Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Gode tilbud på udlejningsbiler i Helsingborg

Se alle udlejningsbiler i Helsingborg

Biludlejning gennem Expedia i Helsingborg

Biludlejning i Helsingborg

Lige der, hvor Sverige er tættest på Danmark, kun adskilt af Øresunds snævreste sted, ligger kystbyen Helsingborg. Helsingborg er hovedbyen i Skåne og er med sine næsten 100.000 indbyggere Sveriges ottende største by. Her finder du billig biludlejning og billige hoteller med morgenmad.

Helsingborg er kendt for sine dejlige strande og offentlige badeanlæg, og du kommer enten hertil med færge fra Helsingør eller i udlejningsbil fra den nærmeste lufthavn. Billige flybilletter til Helsingborg fås enten til lufthavnen i Angelholm, en halv times kørsel væk, eller til Malmø, der ligger en køretur på omkring en time og et kvarter væk.

Helsingborgs stolthed er ubetinget fodboldholdet Helsingborg IF, der spiller i Sveriges bedste liga og har hjemmebane på Olympia, der ligger helt centralt i byen. Hvis du er til fodbold, er det værd at købe billet til en af Helsingborg IF’s hjemmekampe, måske endda mod klubbens ærkerivaler fra Malmø i syd.

Med lejet bil til byens borg

Der er meget at se og opleve på en ferie i Helsingborg. Byens gamle tårn Kärnan er et godt sted at begynde. Herfra har du fantastisk udsigt over hele byen, hvis du ellers har mod på at gå op i tårnets top via den smalle vindeltrappe. Kärnan er 35 meter højt og det eneste, der er tilbage af Helsingborg Slot.

Billig billeje giver frihed

Med billig leje af bil er du fri til at opsøge seværdigheder i og omkring Helsingborg, som for eksempel frilandsmuseet og haven Fredriksdal. Med 360.000 kvadratmeter er Fredriksdal Sveriges største frilandsmuseum. Her finder du et gemt palæ, historiske bygninger samt et arbejdende landbrug i skønne omgivelser.

Lidt længere væk langs kysten fra Helsingborg ligger en af Sveriges mest populære turistattraktioner Sofiero slot. Her er en stor park, udstillinger og arrangementer i hele sæsonen. Slotshaven har ideelle betingelser for rododendron, og der findes nu over 10.000 planter og mere end 500 forskellige typer rododendron her. Parkér din udlejningsbil, og gå en tur rundt i haven, eller deltag i en af de guidede ture rundt i området.

Bilferie i lejet bil

For familierejser, eventuelt bilferie med børnene, har Helsingborg to tilbud med dyr. Dyre- og legeparken i Helsingborg har for eksempel en børne-zoo for de mindre børn, hvor de små kan komme tæt på dværggeder, kaniner og belgiske kæmpemarsvin.

I den indendørs zoologiske have Tropikariet finder man eksotiske dyr fra hele verden. Her kan du besøge regnskovens dyr på tæt hold uden at skulle rejse længere ud i verden.

Helsingborg byder også på andre kulturoplevelser i form af koncerter og forlystelser. Dunkers kulturhus er Sveriges største kulturelle center. Her finder du ikke bare udstillinger, koncerter og aktiviteter for børn men også restaurant, bistro og byens turistinformation. Helsingborgs koncerthus huser byens symfoniorkester, men udover den klassiske musik er her også countrymusik, dans og poparrangementer.

Efter en lang dag i udlejningsbilen kan det anbefales at nyde en kop kaffe hos Zoegas café og butik i Drottninggatan. Butikken har solgt kaffe siden 1901, og hjulet på kaffekværnen i vinduet har kørt siden 1931. I det hele taget er indretningen i den hyggelige butik uændret siden dengang.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Helsingborg

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Helsingborg?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning DKK 676 i Helsingborg.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Helsingborg?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Helsingborg er DKK 700.

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Helsingborg?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Helsingborg?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Helsingborg

Udforsk Helsingborg med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!