Hele boligenPrivat vært

Romantisk hytte med boblebad, udendørs bar, pejs, badekar ved siden af RMNP

Romantisk hytte med boblebad, udendørs bar, pejs, badekar ved siden af RMNP

Billedgalleri for Romantic Cabin, Hot Tub, AC, Summer Tiki Bar, Fire Pit, Soak'n Tub, Next to RMNP

Spa
Overnatningsstedets område
3 soveværelser, pengeskab på værelset, strygejern/strygebræt
Smart-tv, pejs, videospil, dvd-afspiller
Køleskab, mikrobølgeovn, ovn, kogeplade

Oversigt over Romantisk hytte med boblebad, udendørs bar, pejs, badekar ved siden af RMNP

10,0 ud af 10. Enestående
10,0/10 Enestående

Hele boligen

3 soveværelser2 badeværelserPlads til 8 personer

Populære faciliteter

 • Boblebad
 • Køkken
 • Vaskemaskine
 • Tørretumbler
 • Gratis Wi-Fi
 • Aircondition
Kort
Estes Park, CO

Udforsk området

 • Populært stedBeaver Meadows Besøgscenter4 min. kørsel
 • Populært stedBeaver Meadows Entrance Station7 min. kørsel
 • Populært stedWild Basin Area7 min. kørsel
 • LufthavnFort Collins, CO (FNL-Fort Collins-Loveland Municipal)65 min. kørsel

Oplysninger om stedet

3 soveværelser, 2 badeværelser, 8 sovepladser
139 m2
Soveværelse 1
  1 dobbeltseng
Soveværelse 2
  1 queensize-seng og 1 barneseng
Soveværelse 3
  1 dobbeltseng
Badeværelse 1
  Kombineret bruser og badekar
Badeværelse 2
  Der er ikke bruser eller badekar

Om overnatningsstedet

Hele stedet

Du har hele boligen for dig selv og deler den kun med andre gæster i din gruppe.

Romantisk hytte med boblebad, udendørs bar, pejs, badekar ved siden af RMNP

Overlook Vacation Rental, i Estes Park, licens # 6004, er det andet lykkeligste sted på jorden og en historisk betydelig ejendom med et boblebad, der bakker op til RMNP og har en rig og pulserende historie.

Hvorfor bo i bare et hus! Hvad der adskiller vores hjem er .....

1 - Luksuriøst hjem
2 - Spektakulært gård / underholdende område
3 - Sikkerhedskopierer op til RMNP

Plus ... boblebad, udendørs tiki bar, badekar, gourmetkøkken, indhegnet gård med græs, fuld størrelse vaskeri, stue på enkelt niveau, handicapvenlig, ildsted, badekåber og hjemmesko, slæder og snesko osv.

Vi håber at overgå dine forventninger til hvad et sommerhus kan være!

Vores hjem er anerkendt som at have det bedste underholdende gårdhul og sødeste lysthus i Estes! Det har modtaget gæster fra hele verden i næsten 100 år! Det er et historisk, nyrenoveret hjem på en af de første gårdspladser, der strækker sig ind i den indhegnede gårdhave med faciliteter ud over din fantasi. Det beskrives ofte som et sted lige ud af et eventyr. Dette hjem blev genoptaget som det ideelle sted for par eller familier. Under genop fantasien var vores fokus på at skabe et miljø, inde i og uden for hjemmet, hvor nye fælles minder er skabt. Det har tre soveværelser og et og et halvt badeværelser. Med et tilpasset gazebo med pejs og boblebad, kan du slappe af efter en lang vandretur. Det store soveværelse er stort og luksuriøst. Det har en queensize-pejs, pejs, opholdsområde, bibliotek, stort tv med kabel, internet og Roku, walk-in closet og privat gårdhave med bord og stole. De to ekstra soveværelser, som er lovlige soveværelser, er relativt små, da de fleste soveværelser var for 80 år siden, men har senge i fuld størrelse og små garderobeskabe. Disse soveværelser er normalt perfekte til børn, men kan være relativt små til voksne par. Ikke desto mindre har vi haft mange par ophold i disse mindre soveværelser uden problemer. Disse soveværelser har også tv, internet og kabel. Områderne med ophold, spisestue og køkken er baseret på et åbent koncept, der giver dig masser af plads til at samles som familie eller gruppe. Hjemmet er i et niveau, er handicapvenligt med en rampe, har en indhegnet gård, et spektakulært udendørs underholdningsområde, der inkluderer en udendørs bar, boblebad i et brugerdefineret lysthus med pejs, hestesko og et 14-personers picnicbord i et indhegnet gård der faktisk har græs.

