Hvor skal jeg rejse hen

De fleste skal ikke overtales til at tage på ferie, men det kan være svært at beslutte, hvor turen skal gå hen i de forskellige årstider. Brug et par sekunder på at indtaste dine præferencer i vores ferieplanlægger, så deler vi en liste over perfekte feriedestinationer, der matcher dit afrejsetidspunkt. Alt afhængig af dine interesser hjælper vi dig med at finde de bedste feriesteder i verden, uanset hvornår på året du planlægger at rejse.

Er du i humør til sjove aktiviteter i solen? Eller hvad med en skiferie i Alperne? Tager du familien med? Eller måske nogle venner? Du planlægger måske en polterabend i udlandet? Lige et øjeblik, du skal også beslutte dig for, om der er tale om en lang ferie eller en kort rejse. Og er der egentlig noget, der er åbent i Spanien/San Francisco/Marrakech på denne tid af året? Der er mange beslutninger, der skal tages…

Bare rolig – vores ferieplanlægger hjælper dig med at træffe en beslutning. Expedia tilbyder et stort udvalg af rejser, så du kan være sikker på at finde en ferie, der falder i din smag, uanset om du er til storbyferier, aktive ferier, en længere ferie i Las Vegas eller en kortere rejse til Madrid eksempelvis. Lad os inspirere dig til at træffe den rette feriebeslutning i år – uanset hvilken måned du påtænker at rejse i.

Vilkår og betingelser

  • Hotelpriserne er pr. værelse og gælder for opholdets længde. De er baseret på det billigst tilgængelige dobbeltværelse og inkluderer alle skatter og servicegebyrer, men er eksklusiv gebyrer, som skal betales til eller på hotellet.

  • Der kan være datoer, hvor tilbuddet ikke gælder, og et minimum antal overnatninger kan være påkrævet. Du kan finde flere oplysninger under de specifikke hoteller.

  • Pakkerejsepriserne er pr. person og gælder for opholdets længde. De er baseret på en rejse tur-retur på økonomiklasse fra de angivne lufthavne og på to personer, der deler det billigste dobbeltværelse. Alle skatter inkluderet.

  • Yderligere bagagegebyrer kan gælde for flyrejser eller pakkerejser, herunder flyrejser med lavprisflyselskaber.

  • Aktivitetspriser er pr. person, pr. gruppe eller pr. voksen som vist, afhængig af aktiviteten. Alle skatter inkluderet.

  • De viste priser gælder for ophold eller flyrejser på de angivne datoer.

  • De viste priser var tilgængelige inden for de sidste 24 timer.

  • Tilbuddene afhænger af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel.

  • Expedias generelle reservationsvilkår- og betingelser gælder – se https://www.expedia.dk/p/support/tandc for flere oplysninger.

  • Udbyder: Expedia Inc., 333 108th Avenue NE Bellevue, WA 98004, USA.