Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Biludlejning hos Sixt

Med base i Europa er Sixt blandt de største og mest kendte biludlejningsfirmaer. Siden Sixt blev etableret i 1912, er biludlejningsfirmaet vokset og findes på mere end 2.100 lokationer i mere end 100 lande. Det betyder, at du til hver en tid kan leje en bil hos Sixt uanset, hvor du befinder dig i verden. Sixts moderne flåde af køretøjer omfatter små, kompakte biler og større SUV’er. Derudover tilbyder biludlejningsfirmaet virksomhedsordninger samt lastbilsudlejninger.

I disse lande kan du leje biler hos Sixt

Sixt dækker lande fra Sydamerika til Østasien samt alle mulige destinationer derimellem. Du kan finde gode tilbud på et stort udvalg af udlejningsbiler på de mest populære destinationer som f.eks. Sixt på Ibiza og sammenligne med andre biludlejningsfirmaer i samme område – så går der ikke lang tid, før festen under den baleariske sol begynder. Har du planer om at besøge Gaudís by? Sammenlign gode tilbud hos Sixt i Barcelona El Prat Lufthavnmed andre biludlejningsfirmaer. Med en udlejningsbil fra Sixt i Barcelona kan du opleve det bedste byen har at byde på lige fra det fortryllende Las Ramblas til den smykke kystlinje. Du kan også tage et kig på priser fra Sixt i Rom og sammenligne med andre store biludlejningsfirmaer og dermed få det bedste tilbud. Så er du klar til at udforske Den Evige Stad på egen hånd.

Hvad kan du forvente, når du lejer en bil hos Sixt

Du kan se frem til et stort udvalg af køretøjer, når du lejer en bil hos Sixt. Til dig, der ønsker at leje en bil til en overkommelig pris, findes der små, kompakte muligheder i Sixts udvalg af økonomibiler. De større SUV’er er perfekte til dig, som tager på ferie med familien eller med venner og bekendte. Uanset hvilken udlejningsbil hos Sixt der passer til dine behov, er det vigtigt at undersøge, om din reservation er inkl. forsikring. Det kan også være din egen forsikring dækker udlejningsbiler. Rejser du med børn, kan det være en god idé at leje et barne-/babysæde som ekstra tilbehør samt GPS, så du let kan finde vej rundt. Undgå ekstra gebyrer ved at få bekræftet, at der ikke er restriktioner på kilometertal på din udlejningsbil. En anden ting, du bør være opmærksom på, er, hvad brændstofpolitikken er på netop din udlejningsbil. Fuld-til-fuld brændstof betyder, at udlejningsbilen skal være fuld tanket, når du afleverer den til Sixt. Hvis du har spørgsmål til biludlejning hos Sixt, kan du kontakte Expedia på (+45) 43 68 20 60.