Book nu. Du bliver ikke skuffet.

Det tilbyder uovertruffen LUKSUS, VÆRDI og CONVENIENCE.

BESØG Vores hjemmeside til YDERLIGERE DETALJER!

LUKSUS - I 2014 og 2015 blev huset fuldstændigt restaureret med alle moderne bekvemmeligheder i en premium-ejendom og mange uventede væsener. Disse strækker sig ud til et underholdende fristed med spektakulær udsigt.

VERDI - Hjemmet er historisk, men nyt for offentligheden og priser under lignende beliggende og møblerede ejendomme. Vi leverer mange af forbrugsstoffer og komfortartikler, som du normalt skulle købe.

CONVENIENCE - Hjemmet rygger direkte op til skoven, hvoraf nogle er private, og nogle er en del af Rocky Mountain National Park, så du kan vandre eller snesko lige ud af døren, men det er inden for gåafstand (1 mile) til restauranter, dagligvarer , barer og shopping. Busstoppestedet til byen og RMNP ligger kun 1/2 mile fra Overlook.

BESØG Vores hjemmeside til YDERLIGERE DETALJER!

FLERE DETALJER:

LUKSUS - forkæl dig selv, du fortjener det!

Denne tidligere jagthytte / bondegård / hjem tilbyder 3 soveværelser, 1-1 / 2 badeværelser, en indhylling omkring dæk, indhegnet gårdhave, brugerdefineret lysthus med pejs, udendørs bar (om sommeren), enestående udsigt, et gourmetkøkken, badekar, vaskeri værelse, kaffebar, gratis internet, kabel-tv, 50+ tommer smart-tv med DVD og surround sound i stuen, et stort LCD-tv i soveværelset, tv'er i hvert soveværelse PLUS et tv i den udendørs bar! Det har nye hånd hugget egetrægulve i stuen og opvarmet flise i køkkenet og hovedbadeværelset.

Udenfor er der adskillige steder at nyde udsigten. Der er en 14-personers skræddersyet picnicbord, et brugerdefineret lysthus med pejs, bord og stole på bakken med udsigt over dalen, og et privat dæk med bord og stole ud for soveværelset. Der er en brugerdefineret ildgrube, hvor du kan sidde, nyde s'mores, se stjernerne og overse dalen. Der er endda en udendørs bar (kun somre) med 60 tommer tv, der kan ses fra næsten enhver position i haven. Der er også flere svævefly og stole på wrap omkring dækket. Der er en hestesko pit i den indhegnede gårdhave og en dejlig sving hængende mellem to fyrretræer med en fantastisk udsigt.

Det store soveværelse har et opholdsområde, pejs og bibliotek. Der er tv'er i alle soveværelser. Alle tre soveværelser har garderobeskabe. Der er gratis WiFi og kabel-tv til din nydelse. Der er en dvd-afspiller i stuen og et bibliotek med dvd'er, bøger og spil.

For at opmuntre og forenkle pleje af vores planet har vi et genbrugscenter og kompostbakke for at minimere affald. Vi samler regnvand til vores have. Vi har superisoleret hjemmet for at reducere vores carbon footprint med over 75% sammenlignet med lignende egenskaber.

For din sikkerhed har vi brand- og kuliltedetektorer i alle soveværelser, flere ildslukkere, sikkerhedskameraer og oversvømmelseslamper, indhegnet gård og befæstede døre med deadbolts. Vi har nødlys over hele ejendommen og sikkerhedskopiering.

