Søg efter biludlejning

Bil

Udfyld de fremhævede felter herunder
Vælg en afleveringsdato, der ligger efter afhentningsdatoen
Datoformatet skal være dd.mm.åå
Afhentnings- eller afleveringsdatoen ligger før dags dato.
Afleveringsdatoen og -klokkeslættet skal være mindst to timer efter afhentningsdatoen og -klokkeslættet. Vælg korrekt dato eller klokkeslæt.
Har du brug for specialudstyr?

Luk

Specialudstyr findes muligvis ikke til alle biler eller på alle udlejningssteder. Det er kun ønsker og kan ikke garanteres. Vi anbefaler, at du kontakter biludlejningsfirmaet direkte for at bekræfte tilgængeligheden. Dette kan koste ekstra.

Søg efter biler

Brug for hjælp til at reservere?

Ring på 43 68 20 60

Vis timer og oplysninger

Luk

Åbningstider for callcenter:

08.00-22.00 mandag til fredag. 09.00-22.00 lørdag, søndag og helligdage.

Bedste tilbud fundet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

Bekræft, at du har læst vores Persondatapolitik.

Partnerskab med Expedia

Tilmeld dit hotel på Expedia

Få adgang til over 75 millioner kunder til dit hotel med samarbejde med Expedia.

Expedia® Insiders' Select™

Expedia Insiders' Select

Vi ved noget om tophoteller – og det gør vores kunder også. Så hvem kan bedre end Expedia udarbejde en oversigt over verdens bedste hoteller?
Læs mere

BILTILBUD

Destination Leverandør Datoer * Fra (pr. dag)
Miami AL 16 maj - 21 maj DKK 1.029
Mallorca RC 17 maj - 22 maj DKK 616
Barcelona ZD 19 maj - 22 maj DKK 604
Costa del Sol RC 17 maj - 23 maj DKK 607
Las Vegas AL 19 maj - 26 maj DKK 1.029
London ZD 17 maj - 24 maj DKK 983
New York ZE 17 maj - 22 maj DKK 1.746
Orlando AL 17 maj - 24 maj DKK 1.029
Los Angeles ZR 17 maj - 24 maj DKK 1.035
San Francisco AL 17 maj - 24 maj DKK 1.029

TILBUD PÅ FLYREJSE + BIL

Destination Rejsedatoer ** Fra
New York 22 maj - 27 maj DKK 3.958
Cypern 22 maj - 27 maj DKK 2.518
Las Palmas 22 maj - 27 maj DKK 4.935
Dublin 22 maj - 27 maj DKK 2.319
Las Vegas 22 maj - 27 maj DKK 5.749
Barcelona 22 maj - 27 maj DKK 1.189

Find billig biludlejning på Expedia.dk

Hvis du leder efter et godt sted at leje en bil til både ferien og forretningsrejsen, er Expedia stedet. Her er der både kvalitet til erhvervsformål og gode tilbud til sommerferien. Og så er det nemt at booke, så din bil uden problemer står og venter på dig i lufthavnen, når du lander. Vi har adskillige rabatordninger til erhvervskunder, og vores feriepakker tilbyder opsamlings- og afleveringssteder, der passer til alle slags rejser.

Lige meget hvor du rejser hen, vil vores netværk af leverandører have det helt rigtige tilbud til dig. Skal du fx bruge en rummelig bil til hele familien i Florida eller en smart lille sag, der er nem at parkere i Spanien og Frankrig, har vores velrenommerede bureauer en passende løsning parat til dig. Når du lejer en bil på Expedia, kan du tilmed også være sikker på, at du altid får en god rabatordning.

Du kan kigge efter den bedste lejepris hver eneste dag i vores Last Minute-sektion. På Expedia arbejder vi tæt sammen med vores store netværk af leverandører, så du altid er sikret den bedste service på rejsen til de mest konkurrencedygtige priser. Disse særlige Expedia-tilbud er virkelig billige og bliver som regel hurtigt udsolgt, så husk at tjekke vores website ofte, hvis du ikke vil gå glip af vores attraktive last minute-priser.

Det er også nemt at booke en bil til Expedias tilbudspriser. Du skal bare vælge, hvor du vil hente og aflevere, hvilken bil du vil have, og om du skal bruge noget ekstraudstyr. Er du ikke sikker på, hvilken biltype der passer bedst til dig? Du kan også leje en bil efter størrelse, pris eller endda også efter et specifikt firma. Der er altid tilbud, der passer til dit budget, antal rejsende eller det biludlejningsfirma, du foretrækker. Ekstraudstyr, såsom børnestole, skibokse eller snekæder, er som regel også muligt at leje med.

Leder du efter noget mere specifikt som fx en cabriolet? Eller rejser du i et særligt stort selskab? Der er plads til alle i de store biler med ekstra bagsæde. Hvis du til gengæld gerne vil have, at det skal se lidt godt ud, har Expedia en stor samling af luksusbiler, der plejer at kunne tilfredsstille selv de mest kræsne bilentusiasters krav.

Lige meget hvor du skal hen, og hvornår du vil rejse, har Expedia et godt tilbud, der passer til dine behov.
* Bilpriserne er baseret på leje af økonomi- eller minibil på de indtastede rejsedatoer. Alle priser inkluderer obligatoriske skatter, afgifter og obligatorisk bilforsikring. Ekstragebyrer, der er baseret på yderligere valgmuligheder, er ikke inkluderede.
** Prisen er baseret på én flyrejse (returbillet) på de viste datoer og returleje af en økonomi- eller minibil for to personer i samme periode. Prisen er inklusive obligatoriske skatter, sevicegebyrer og obligatorisk forsikring. Prisen inkluderer ikke tillæg for eventuelle yderligere ønsker.