Biludlejning i Spanien

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Populære byer i Spanien

Billeje Spanien

Book biludlejning i Spanien, og glæd dig til Solkystens kilometerlange sandstrande og livlige feriebyer. Du kan også slå dig løs i pulserende storbyer som Barcelona eller Madrid. Eller hvad med et smut til Gibraltar og de nærliggende kulturbyer Sevilla eller Cádiz?

Mulighederne for en uforglemmelig drømmeferie i Spanien er kort sagt uendelige. Booker du samtidig billeje i Spanien, kan du udforske det spændende rejseland på fleksibel og afslappende vis – helt efter dagens humør og vejr. Priserne er transparente, så du behøver ikke at frygte ekstragebyrer, og der er ingen skjulte omkostninger. Brændstofpolitikken er ligeledes overskuelig og fair. Tilkøb evt. billejen som del af en pakkerejse, da der ofte er penge at spare.

Budget-biludlejning i Spanien

Er du på udkig efter billig billeje i Spanien, er det altid en god ide at booke i så god tid som muligt. Samtidig kan du ofte nedbringe prisen ved at booke billejen som en del af en samlet pakke. Dette er særlig praktisk, hvis du også skal bruge flybilletter til Spanien i forbindelse med ferien. Har du også brug for indkvartering, kan du med fordel booke dit hotel i Spanien i samme ombæring. Herudover er det som regel billigere, hvis du ikke lægger dig fast på en bestemt model på forhånd, men blot definerer ønsket størrelse, antal døre og andre grundlæggende kendetegn.

På udkig efter en fleksibel og afslappet ferieform? Lej en bil i Spanien

Spanien er et fascinerende rejseland, der byder på enestående oplevelser inden for snart sagt alle kategorier. Det giver derfor god mening at booke billeje i Spanien, da du så har de bedste forudsætninger for at opleve og se så meget som muligt. Særligt børnefamilier kan have stor glæde af at flyve til Spanien og leje bil i lufthavnen, da den lange køretur fra Danmark til Sydeuropa ikke ligefrem er en behagelig start på jeres ferie i Spanien. Desuden kan du vælge at opgradere feriebilen til en større og mere komfortabel model, end du har stående derhjemme. Større bagagerum, klimaanlæg og mere benplads er alle pluspunkter, der gør tiden i bilen langt mere behagelig for både chauffør og passagerer.

Apropos børnefamilier er Andalusien og Solkysten et oplagt valg. Her venter kilometervis af paradisiske sandstrande med rolige strømforhold og varme havtemperaturer. Du kan dog sagtens kombinere strandferien med kultur og kulinariske glæder. I hovedbyen Málaga kan de historie- og kulturinteresserede gå på opdagelse på byens Picasso-museum og blandt mange historiske bygninger, mens den efterfølgende sult kan stilles i det rustikke spanske middelhavskøkken ledsaget af lokale kvalitetsvine. Har du booket en udlejningsbil i Spanien, kan du samtidig udforske det spændende område langs kysten og længere inde i landet. Besøg f.eks. Sierra Nevada-bjergene, Gibraltar-klippen eller spændende kulturbyer som Granada og Sevilla.

Bade- og kulturferie kan også i den grad kombineres i Barcelona, der byder på dejlige middelhavsstrande i gåafstand fra centrum i kombination med kulturhistoriske mesterværker som katedralen La Sagrada Familia og Picasso-museet med over 3.000 originale værker. Om aftenen kan du slappe af på ramblaen, Barcelonas livlige midtpunkt og bindeled mellem den nye og gamle bydel.


Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i Spanien?
Hvis du er nødt til at ændre din rejseplan, er næsten alle reservationer kvalificeret til refusion. Du skal bare kontakte os mindst seks timer forud for afhentning. Tjek lejeaftalen for eventuelle undtagelser. Din reservationsbekræftelse indeholder flere detaljer, eller du kan gå videre til vores kundeservice for at få hjælp.
Hvilke biltyper kan jeg leje i Spanien?
Hop i en minibil i Spanien, og se seværdighederne i den mest bookede bilklasse her. Disse biler har god benzinøkonomi og en lille smart størrelse, hvilket gør dem perfekte til bilister i byen. Kør rundt i de travle gader uden bøvl. Du behøver dog slet ikke vælge en lille bil. Du kan gå en eller flere størrelser op med en bil af typen mellemstor eller endda premium.
Hvorfor skal jeg leje en bil i Spanien hos Expedia?
Fra vores eksklusive tilbud og medlemspriser til vores smarte pakkerejser – der er rigtig mange gode grunde til at leje din næste bil hos Expedia. Skal du besøge Spanien? Der er biludlejningsfirmaer at vælge blandt med et stort udvalg af køretøjer, der matcher enhver stil og ethvert budget. Hvis du vil opnå endnu flere besparelser, kan du kombinere din udlejningsbil med hotel og flyrejser. Er du klar til at suse ud i det blå? Vi kan hjælpe dig på vej.
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i Spanien hos Expedia?
Uanset hvilken biltype du søger efter, kan Expedia hjælpe dig med at få fingrene i det bedste tilbud. Sammenlign priser fra de mest populære biludlejningsfirmaer, og vælg den mulighed, der passer bedst til dig. Hvad siger du til at køre ud i det blå med flere penge på lommen? Saml din reservation af billeje i Spanien med en flyrejse eller et hotel.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i Spanien?
Reglerne i Spanien kræver, at førere skal være fyldt 21 år for at kunne leje en bil. Unge førere kan dog forvente et ekstra gebyr og visse restriktioner. De fleste selskaber opkræver et dagligt gebyr for unge førere i tillæg til standardprisen for billeje. Dette gebyr er med til at dække en højere ulykkesrisiko. Selvom mange biltyper (såsom mellemstore biler og kompakte biler) udlejes til unge førere, omfatter udvalget normalt ikke særlige modeller og luksusbiler.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i Spanien?
Det er enkelt at leje en bil i Spanien. Generelt skal du bare bruge dit kørekort og dit kreditkort. Når du har fundet frem til den ideelle bil, bør du tjekke lejeaftalen grundigt, så du kender til yderligere krav inden afhentning.
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i Spanien?
Expedia gør det let at booke pålidelig langtidsleje af biler i Spanien. Du skal blot gå til vores side med tilbud på langtidsleje af biler, indtaste dine rejsedatoer og udforske dine muligheder.
Hvor finder jeg billeje i Spanien, hvis jeg er under 25 år?
Nogle leverandører i Spanien udlejer til rejsende under 25 år, mens andre ikke gør det. Alderspolitikkerne varierer leverandørerne imellem, så det er en god idé at undersøge reglerne på forhånd. Tjek også, om der er yderligere gebyrer. Nogle selskaber pålægger et gebyr for unge førere mellem 21 og 24 år. Læs altid vilkårene og betingelserne, så du undgår ubehagelige overraskelser.
Hvilken billejeforsikring skal jeg vælge, når jeg rejser til Spanien?
Vælg først din bilkategori, og tjek leverandørens vilkår og betingelser for billejeforsikring grundigt igennem for at se, om dine behov er dækket af forsikringen.

Oplev nye steder med Expedia