Vi er en licenseret ferieudlejning. Pas på ulicensierede ferieboliger, der opererer i området. En nylig undersøgelse antyder, at over 70% af de ferieboliger, der driver Estes-området, er ulovlige. Juridiske ferieboliger i Estes-området skal imødekomme lokale bygningskoder, sikkerhedskrav, parkeringskrav, betale skat og give kommerciel forsikring. Ulovlig ulicenseret feriehus kan lukkes når som helst, også under din ferie. De har normalt ikke kommerciel forsikring, så du vil ikke være beskyttet mod ulykker eller katastrofer. De opfylder ofte ikke lokal kode og kan være utrygge for dig og din familie. Spørg altid om licensnummeret for enhver ferieudlejning, du overvejer at bruge til din ferie.


VALUE - Spar penge og tid

Overlook er nyt på markedet i 2015. For at lokke dig til at vælge den til din fremtidige ferie, har vi prissat den under lignende beliggende og møblerede ejendomme. Vi har intet andet end nye Energy Star-apparater og elektronik, superisoleret strukturen og installeret ekstremt effektiv opvarmning. Dette giver os mulighed for at holde vores omkostninger nede og videregive besparelserne til dig i form af lavere lejepriser. Vi leverer komplementær kaffe, te, creme, krydderier, papirprodukter, shampoo, sæbe, brænde (begrænset) og andre bekvemmelighedsvarer. Vi har endda en urtehave (sæsonåben) med frisk mynte til dine myntejuleps! Vi udfordrer dig til at sammenligne priser og funktioner. Vi tror, at når du besøger, vil du blive en hyppig tilbagevendende gæst. Vi har en pac-n-play, barneseng, klapvogn og høj stol til rådighed efter anmodning, hvilket sparer ulejligheden ved at rejse med disse pladshunde. Vi har komplementære kølere, rejsetermos, indkøbsposer, fryseposer osv. Til dit brug under dit ophold.


BEKVEMMELSE - Nyd dit ophold og ikke sidde i en bil

Når du ankommer til Overlook, kan du beslutte at ikke komme tilbage i din bil. Mange af vores gæster gør! Hjemmet er et fantastisk sted at gå ind i RMNP, sidde og se på dyrelivet eller gå til nærliggende restauranter og shopping.

Der er intet bag hjemmet undtagen skov. Foran hjemmet er der et fugleperspektiv af dalen nedenfor. Dette er det perfekte sted at se det lokale dyreliv.

Placeringen er mellem centrum af Estes Park og YMCA of the Rockies. Det er lige ved siden af den originale indgang til parken. Denne praktiske beliggenhed giver dig mulighed for at gå direkte ind i Rocky Mountain National Park, til restauranter, købmandsforretning, shopping og underholdning.

Busstoppestedet til shoppingcentret i centrum og RMNP-shuttle er kun en 1/2 mile gang. Disse pendulkørsler er sæsonbestemte, og tidsplanen skal undersøges, før du ankommer. Den nærmeste restaurant ligger dog mindre end en kilometer væk. Inden for en mil kan du gå til shopping, dagligvarer, restauranter og underholdning.


