Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Billigste flyrejser til Sydney

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Sydney

Fly til Sydney

Du kan nemt finde billige flyrejser til Sydney. Online kan du booke billige fly til Sydney og i øvrigt i forbindelse med dit ophold også booke et hotel i Sydney centrum.

Det er let at finde flybilletter til Sydney fra Danmark. Flytiden til Sydney fra Københavns lufthavn varierer afhængigt af mellemlandinger (f.eks. i Singapore) og ruter, der igen afhænger af flyselskab. Sydney har en større international lufthavn placeret ved Botany Bay i byens udkant. Lufthavnen er den travleste i Australien og en af de travleste i verden. Transport fra lufthavnen i Sydney foregår primært via et veludbygget tognet, hvor passagerer fra internationale destinationer kan benytte stationen praktisk beliggende under den internationale lufthavnsterminal. Desuden går der busser fra lufthavnen til forskellige steder i byen bl.a. til centrum.

Seværdigheder i Sydney

Sydney er Australiens største by beliggende i kontinentets sydøstlige hjørne. Byen er hovedstad i delstaten New South Wales og er en moderne metropol, med alt hvad det indebærer af markante seværdigheder, heraf især Operahuset, som blev tegnet af den danske arkitekt Jørn Utzon. Udover Operahuset præges byens kontur især af Sydney Harbour Bridge, der skaber trafikal forbindelse over Sydney Harbour, der er den største naturlige havn i verden. Byen huser desuden et utal af museer, et rigt cafe- og restaurationsliv samt en multikulturel atmosfære, hvor der tales over 250 forskellige sprog. Af aktiviteter i byens centrum kan især anbefales en slentretur gennem det markante havnekvarter ”The Rocks”, som knytter historisk forbindelse til Sydneys ydmyge begyndelse som straffekoloni, idet kvarteret blev anlagt af de første straffefanger, der ankom fra England.

Billeje i Sydney

Rejsende til Sydney kan med fordel benytte de utallige muligheder for billeje i byen. Man anbefales f.eks. at træffe aftale om billeje i forvejen og derefter køre rundt til områdets forskellige seværdigheder på egen hånd. Sydney og byens omegn er kendt for sit veludbyggede vejnet, som gør det let at nå frem til hoteller og seværdigheder.

Sydneys omegn

Lejer man en bil, er det naturligt at køre rundt til nogle af områdets mange markante naturlige seværdigheder. Sydney byder bl.a. på nogle af de bedste strande i verden, heriblandt er Bondi Beach og Manly Beach nogle af de mest berømte. Generelt byder kyststrækningen i nærheden af Sydney på gode betingelser for aktiviteter såsom surfing og sejlture langs kyststrækningen mod syd. Kører man langs kysten i begge retninger, anbefales man at besøge de mindre kystbyer med deres rolige atmosfære og traditionelle erhverv såsom fiskeri, som danner en fin kontrast til det mere hektiske liv i Sydneys centrum. Længere væk fra centrum ligger den populære Blue Mountains-nationalpark, der er et besøg værd for besøgende med hang til vandreture og smukke udsigter bl.a. til klippeformationen ”The Three Sisters”. Hunter Valley et par timers kørsel fra Sydney er et besøg værd for turister med interesse for vin, idet regionen er et kendt vindistrikt og huser en række berømte vingårde samt praktisk beliggende overnatningssteder.