Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Mærk historiens vingesus på en ferie på Gotland

På en rejse til Gotland skal du opleve øens fine strande, forunderlige klippeformationer samt Ingmar Bergmans hjem og den smukke middelalderby Visby.

Stå af færgen i Visby, og mærk, hvordan du omsluttes af øens atmosfære med spændende dufte og lyde, et smukt og unikt naturligt landskab og et væld af ting, du kan se og foretage dig. Rundt omkring på hele øen kan du få en dejlig svømmetur ved de fineste strande, og lige ved færgeterminalen støder du på den første seværdighed: den muromkransede Visby.

Når du rejser til Gotland, kan du begynde med at udforske den gamle by Visby. Denne middelalderby var engang en vigtig havneby for det tyske Hanseforbund, hvis indflydelse stadig kan ses i byen den dag i dag. Gå op i et af de mange tårne på den 3,6 km lange bymur, eller læg vejen forbi en af de mange hyggelige kirker under et weekendophold eller en længere ferie på øen.

I Middelalderugen, som afholdes hver sommer, kan du se ridderturneringer og besøge det store middelaldermarked. De mange små butikker, der sælger lokalt håndværk og lokale råvarer, er åbne året rundt og gør Visby til en enestående shoppingdestination.

Kneippbyn Sommerland og Temapark, der ligger en kort køretur fra Visby, vil med de mange sjove forlystelser og vandrutsjebaner helt sikkert begejstre det yngre publikum. De lange strande Ljugarn og Tofta med det lave vand er perfekte for hele familien til at slikke sol og svømme. Gå heller ikke glip af de charmerende caféer, der ligger over hele øen, hvor du kan smage lokale delikatesser, f.eks. safranpandekager med blå hindbærmarmelade.

Sydgotland er den grønneste del af øen, og det er her, den berømte klippesøjle Hoburgsgubben ligger. Denne klippesøjle er skabt af vandets abrasion, som med tiden har eroderet jorden, så kun de hårde dele af kalksten står tilbage i stejle lodrette søjler.

På den lille ø Fårö, der ligger en kort færgetur over sundet, kan du se hundredvis af spændende klippesøjler. Fårö er også kendt for at være hjemsted for den svenske filminstruktør Ingmar Bergman, som har optaget flere af sine film her.

Du kommer til Gotland med færge fra Nynäshamn eller Oskarshamn på det svenske fastland. Du kan også flyve til indenrigslufthavnen lige uden for Visby fra Stockholm, Göteborg eller Malmø.


Bedste hoteltilbud i Gotland Län

Se alle 77 overnatningssteder i Gotland Län
Donners Hotell DKK 432
Donners Hotell

Donners Hotell

Donners Plats 6, Visby
   
  4,2
  ud af 5 (baseret på 712 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette hotel ligger i hjertet af Visby, kun få skridt fra Almedalen, Gotland Universitet og Gotlands Kunstmuseum. Derudover ligger Sankt Karins Ruiner og Stora Torget ca. 10 km derfra.

  Clarion Hotel Wisby DKK 616
  Clarion Hotel Wisby

  Clarion Hotel Wisby

  Strandgatan 6, Visby
    
   4,3
   ud af 5 (baseret på 449 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Dette hotel med spa ligger i hjertet af Visby, kun få skridt fra Almedalen, Gotland Universitet og Gotlands Kunstmuseum. Derudover ligger Sankt Karins Ruiner og Stora Torget ca. 10 km derfra.

   Hotell Slottsbacken DKK 454
   Hotell Slottsbacken

   Hotell Slottsbacken

   Visborgsgatan 1, Visby
     
    4,5
    ud af 5 (baseret på 503 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Dette hotel ligger i hjertet af Visby, mindre end 10 km fra Gotlands Kunstmuseum, Visby Katedral og Botanical Garden. Derudover ligger Visby Ringmur og Visby Færgeterminal ca. 10 km derfra.

    Novi Resort
    Novi Resort

    Novi Resort

    S:t Göransgatan 31, Visby
      
     4,0
     ud af 5 (baseret på 86 anmeldelser)
     4.0 ud af 5.0

     Dette resort ligger tæt på stranden, kun 10 km fra Botanical Garden, Visby Ringmur og Sankt Karins Ruiner. Derudover ligger Gotlands Kunstmuseum og Stora Torget ca. 10 km derfra.

     Best Western Strand Hotel DKK 600
     Best Western Strand Hotel

     Best Western Strand Hotel

     Strandgatan 34, Visby
       
      4,1
      ud af 5 (baseret på 495 anmeldelser)
      4.0 ud af 5.0

      Dette hotel ligger i hjertet af Visby, kun 10 km fra Sankt Karins Ruiner, Gotlands Kunstmuseum og Stora Torget. Derudover ligger Visby Katedral og Botanical Garden ca. 10 km derfra.

      Hotell Slitebaden DKK 525
      Hotell Slitebaden

      Hotell Slitebaden

      2 Kronbrunnsgatan, Gotlands län
        
       3.0 ud af 5.0

       Dette hotel ligger i centrum, i samme region som Lärbro Ridskola, Judges Lunden og Ganns Kirke.

       Hotell St Clemens DKK 505
       Hotell St Clemens

       Hotell St Clemens

       Smedjegatan 3, Visby
         
        4,6
        ud af 5 (baseret på 268 anmeldelser)
        3.0 ud af 5.0

        Dette hotel ligger i hjertet af Visby, kun få skridt fra Botanical Garden og Visby Katedral. Derudover ligger Sankt Karins Ruiner og Gotlands Kunstmuseum ca. 10 km derfra.

        Hotell Villa Borgen DKK 442
        Hotell Villa Borgen

        Hotell Villa Borgen

        Adelsgatan 11, Visby
          
         4,3
         ud af 5 (baseret på 147 anmeldelser)
         3.0 ud af 5.0

         Dette hotel ligger i hjertet af Visby, kun 10 km fra Visby Ringmur, Gotlands Kunstmuseum og Sankt Karins Ruiner. Derudover ligger Stora Torget og Visby Katedral ca. 10 km derfra.