FORVENTNINGER - Fuld offentliggørelse af vigtige begivenheder og overvejelser

Ejendommen er smuk og imødekommende, men på grund af sin alder går den tilbage til 1911, der er nogle sære karakteristika, som vi vil have dig til at vide. Det bevarer den originale historiske vandtank til bondehuset og de omkringliggende bygninger. Dette vandtårn er ikke længere funktionelt, vi har byvand, men tilføjer ejendommens karakter. Derudover blev det bygget før der var biler og har derfor begrænset parkering. Parkering er direkte foran huset på en privat vej. Vi har et godt oplyst parkeringsområde til en bil. Ekstra biler skal parkere langs vejen direkte foran Overlook. Vi ejer vejen. Vi må dog give plads til biler for at nå de to hytter ved siden af oversigten på en blind vej. Dette er et meget godt oplyst og sikkert sted at parkere. Det har også kun 1-1 / 2 bade. Det vigtigste bad er smuk med en fantastisk udsigt. Imidlertid har det en kombination af bruser og badekar. Bruser er et regnbrus direkte ud af loftet. Det er nyt og luksuriøst karbad med en fantastisk udsigt. Dette kan dog være en begrænsende faktor for personer, der har problemer med at træde ind i et karbad. Der er dog plads til karbad og masser af grabbarer. Hjemmet er bygget på østsiden af Eagle Cliff Mountain. Ejendommen har en plan indhegnet gård, men resten af ejendommen ligger på en bakke. Når du når ejendommen, er der en rampestol for kørestole, eller du kan tage en kort trappetrin. Hjemmet er alt på et niveau med let kørestolsadgang til dækket og gården.


Besøg vores hjemmeside for flere billeder og information.

theoverlookinestesDOTcom

Erstat "DOT" med "."

Overnatningsstedets manager

Tim and Karen Rees

Sprog

Engelsk

Faciliteter på overnatningsstedet

Pool/Spa

 • Spabad

Internet

 • Gratis Wi-Fi

Parkering og transport

 • Begrænset parkering på stedet (maks. 1 parkeringsplads)
 • Parkering på stedet
 • Bil anbefales

Køkken

 • Køleskab
 • Kogeplade
 • Mikrobølgeovn
 • Ovn
 • Opvaskemaskine
 • Brødrister
 • Kaffe-/temaskine
 • Hummer-/krabbebur
 • Kaffekværn

Middag

 • Spisebord

Soveværelser

 • 3 soveværelser
 • Sengelinned

Badeværelser

 • 2 badeværelser
 • Kombination af bruser/badekar
 • Håndklæder
 • Shampoo
 • Hårtørrer
 • Bidet
 • Sæbe
 • Toiletpapir

Opholdsområder

 • Pejs
 • Stue
 • Brændeovn

Underholdning

 • Smart-tv med kabel-/satellit-tv-kanaler
 • Billard- eller poolbord
 • Spillehal/spillerum
 • Videospil
 • Dvd-afspiller
 • Stereo
 • Spil
 • Bøger
 • Musikbibliotek
 • Videobibliotek

Udendørsområder

 • Terrasse
 • Indhegnet have
 • Havegrill
 • Have
 • Udendørs møbler
 • Bålplads

Vaskemuligheder

 • Vaskemaskine og tørretumbler
 • Vaskeri i nærheden

Komfort

 • Aircondition
 • Varme

Kæledyr

 • Kæledyr er ikke tilladt

Faciliteter til personer med handicap

 • Hvis du vil anmode om faciliteter til personer med handicap, bedes du kontakte overnatningsstedet gennem kontaktoplysningerne på din reservationsbekræftelse, efter du har booket.
 • Indgangsrampe
 • Støttehåndtag i bruser
 • Adgang for kørestole
 • Røgfrit overnatningssted
 • Besked fra værten: No smoking inside the home due to allergies

Service og tjenester

 • Pengeskab
 • Strygejern/strygebræt
 • Telefon

Områdets højdepunkter

 • I centrum
 • I nærheden af en skønhedssalon
 • I nærheden af et hospital
 • I en landsby

Oplevelser og aktiviteter

 • Vandland
 • Fitnessfaciliteter i nærheden
 • Udstyr til vintersport
 • Golf på stedet
 • Rafting i nærheden
 • Vinudflugter i nærheden
 • Mountainbiking i nærheden
 • Svømning i nærheden
 • Golf i nærheden
 • Kajakroning i nærheden
 • Klatring i nærheden
 • Vandring i nærheden
 • Cykling i nærheden

Sikkerhedsforanstaltninger

 • Kuliltealarm
 • Brandslukker
 • Førstehjælpskasse
 • Røgalarm
 • Lås med dødbolt

Generelt

 • Størrelse på enhed: 139 kvm

Lignende overnatningssteder