SØG Kun fly

Spar mere, når du reserverer flyrejse og hotel samlet.

  Hvilken form for flyrejse har du brug for?

  Hvem skal med på denne rejse?
  Bemærkning til lav pris: Du kan øge din chance for at finde lave priser ved at lade følgende være fravalgt.


  Brug for hjælp til at reservere?

  Ring til 43 68 20 60

  Vis timer og oplysninger

  Åbningstider for kundeservicecenter:

  08.00-22.00 mandag til fredag. 09.00-22.00 lørdag, søndag og helligdage.

  ×
  Besøg kundesupport»

  HVORFOR BOOKE HOS EXPEDIA?

  • Stort udvalg
  • Mere end 400 flyselskaber og 435.000 hoteller
  • Fleksibilitet til at skræddersy din rejse Med Expedias pakkerejser kan du sammensætte din perfekte kombination af hotel og fly på netop de rejsedatoer, der passer dig bedst.
  • Fleksible kombinationer af flyafgange Valget er dit, når du vil ud og opleve verden; bestil enkeltbillet, returrejse eller fly til flere destinationer (mulighed for op til fire stop/ophold på samme reservation).
  • Flere besparelser
  • Intet ændrings- eller afbestillingsgebyr hos Expedia Du betaler intet ændrings- eller afbestillingsgebyr hos Expedia, medmindre det opkræves af flyselskabet eller hotellet.
  • Spar penge ved at booke fly og hotel samlet Vores kunder sparede i gennemsnit 1000 kr sidste år ved at bestille fly + hotel samlet!
  • Vores Prisgaranti
  • Reservationer, du kan stole på
  • Verdens største online rejseselskab Vi har været det førende selskab inden for online rejser siden 1996. Du kan stole på os.
  • Uafhængige hotelbedømmelser Du kan tage den rette beslutning med hjælp fra 4 millioner gæsteanmeldelser.
  • Kundeservice 7 dage om ugen Vi er her for at hjælpe dig både før, efter og i løbet af din rejse. Vi er kun et opkald væk.

  Rejseværktøjer

  • Find alt, du behøver, i vores guide - designet til at hjælpe dig med din planlægning og dine reservationer, så du kan få den bedst mulige rejse! Den er fyldt med nyttige oplysninger og links, så du kan få mest muligt ud af din rejse.

  Skal du rejse internationalt?

  Få de bedste tilbud

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

  Vi genkender ikke ”{address}” som en gyldig e-mailadresse.

  Bitte Lesen der Datenschutzrichtlinie bestätigen.

  Partnerskab med Expedia

  Tilmeld dit hotel på Expedia

  Få adgang til over 75 millioner kunder til dit hotel med partnerskab med Expedia

  Expedia® Insiders' Select™

  Vi kender de bedste hoteller, og det gør vores kunder også. Hvem er bedre kvalificeret til at levere en liste over de bedste hoteller i verden end Expedia?
  Se vores bedste hoteller

  Flybilletter til hele verden

  Fantastiske tilbud på flybilletter fra Expedia

  Henter de bedste tilbud på flybilletter

  Topdestinationer for flyrejser

  Hos Expedia har vi hundredvis af flybilletter til rådighed! Find de billigste flybilletter til de bedste destinationer og se, hvor meget du kan spare i dag.

  Henter topdestinationer

  Bestil dine flybilletter online på Expedia

  På Expedia er det nemt og hurtigt at finde og reservere billige flyrejser online, uanset hvor du skal hen, og du vil ofte kunne finde fantastiske rabatter på flybilletter til destinationer over hele verden. Vi giver dig større frihed til at vælge blandt dine foretrukne flyselskaber og blandt flere afrejse- og ankomststidspunkter, så du kan finde den helt perfekte rejse for dig. Ved at samarbejde med både lavprisselskaber og de større globale flyselskaber, kan vi tilbyde alt fra billige flytilbud til rejser på Business Class eller første klasse. Book dine flybilletter på Expedia - trygt og sikkert. Og har du brug for at booke billetter på farten, bør du prøve vores gratis app; hoteller og flybilletter lige ved hånden.

