Hvor skal jeg rejse hen

De fleste skal ikke overtales til at tage på ferie, men det kan være svært at beslutte, hvor turen skal gå hen i de forskellige årstider. Brug et par sekunder på at indtaste dine præferencer i vores ferieplanlægger, så deler vi en liste over perfekte feriedestinationer, der matcher dit afrejsetidspunkt. Alt afhængig af dine interesser hjælper vi dig med at finde de bedste feriesteder i verden, uanset hvornår på året du planlægger at rejse.

Er du i humør til sjove aktiviteter i solen? Eller hvad med en skiferie i Alperne? Tager du familien med? Eller måske nogle venner? Du planlægger måske en polterabend i udlandet? Lige et øjeblik, du skal også beslutte dig for, om der er tale om en lang ferie eller en kort rejse. Og er der egentlig noget, der er åbent i Spanien/San Francisco/Marrakech på denne tid af året? Der er mange beslutninger, der skal tages…

Bare rolig – vores ferieplanlægger hjælper dig med at træffe en beslutning. Expedia tilbyder et stort udvalg af rejser, så du kan være sikker på at finde en ferie, der falder i din smag, uanset om du er til storbyferier, aktive ferier, en længere ferie i Las Vegas eller en kortere rejse til Madrid eksempelvis. Lad os inspirere dig til at træffe den rette feriebeslutning i år – uanset hvilken måned du påtænker at rejse i.

Vilkår og betingelser

  • Hotelpriser er pr. person pr. angivet opholdslængde, baseret på det billigste tilgængelige værelse og inklusive alle skatter og servicegebyrer, men eksklusive alle gebyrer, der skal betales på eller til hotellet.

  • Der kan forekomme perioder uden tilgængelighed, og der kan være krav om minimum opholdslængde. Du kan finde flere oplysninger under de specifikke hoteller.

  • Pakkerejsepriser er pr. person pr. angivet opholdslængde, baseret på flyrejser på økonomiklasse tur-retur fra de angivne lufthavne og én person, der overnatter på det billigste værelse, inklusive alle skatter.

  • Der kan forekomme yderligere gebyrer for bagage på flyrejser eller pakkerejser, herunder flyrejser med lavprisflyselskaber.

  • Priser for oplevelser er pr. person, pr. gruppe eller pr. voksen som vist afhængigt af oplevelsen, inklusive alle skatter.

  • De viste priser er for ophold eller flyrejser på de viste datoer.

  • De viste priser var tilgængelige inden for de sidste 24 timer.

  • Tilbuddene afhænger af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel.

  • Expedias sædvanlige vilkår og betingelser for reservationer er gældende – https://www.expedia.dk/p/support/tandc

  • Arrangør: Expedia Inc, 333 - 108th Avenue NE, Bellevue, WA 98004, USA.