Aktiviteter i Malmø

Oplevelser, seværdigheder og ture
Malmø og byder på en kystby, klippekystlinje og svømning

Masser af oplevelser i Malmø

Tag en tur til Malmø, og få skønne feriedage i den hyggelige, svenske by, der nok ligger lige over Sundet – hvis du vel at mærke bor i København – men som er så meget anderledes end sin storebror på den danske side af Øresund. Malmø byder på hyggelige gamle kvarterer med torve med caféer og restauranter og nye bydele med stål, glas og højteknologisk arkitektur, der også er fyldt med grønne områder med plads til leg og bevægelse. I Malmø kan du se stor kunst, gå på madmarked, spise gourmetmad og meget mere.

Kulturelle oplevelser i Malmø

Der er store kulturelle oplevelser i vente i Malmø. Moderna Museet er indrettet i det gamle elektricitetsværk fra 1901. Den gamle bygning er bevaret og har fået en tilbygning i orange stål – opsigtsvækkende og smukt på samme tid. Museet er et af Europas fremmeste museer for samtidskunst og har en stor samling af kunst fra 1900-tallet. På Malmøhus kan du både besøge Malmø Kunstmuseum, Malmø Stadsmuseum, Det Naturhistoriske Museum og Teknikens och Sjöfartens Hus. Af andre kulturelle attraktioner i Malmø kan nævnes Malmø Opera og Malmø Live, hvor der afholdes koncerter og andre kulturelle arrangementer.

Uden mad og drikke...

Der er mange gode restauranter samt hyggelige caféer, der skal tjekkes ud i Malmø. Holder du af at lave mad, kan du købe spændende delikatesser og specialiteter med hjem, når du handler på de lokale markeder i byen. Mange byer i Sverige har en ”saluhall” – en indendørs markedsplads med boder med mad og drikkevarer. I Malmø Saluhall kan du købe svenske delikatesser samt spændende varer fra hele verden. På Möllevångstorget er der torvedag hver dag samt mange specialbutikker i husene rundt om torvet. Lilla Torg i Gamla Staden i det centrale Malmø er omkranset af gamle huse, hvoraf mange kan dateres tilbage til den 15. århundrede. Nederst i mange af husene er der restauranter og caféer, og specielt om sommeren, når der er gang i udendørsserveringen, syder og summer det af liv på Lilla Torg.

Aktiviteter i Malmø for alle i byens rum

Der er masser af aktiviteter i Malmø i Folkets Park. På sommerdage kan du afkøle fødderne i det store soppebassin, du kan spille minigolf og eventyrgolf, og der er i det hele taget et væld af aktiviteter og oplevelser i vente i byparken. I den nye bydel Västra Hamnen – der hvor byens nye vartegn Turning Torso ligger, er der mange grønne områder blandt alt nybyggeriet. Västre Hamnen er en stor kunstig ø, der engang var hjemsted for Kockums skibsværft, men nu er al industri nedlagt på øen, og nye bygninger præger bybilledet i området. Der må dog kun bygges med den klausul, at der skal oprettes grønne områder på et tilsvarende antal kvadratmeter, som der bygges på. Derfor er der store, grønne områder med vandløb og bevoksning, der indbyder til friluftsliv og udendørsaktiviteter. Skaterinteresserede kan her i Västre Hamnen prøve kræfter med Øresundsregionens største skatingområde, Stapelbäddsparken.


Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.Populære steder at besøge

Områder i Malmø

Byer i nærheden af Malmø