  De bedste tilbud på flyrejser over hele Europa

  På Expedia kan du hver dag finde de mest opdaterede lavprisflyrejser med billige flybilletter til de bedste destinationer i Europa. Vi samarbejder med et stort udvalg af flyselskaber, så vi kan sikre dig de bedste og billigste flybilletter. Uanset om du er på udkig efter lavprisflybilletter til London, billige flybilletter til Paris eller en rejse på førsteklasse til Barcelona, har vi det helt rigtige tilbud til dig. Vores tilbud er de billigste på markedet og bliver hurtigt udsolgt, så hold hele tiden øje med Expedia.dk, hvis du ikke vil gå glip af dem. Og husk, at hvis du rejser meget, kan du oprette en profil på vores side; så bliver det endnu nemmere, næste gang du besøger os.

  Se mere af verden med Expedia

  Hvis du vil lidt længere væk til mere eksotiske himmelstrøg, har vi de bedste tilbud på langdistanceflyvninger, uanset hvilket kontinent du ønsker at rejse til. Vores samarbejde med et kæmpe udvalg af flyselskaber gør det muligt for os at tilbyde billige flybilletter til alle de bedste destinationer over hele verden. Vil du afsted med kæresten, vennerne eller hele familien? Leder du efter en flyrejse med billige flybilletter til for eksempel New York, Bangkok eller Dubai? Uanset hvilken slags ferie, du drømmer om, kan du finde den perfekte rejse hos os. Skal du ofte til den anden side af kloden med dit arbejde, kan du nemt, hurtigt og trygt booke din forretningsrejse hos os; download vores gratis app og hav alle vores destinationer og tilbud lige ved hånden.

  Spar mere med en pakkerejse med fly og hotel

  Vi har de bedste tilbud på både flybilletter og hoteller, men hvorfor ikke kombinere de to, når du reserverer, så du kan spare endnu flere penge? Det er nemt og hurtigt; du sammensætter blot din rejseplan ved først at vælge billige flybilletter til den ønskede destination, og derefter vælger du et hotel i vores store udvalg. Med mere end 400 flyselskaber og 290.000 hoteller kan vi sikre, at din rejse bliver så billig som mulig. Uanset om din reservation gælder en afbudsrejse i sidste øjeblik eller en flyrejse, der er planlagt måneder i forvejen, kan det være en fordel at vælge en pakkeløsning og på den måde spare endnu mere. Og med vores prisgaranti, der altid garanterer dig den billigste rejse, kan du rejse trygt og sikkert med Expedia.

  Find hurtigt frem til de billigste flybilletter

  Vores hurtige og enkle søgemaskine giver dig en liste med søgeresultater, der indeholder alle de oplysninger, du har brug for, så du nemt kan reservere dine flybilletter. Du kan vælge blandt vores store udvalg af flyselskaber med afgange og ankomster hele dagen på netop det tidspunkt, der passer dig. Du kan sortere resultaterne efter pris, varighed, afrejse- eller ankomsttidspunkt og på den måde finde den billigste flyrejse og den bedste kombination af afrejse- og ankomsttidspunkter. På grund af vores samarbejde med de mest respekterede flyselskaber i verden kan vi tilbyde vores kunder eksklusive tilbud, fantastiske rabatter og kæmpeudsalg, du ikke finder andre steder. Når du reserverer indenrigsflyrejser eller internationale flyrejser på Expedia, kan du være sikker på, at din rejse er den billigste flyrejse, der findes, og at din rejse sker med de mest velrenommerede flyselskaber i verden. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den perfekte flyrejse til dig.

  Destinationer verden over

  Download vores GRATIS mobilapp
  Synes godt om os på Facebook
  Følg os på Twitter
  Følg os på Google+
  Se os på YouTube