Rejser til Ischgl 2023

Book et hotel + fly eller udlejningsbil samlet for at få adgang til besparelser

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted.

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser.

Mest populære hoteller i Ischgl

Schlosshotel Ischgl
Schlosshotel Ischgl
5 out of 5
Dorfstrasse 85, Ischgl, Tirol
9,8/10 Exceptional! (19 anmeldelser)
Kan kun anbefales
"Super dejligt ophold."

Anmeldelse fra 19. feb. 2023

Schlosshotel Ischgl
Hotel Fliana
Hotel Fliana
4.5 out of 5
Fimbabahnweg 8, Ischgl, Tirol
9,6/10 Exceptional! (31 anmeldelser)
"very good service, food and room quality."

Anmeldelse fra 6. aug. 2018

Hotel Fliana
Goldener Adler
Goldener Adler
4 out of 5
Kirchenweg 19, Ischgl, Tirol
10/10 Exceptional! (2 anmeldelser)
Motorcycle vacation 2023
"Great hotel with service minded staff who took care of the guests."

Anmeldelse fra 13. jul. 2023

Goldener Adler
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Ischgl?
Priserne starter fra bare . Ja, du læste rigtigt. Vores pakkerejser til Ischgl er en af de nemmeste måder at få pengene til at række lidt længere på. Sammensæt udlejningsbiler, hoteller og flyrejser, og besøg denne destination.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Ischgl?
Hvis du går efter at sikre dig besparelser, kan du kombinere dine reservationer i en pakkerejse til Ischgl. Uanset om du leder efter hoteller, flyrejser, biludlejning eller udflugter, så kan du booke det hele på ét og samme sted. Derudover har du masser af valgmuligheder lige ved hånden. Expedia har 500+ forskellige flyselskaber og 1.000.000+ overnatningssteder på verdensplan at vælge mellem. Du kan flyve med lige dem, du vil, overnatte, hvor det passer dig bedst, og spare en sum penge – det er da en perfekt rejse!
Hvor skal jeg overnatte i Ischgl?
Midt i det hele. Mange besøgende går efter et overnatningssted tæt på populære turistattraktioner, såsom Silvretta Svævebane, Idalp og Silvretta Arena.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Ischgl?
Apart Altamira vil udgøre et perfekt udgangspunkt for din ferie i Ischgl. Med sin beliggenhed i Paznaun er det et af områdets mest populære overnatningssteder.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie til Ischgl?
Det er altid en fordel at være i god tid. Luftfartsselskaber annoncerer som regel flyrejser op til et år frem, og det er en fantastisk mulighed for at få fat på nogle af de billigste priser. Har du lige fundet ud af, at du skal rejse næste uge? Bare rolig. Expedia har altid et udvalg af fantastiske tilbud, så du kan blive sendt afsted på din drømmeferie til en overkommelig pris.
Hvad inkluderer pakkerejser til Ischgl på Expedia?
Det afhænger af, hvilken type rejse du gerne vil have. Pakkerejsetilbud til Ischgl kan inkludere hoteller, billeje og flyrejser. Du kan sætte dem sammen, som du vil, for at finde den pakkerejse, der passer til dit budget og din stil. Du kan også tilføje oplevelser og aktiviteter, når du har booket, for at score endnu større rabat.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Ischgl?
Vi har allerede lave priser. Men du kan få fingrene i et endnu bedre tilbud, når du booker hoteller, flyrejser og billeje samlet. Med en pakkerejse hos Expedia får du altid transparente priser og et fantastisk udvalg.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Ischgl hos Expedia?
Helt sikkert. Hos Expedia tilbyder vi 500+ flyselskaber over hele verden, så du kan personligt tilpasse din rejse til Ischgl, alt efter budget og rejsebehov.
Hvis jeg ikke kan rejse alligevel, kan jeg så afbestille min pakkerejse til Ischgl?
Der er ingen grund til at stresse, hvis du ombestemmer dig i forhold til din pakkerejse til Ischgl, du kan ændre eller afbestille din reservation. Hvis den er booket inden for de seneste 24 timer, kan det muligvis ske uden omkostninger. Reservationer, der er foretaget for mere end 24 timer siden, bliver muligvis pålagt gebyr fra dit flyselskab, hotel eller biludlejningsfirma. Hos Expedia forstår vi fuldt ud, at der kan komme grus i rejsemaskineriet, så find vej til vores kundeserviceportal, hvis det sker. Når du er klar til at foretage ændringerne, klarer vi det.

Populære steder at besøge