San Miguel de Abona

Hotel med 1 stjerner i San Miguel de Abona, De Kanariske Øer

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Populære hoteller med 1 stjerner i San Miguel de Abona

Las Adelfas 2
1 out of 5
Calle Los Cardones s/n, Golf del Sur, San Miguel de Abona, Tenerife
Hent priser
4.1/5Meget godt! (42 anmeldelser)
Fint hotel

"Vi har nydt vores ophold på las Adelfas. Der var dejlig god plads i villaen, og en fin terasse foran. Pænt og velpasset have- og poolanlæg, med mange blomster. Køkkenet var veludstyret så man nemt selv kunne lave mad. Der var meget rent overalt ved vores ankomst. Flyene passerer lige over hovedet ..."…"

Anmeldelse fra 17. feb. 2014

Las Adelfas 2
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i San Miguel de Abona
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel 1 stjerner: San Miguel de Abona

Planlægger du et ophold i San Miguel de Abona, San Miguel de Abona, men helst uden at det koster en formue, og stiller du ikke alt for høje krav med hensyn til service og indretning? Så er et hotel med 1 stjerner i San Miguel de Abona lige noget for dig. Her kan du overnatte billigt uden at skulle betale for ekstra faciliteter du finde på hoteller i andre priskategorier.

I forskellige lande verden over er der stor forskel på kravene til hoteller med forskellige antal stjerner. Som udgangspunkt finder du på et hotel med 1 stjerner typisk som minimum en opredt seng, et badeværelse med bruser eller badekar og sæbe inkluderet i prisen. Andre gange kan et 1 stjernert hotel i San Miguel de Abona også omfatte yderligere fælles faciliteter for gæsterne, som for eksempel opholdsrum med fjernsyn eller trådløst internet.

Hos Expedia finder du forskellige søgemuligheder, der hjælper dig med at finde det rigtige hotel med 1 stjerner i San Miguel de Abona, San Miguel de Abona til en fornuftig pris og med de faciliteter, du har brug for.

Søg efter 1 stjernerde hoteller i San Miguel de Abona på Expedia.dk. Du kan let finde dine hoteller i San Miguel de Abona ved hjælp af en af metoderne herunder:

  • Brug kortet til at finde 1 stjernerde hoteller i det San Miguel de Abona-område, du foretrækker
  • Brug filtrene til at se 1 stjernerde hoteller i et specifikt område i San Miguel de Abona
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud på 1 stjernerde San Miguel de Abona-hoteller – mens de stadig er der

Flere valgmuligheder