Biludlejning København Centrum

Søg og sammenlign fra bilfirmaer i København Centrum

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Gode tilbud på udlejningsbiler i København Centrum

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Se alle udlejningsbiler i København Centrum
Se alle udlejningsbiler

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en udlejningsbil per dag i København Centrum?
Daglige lejepriser ligger helt ned til 1,121 ¤ i denne uge. Med sådan et prisniveau er det overkommeligt og bekvemt at køre rundt i København Centrum i egen bil for at se turistattraktionerne.
Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i København Centrum?
Vi er klar over, at planer kan ændre sig uden varsel. Derfor giver rigtig mange forudbetalte reservationer mulighed for at få pengene tilbage, hvis du afbestiller mindst seks timer forud for afhentning. Din afbestillingspolitik bør indeholde al den information, du har brug for. Hvis du ikke kan se svaret der, er vores kundeservice altid til rådighed.
Hvilke biltyper kan jeg leje i København Centrum?
Hvis du vil spare penge på benzin, mens du kører rundt i København Centrum, så er det svært at overgå en minibil. Disse små biler beviser, at det ikke er størrelsen, men gørelsen, især når du er på jagt efter en parkeringsplads. Kør rundt i gaderne i byen uden besvær – ingen grund til bekymring over parallelparkering. Foretrækker du en bil med mere benplads? Der er masser af plads i vores køretøjer af typen standard, stor eller premium.
Hvor kan jeg tage på roadtrip fra København Centrum?
Book en bil, få fat i nøglerne, og oplev alle de seværdigheder, København Centrum byder på. Men med så meget at opleve i det omkringliggende område er det synd, hvis det er vejs ende. Indstil GPS’en til nogle af de andre interessante destinationer i området:

  • Omkring 140 km fra København Centrum ligger Odense, der er på mange besøgendes rejseplan. Med turistattraktioner som Hans Christian Andersen Museum kommer du ikke til at mangle steder at kigge nærmere på.
  • I Randers, der ligger omkring 180 km væk, er der også mulighed for at have det sjovt. Kigger du efter seværdigheder? Randers Regnskov er et godt bud.
  • Efter de mange timer på vejen kan du forkæle dig selv i de naturlige omgivelser ved Råbjerg Mile. Stedet ligger omtrent 260 km fra København Centrum.

Hvorfor skal jeg leje en bil i København Centrum hos Expedia?
Expedia er det ideelle sted at finde en udlejningsbil. Med biludlejningsfirmaer i København Centrum at vælge blandt gør vi alt for at give dig virkelig gode tilbud. Opnå besparelser med vores eksklusive tilbud og medlemspriser, og optjen fordele med hver reservation. Du kan også spare endnu mere, når du samler dine reservationer i en pakkerejse til København Centrum. Billeje, hoteller, ferieboliger, flyrejser, oplevelser og udflugter: Expedia har alt, hvad du behøver, samlet på ét sted.
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i København Centrum hos Expedia?
At finde en god pris på billeje i København Centrum er ingen sag med Expedia. Vælg din foretrukne biltype, tilføj nogle detaljer, og sammenlign tilbud fra de mest populære varemærker. Hvorfor ikke føje overnatning og flyrejser til din reservation? Du kan opnå yderligere besparelser, når du booker en pakkerejse.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i København Centrum?
I de fleste tilfælde skal du være 21 år i København Centrum. Det er vigtigt at bemærke, at de fleste leverandører opkræver et gebyr for unge førere. Tjek det med småt, inden du booker, da det kan være forskelligt fra biludlejningsfirma til biludlejningsfirma. Husk også på, at hvis du vil leje en luksusmodel eller en større bil såsom en SUV, skal du muligvis være ældre end 21 år.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i København Centrum?
To ting – et gyldigt kørekort og et kreditkort i samme navn. De fleste biludlejningsfirmaer tilbyder valgfri forsikring, men du kan skulle fremvise dokumentation for din egen forsikring, hvis du fravælger deres. Tjek vilkårene og betingelserne for at undgå problemer.
Hvad koster den billigste udlejningsbil i København Centrum?
Den laveste pris for en udlejningsbil i København Centrum i løbet af de sidste syv dage var 1,121 ¤ per dag. Det næstbedste tilbud, du kunne finde, var 1,202 ¤.
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i København Centrum?
Gå til vores side med tilbud på langtidsleje af biler, indtast dine præferencer, og book din perfekte bil. Uanset om du kun skal være i København Centrum, eller din rejse går videre, kan Expedia hjælpe dig med at finde langtidsleje af biler til en rigtig god pris.
Hvor finder jeg billeje i København Centrum, hvis jeg er under 25 år?
Aldersbegrænsningen afhænger af biludlejningsfirmaet, så du er nødt til at undersøge reglerne grundigt. Er det lykkes dig at finde et selskab i København Centrum, som udlejer til personer under 25 år? Sådan! Vær dog opmærksom på, at nogle virksomheder pålægger ekstra gebyrer for unge førere mellem 21 og 24 år. Vilkårene og betingelserne for det køretøj, du er interesseret i, omfatter alle de nødvendige oplysninger.
Hvilken billejeforsikring skal jeg vælge, når jeg rejser til København Centrum?
Det kommer helt an på, hvilken biltype du går efter, førerens alder samt flere forskellige andre forhold. Gennemlæs udbyderens vilkår og betingelser for forsikringen omhyggeligt, før du booker.