Billigste flyrejser til Malta

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Malta

Om Malta

Fly til Malta

Drømmer du om at opleve det dejlige ørige Malta, kan du nemt flyve dertil fra Danmark. På Malta kan du finde mange skønne hoteller, sjove aktiviteter og lejebiler, så du let kan komme rundt. Kast dig ud i oplevelserne i dette dejlige ferieparadis, og få en ferie, du aldrig vil glemme.

Malta Internationale Lufthavn er den eneste lufthavn på Malta, så skal du videre til en af de mindre øer, vil du også skulle flyve herigennem. Lufthavnen ligger i nærheden af byen Luqa og kun 5 kilometer fra hovedstaden Valletta, og den kaldes derfor også Luqa Lufthavn og Valletta Lufthavn af de lokale.

Malta er hyggelige landsbyer, historiske seværdigheder og lækre sandstrande. Gå på opdagelse blandt antikke ruiner, tilbring dagen med ren afslapning på en af de dejlige sandstrande eller spring ud i det livlige natteliv, som øen også byder på.

Malta Internationale Lufthavn

I Malta Internationale Lufthavn tilbydes der et stort udvalg af shoppingmuligheder med både store, kendte mærkevarer og mindre, lokale mærker, og du vil kunne finde flere spisesteder og kaffebarer både før og efter sikkerhedskontrollen.

Når du ankommer til lufthavnen kan du benytte deres shuttleservice, som kan bestilles online via lufthavnens hjemmeside, inden du tager afsted. Den kan bestilles til at stoppe ved en lang række hoteller og andre destinationer på øen.

Der går desuden fire busruter fra lufthavnen, eller du kan benytte den taxaservice, der tilbydes døgnet rundt. Foretrækker du at komme rundt på egen hånd, er det en god idé at leje en bil fra en af skrankerne i velkomsthallen.

Billige flybilletter til spændende oplevelser på Malta

Det skorter ikke på oplevelser på Malta. I hovedstaden Valetta kan du foruden et smukt havneområde nyde en særpræget, men populær strand med flade sten, et hyggeligt cafémiljø og en venlig lokalbefolkning. Oplev også nogle af de fantastiske kirker, for eksempel Skt. Johns Katedral. Er du interesseret i arkæologi kan du tage et smut forbi Det Nationale Arkæologimuseum.

Har du familien med, og leder du efter underholdning til børnene, er Mediterraneo Marine Park eller Splash & Fun Water Park det perfekte sted. De to parker ligger omkring 10 km nordvest for Valetta, og der finder du timevis af underholdning. I Marine Park kan du desuden mod betaling få lov til at svømme med delfiner.

Overnat i nærheden af spændende seværdigheder på Malta

Hovedstaden Valetta er en dejlig, livlig havneby, hvor du finde mange af øens seværdigheder, og du vil have nemt ved at finde underholdning og oplevelser, der falder i netop din smag. Desuden tilbydes der flere guidede ture rundt i byen. Foretrækker du en mere afslappende ferie lidt væk fra de mere turistede områder, bør du tage til den mindre ø Gozo.

Sliema eller St. Julians er også gode feriedestinationer på Malta. Det er nemt at komme rundt på resten af øen fra begge byer, da de har gode busforbindelser, og du finder flere restauranter, barer samt et livligt natteliv.

Populære flyrejser til Malta

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.