Billige flybilletter til Schweiz

Populære byer at besøge i Schweiz

Billigste flyrejser til Schweiz

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 286 kr. for en enkeltbillet og 550 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

easyJet
easyJet
Eurowings
Eurowings
Swiss International Air Lines
Scandinavian Airlines
Lufthansa
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Austrian Airlines

Rejse til Schweiz

Expedia tilbyder flyrejser til Schweiz, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den rette flyrejse til dig. Så vælg mellem flyrejser til Schweiz eller til destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er booke en flyrejse på Expedia.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg afbestille min flyrejse til Schweiz på grund af COVID-19?
Tjek vilkårene og betingelserne for den flybillet, du overvejer, hvis du ikke har booket endnu. Besøg vores kundeservice, hvis du allerede har booket din flybillet til Schweiz. Her vil du finde information, der kan gøre dig klogere på, hvilke COVID-19-politikker der gælder for din reservation, og vejlede dig om de næste skridt.
Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til Schweiz?
Søg efter budgetvenlige flyrejser til Schweiz, og vælg “Intet ændringsgebyr” nedenfor “Fleksible ændringspolitikker”. Så enkelt er det. Vi ved, at planer kan ændre sig, og at fleksibilitet er afgørende, så du kan trygt booke hos Expedia.
Hvilke generelle tips er der til rejsende, der rejser til Schweiz under COVID-19?
COVID-19 har ledt til store ændringer i den måde, vi rejser på. Hvis du planlægger en ferie til Schweiz, kan disse tips hjælpe dig med at håndtere de nye udfordringer:

 • Bliv klogere på reglerne og restriktionerne for både dit afrejsested og din destination. Afhængigt af lokale omstændigheder kan du muligvis ikke rejse, så vær sikker på at tjekke, før du booker.
 • Når du passerer sikkerhedskontrollen, må du ikke fjerne dit mundbind. Du vil blive bedt om at fjerne det midlertidigt med henblik på at bekræfte din identitet. Rejsende, som nægter at bære mundbind, kan blive pålagt bøder og nægtet adgang.
 • I stedet for at aflevere dit boardingkort til sikkerhedspersonalet skal du selv anbringe det foran scanneren. Derefter skal du holde det op til kontrol.
 • Det er nu tilladt at medbringe en beholder med håndsprit i din håndbagage. Den må ikke indeholde mere end 350 ml, og du skal tage den op fra din kuffert eller taske, så den kan blive screenet.
 • Læg dine personlige ejendele (såsom din telefon, din pung og dine nøgler) i din håndbagage i stedet for bakkerne for at reducere smittespredning under sikkerhedskontrollen.
 • Opbevar alle madvarer i en gennemsigtig plastikpose, og placer dem i en bakke. Når du tager madvarer ud af din håndbagage, mindskes sandsynligheden for, at sikkerhedspersonalet bliver nødt til at åbne din kuffert eller taske for kontrol.

Hvilke flyselskaber flyver til Schweiz?
Find dit pas frem, pak kufferten, og vælg blandt disse store flyselskaber, der flyver til eller i nærheden af Schweiz:

 • SWISS - 104 flyrejser til eller i nærheden af Schweiz hver måned, herunder 104 flyrejser til Zürich (ZRH) per måned.
 • SAS - 73 flyrejser til eller i nærheden af Schweiz hver måned, herunder 47 flyrejser til Zürich (ZRH) per måned.
 • EasyJet - 60 flyrejser til eller i nærheden af Schweiz hver måned, herunder 34 flyrejser til Genève (GVA-Cointrin Internationale Lufthavn) per måned.

Hvor finder jeg billige billetter til Schweiz?
Begynd planlægningen så tidligt som muligt, kig på alternative lufthavne, og styr uden om højsæsonen – der er mange metoder! En anden er at gøre brug af Expedias søgefunktion til fleksible datoer. Søg efter din flyrejse til Schweiz, og sammenlign de billigste priser for nærliggende datoer. I løbet af de sidste syv dage var den bedste pris for en flyrejse til Schweiz kun 550 kr..
Hvor meget koster en flyrejse til Schweiz?
Du kunne have fået fingrene i en returflybillet Schweiz for mellem 550 kr. og 550 kr. i løbet af de sidste syv dage. For en enkeltbillet med afgang fra København (CPH) var den laveste pris i samme periode bare 286 kr..
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i Schweiz?
Land i en af de travle lufthavne i Schweiz, så du får det ideelle udgangspunkt for at opleve dette fantastiske områdes tilbud:

 • Zürich (ZRH) - 6819 fly per måned.
 • Genève (GVA-Cointrin Internationale Lufthavn) - 3633 fly per måned.
 • Basel (BSL-EuroAirport) - 1986 fly per måned.

Hvor meget koster en flybillet til Schweiz?
Priserne lå et sted mellem 550 kr. og 550 kr. i løbet af de sidste syv dage. Når du er klar til at booke, hjælper vi gerne med at finde en billig billet til Schweiz.
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til Schweiz?
Oktober er en rigtig god måned, hvis du skal have fingrene i billige flybilletter til Schweiz. Vær opmærksom på, at de dyreste tidspunkter at booke billetter på i Danmark er sommermånederne og under højtider som jul og påske.
Hvad er de bedste oplevelser i Schweiz?

 • Propfyldt med energi og liv – Genève er det perfekte udgangspunkt for din rejse til Schweiz. Besøg kendte seværdigheder som Palexpo, tjek butikkerne ud, og forkæl dig selv med kulinariske oplevelser på nogle af destinationens fantastiske restauranter. Det er op til dig!
 • Når du skal vælge aktiviteter til din rejse, bør du være opmærksom på, at Genève har kystklima. Det er klogt at tjekke vejrudsigten, inden du pakker kufferten, så du har en idé om, hvad du kan forvente.
 • Cirka 190 km nordøst for Genève ligger Basel, der også fortjener at være en del af programmet. De mest besøgte attraktioner tæller Zoological Garden – sørg for at kigge forbi.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Schweiz på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Schweiz.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Schweiz med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Schweiz. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Schweiz!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Schweiz under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Schweiz tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Schweiz, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.

Populære flyrejser til Schweiz

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

easyJet