Billige flybilletter til Australien

Populære byer at besøge i Australien

Billigste flyrejser til Australien

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 5.034, kr for en enkeltbillet og 7.554, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Thai Airways International
Thai Airways International
Air France
British Airways
Cathay Pacific
British Airways
British Airways
Qatar Airways
Turkish Airlines
Singapore Airlines
British Airways
Cathay Pacific
British Airways
Lufthansa
Scandinavian Airlines
British Airways
Air France
Swiss International Air Lines
Finnair
Turkish Airlines

Rejse til Australien

Expedia tilbyder flyrejser til Australien, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den rette flyrejse til dig. Så vælg mellem flyrejser til Australien eller til destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er booke en flyrejse på Expedia.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg afbestille min flyrejse til Australien på grund af COVID-19?
Læs vilkårene og betingelserne for den flybillet, du overvejer, hvis du stadig ikke har booket dine billetter. Gå til vores kundeservice, hvis du allerede har en flybillet til Australien. Her vil du finde oplysninger, der kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilke COVID-19-politikker der gør sig gældende for din reservation, og rådgive dig om de næste skridt.
Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til Australien?
Det kunne ikke være lettere med Expedia. Indtast dine foretrukne rejsedatoer og din destination, og vælg “Søg”. Derefter skal du klikke på feltet “Intet ændringsgebyr” lige under filteret “Fleksible ændringspolitikker” øverst til venstre på din skærm. Sidste trin: Book din fleksible og billige flybillet til Australien.
Hvilke generelle tips er der til rejsende, der rejser til Australien under COVID-19?
Som følge af COVID-19 indebærer rejser nu flere udfordringer end tidligere. Gennemlæs disse praktiske råd, før du stiger ombord på dit fly til Australien:

 • Find ud af, om der gælder nogen rejserestriktioner for dit afrejsested og din destination, før du booker en flybillet. Tjek også, om der er nogen krav, du bør følge ved ankomst, såsom helbredskontroller.
 • Det er påkrævet, at du bærer mundbind under din rejse, også under helbredsundersøgelser. Vær klar til at trække dit mundbind ned, når personalet beder dig om det, så det er muligt at verificere din identitet.
 • For at reducere risikoen for smitte skal du selv anbringe dit boardingkort foran scanneren og derefter holde det op til kontrol. Giv ikke dit boardingkort direkte til sikkerhedspersonalet.
 • Det er tilladt at medbringe en beholder med flydende håndsprit i håndbagagen. Den må ikke være større end 350 ml, og du skal fjerne den fra din bagage, så den kan blive undersøgt.
 • Læg dine personlige ejendele (telefon, nøgler og pung) i din håndbagage i stedet for en bakke for at mindske smittespredning under sikkerhedskontrollen.
 • Hvis du gerne vil have mad med gennem sikkerhedskontrollen, skal du placere det i en gennemsigtig plastikpose og lægge den i en bakke. Dette mindsker sandsynligheden for, at lufthavnspersonalet bliver nødt til at røre din håndbagage eller fødevarebeholder for kontrol.

Hvor finder jeg billige billetter til Australien?
Du kan altid få fingrene i et rigtig godt tilbud med Expedia, men vores søgefunktion til fleksible datoer gør det endnu nemmere. Indtast dine foretrukne rejsedatoer, og klik på “Fleksible datoer” ovenfor søgeresultaterne for at få vist de billigste priser for nærliggende dage. 7.554, kr var den billigste pris for en flyrejse til Australien i løbet af de sidste syv dage.
Hvor meget koster en flyrejse til Australien?
Du kunne have fået fingrene i en flyrejse tur-retur til Australien for mellem 7.554, kr og 8.772, kr i løbet af de sidste syv dage. For en enkeltbillet fra København (CPH) var den laveste pris i samme periode bare 5.034, kr.
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i Australien?
Du kan nærmest vælge og vrage i Australien. Når du har afgjort din endelige destination i området, er det enkelt at udvælge en af disse væsentlige lufthavne:

 • Melbourne, Victoria (MEL-Tullamarine) - 4790 fly per måned.
 • Brisbane, Queensland (BNE) - 4742 fly per måned.
 • Sydney, NSW (SYD-Kingsford Smith Intl.) - 2986 fly per måned.

Hvor meget koster en flybillet til Australien?
En flybillet til Australien kostede mellem 7.554, kr og 8.772, kr i løbet af de sidste syv dage. Generelt får du et bedre tilbud, hvis du er tidligt ude.
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til Australien?
Find din billet i November for at drage fordel af budgetvenlige tilbud på flyrejser til Australien. Sommermånederne og højtiderne er ofte de dyreste tidspunkter at booke billetter på.
Hvor lang er en flyrejse til Australien?
For at få et indtryk af hvor lang tid det vil tage at rejse til Australien, kan du kigge nærmere på den gennemsnitlige varighed for disse travle indenrigsruter:

 • Brisbane, Queensland (BNE) til Melbourne, Victoria (MEL-Tullamarine) - 2 timer og 26 minutter
 • Adelaide, Sydaustratien (ADL) til Melbourne, Victoria (MEL-Tullamarine) - 1 time og 29 minutter
 • Gold Coast, QLD (OOL-Coolangatta) til Melbourne, Victoria (MEL-Tullamarine) - 2 timer og 6 minutter

Hvad er de bedste oplevelser i Australien?

 • Med så mange ting at udforske i Melbourne er det ingen overraskelse, at en hel del starter deres tur til Australien i denne hektiske by. Brug den første tid på at besøge fremtrædende seværdigheder som Crown Casino and Entertainment Complex, inden du udforsker nogle af byens mindre kendte spots.
 • Når du overvejer, hvilken beklædning du skal pakke til dit eventyr, bør du huske på, at Melbourne har kystklima. For at få et tydligere billede af hvad du kan forvente under opholdet, kan du kigge nærmere på vejrudsigten, inden du rejser.
 • Hvis du har lyst til at komme ud og udforske mere af regionen, kan du sætte dig bag rattet i en prisvenlig udlejningsbil og fortsætte til Geelong. Denne by ligger omkring 65 km sydvest for Melbourne og rummer også flere kendte seværdigheder, heriblandt Old Geelong Gaol.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Australien på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Australien.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Australien med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Australien. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Australien!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Australien under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Australien tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Australien, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.