Søg efter biludlejning

Bil

Udfyld de fremhævede felter herunder
Vælg en afleveringsdato, der ligger efter afhentningsdatoen
Datoformatet skal være dd.mm.åå
Afhentnings- eller afleveringsdatoen ligger før dags dato.
Afleveringsdatoen og -klokkeslættet skal være mindst to timer efter afhentningsdatoen og -klokkeslættet. Vælg korrekt dato eller klokkeslæt.
Har du brug for specialudstyr?

Luk

Specialudstyr findes muligvis ikke til alle biler eller på alle udlejningssteder. Det er kun ønsker og kan ikke garanteres. Vi anbefaler, at du kontakter biludlejningsfirmaet direkte for at bekræfte tilgængeligheden. Dette kan koste ekstra.

Søg efter biler

Brug for hjælp til at reservere?

Ring på 43 68 20 60

Vis timer og oplysninger

Luk

Åbningstider for callcenter:

08.00-22.00 mandag til fredag. 09.00-22.00 lørdag, søndag og helligdage.

Bedste tilbud fundet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

Bekræft, at du har læst vores Persondatapolitik.

Partnerskab med Expedia

Tilmeld dit hotel på Expedia

Få adgang til over 75 millioner kunder til dit hotel med samarbejde med Expedia.

Expedia® Insiders' Select™

Expedia Insiders' Select

Vi ved noget om tophoteller – og det gør vores kunder også. Så hvem kan bedre end Expedia udarbejde en oversigt over verdens bedste hoteller?
Læs mere

Biludlejning gennem Expedia

MERE END
30 BILUDLEJNINGSFIRMAER
I 80 LANDE
OG PÅ MERE END 30.000 STEDER

Expedia partners

Hvorfor leje en bil via os?

  • Gratis afbestilling
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • En sikker rejse Vi er her for at hjælpe dig før, under og efter din rejse

BILTILBUD

Destination Leverandør Datoer * Fra (pr. dag)
Miami ZD 29. maj. - 03. jun. DKK 1.242
Mallorca RC 23. maj. - 28. maj. DKK 88
Barcelona GR 25. maj. - 28. maj. DKK 141
Costa del Sol RC 23. maj. - 29. maj. DKK 108
Las Vegas AL 25. maj. - 01. jun. DKK 1.267
London IU 23. maj. - 30. maj. DKK 1.032
New York ZE 23. maj. - 28. maj. DKK 2.420
Orlando AL 23. maj. - 30. maj. DKK 1.180
Los Angeles AL 23. maj. - 30. maj. DKK 1.267
San Francisco AL 23. maj. - 30. maj. DKK 1.267

TILBUD PÅ FLYREJSE + BIL

Destination Rejsedatoer ** Fra
New York 04. jun. - 09. jun. DKK 4.785
Cypern 04. jun. - 09. jun. DKK 2.032
Las Palmas 04. jun. - 09. jun. DKK 4.298
Dublin 04. jun. - 09. jun. DKK 1.882
Las Vegas 04. jun. - 09. jun. DKK 5.055
Barcelona 04. jun. - 09. jun. DKK 1.435

Find billig billeje på Expedia.dk

Hvis du leder efter et godt sted at leje en bil til både ferien og forretningsrejsen, er Expedia stedet. Her er der både kvalitet til erhvervsformål og gode tilbud til sommerferien. Og så er det nemt at booke, så din bil uden problemer står og venter på dig i lufthavnen, når du lander. Vi har adskillige rabatordninger til erhvervskunder, og vores pakkerejser tilbyder afhentnings- og afleveringssteder, der passer til alle slags rejser.

Lige meget hvor du rejser hen, vil vores netværk af leverandører have det helt rigtige tilbud til dig. Skal du for eksempel bruge en rummelig bil til hele familien i Florida eller en smart lille sag, der er nem at parkere i Spanien og Frankrig, har vores velrenommerede bureauer en passende løsning parat til dig. Når du lejer en bil på Expedia, kan du tilmed være sikker på, at du altid får en god rabatordning.

Du kan se den bedste lejepris hver eneste dag i vores afbudsrejse-sektion. På Expedia arbejder vi tæt sammen med vores store netværk af leverandører, så du altid er sikret den bedste service på rejsen til de mest konkurrencedygtige priser. Disse særlige Expedia-tilbud er billige og bliver som regel hurtigt udsolgt, så husk at tjekke vores hjemmeside ofte, hvis du ikke vil gå glip af vores attraktive sidste øjeblik-priser.

Det er også nemt at booke en bil til Expedias tilbudspriser. Du skal bare vælge, hvor du vil afhente og aflevere, hvilken bil du vil have, og om du skal bruge noget ekstraudstyr. Er du ikke sikker på, hvilken biltype der passer bedst til dig? Du kan også leje en bil efter størrelse, pris eller endda efter et specifikt firma. Der er altid tilbud, der passer til dit budget, antal rejsende eller det biludlejningsfirma, du foretrækker. Ekstraudstyr, såsom barnesæde, skiholder/-boks eller snekæder, er som regel også muligt at leje med.

Leder du efter noget mere specifikt som for eksempel en cabriolet? Leder du efter noget mere specifikt som for eksempel en cabriolet? Eller rejser du i et særligt stort selskab? Der er plads til alle i de store biler med ekstra bagsæde. Hvis du til gengæld gerne vil have, at det skal se lidt godt ud, har Expedia en stor samling af luksusbiler, der plejer at kunne tilfredsstille selv de mest kræsne bilentusiasters krav.

Lige meget hvor du skal hen, og hvornår du vil rejse, har Expedia et godt tilbud, der passer til dine behov.
* Bilpriserne er baseret på leje af økonomi- eller minibil på de indtastede rejsedatoer. Alle priser inkluderer obligatoriske skatter, afgifter og obligatorisk bilforsikring. Ekstragebyrer, der er baseret på yderligere valgmuligheder, er ikke inkluderede.
** Prisen er baseret på én flyrejse (returbillet) på de viste datoer og leje af en økonomi- eller minibil for to personer i samme periode. Prisen er inklusive obligatoriske skatter, sevicegebyrer og obligatorisk forsikring. Prisen inkluderer ikke tillæg for eventuelle yderligere ønsker.