Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Billigste flyrejser til Zell am Ziller

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Fly til Zell am Ziller

Når du køber flybilletter til Zell am Ziller, starter ferien allerede i flyet. Nyd synet af dalene og bjergtoppene, i takt med at du flyver ind over Alperne. I Zell am Ziller får du uovertrufne naturoplevelser, da området byder på masser af aktiviteter i det fri. Sommeren byder på naturskønne vandre- og cykelture, og vinteren byder på enestående pister og løjper for alle aldre.

Flyrejser til Zell am Ziller via Innsbruck

Uanset om du rejser til Zell am Ziller med fly eller har købt flybilletter til Zillertal, ligger den nærmeste lufthavn i Innsbruck. Lufthavnen er ikke så stor, og med sine 11 gates er den nem at finde rundt i. Du finder dog alle de faciliteter, som du vil forvente af en lufthavn. Der er et par restauranter og caféer, hvor du kan få lidt at spise og drikke, og du kan købe en souvenir med hjem fra den toldfri butik, f.eks. vin, parfume, kosmetik og smykker med mere. Skal du have lidt tips og tricks til, hvad du skal opleve på din ferie, kan du kigge forbi den lille kiosk, som har et udvalg af rejsebøger. Mangler du lidt at læse i, inden turen går hjem igen, finder du også masser af bøger og blade. Du får nemt tiden til at gå inden hjemrejsen ved at logge på det gratis Wi-Fi. Har du ikke fået hævet kontanter til ferien, kan du smutte forbi hæveautomaten i ankomsthallen, inden du fortsætter til din endelige destination.

Billige fly til Zell am Ziller fra danske lufthavne

Der er gode forbindelser med fly til Zillertal og Zell am Ziller fra både Billund Lufthavn og Københavns Lufthavn. Du kan vælge imellem forskellige ruter med mulighed for en eller flere mellemlandinger, som selvfølgelig påvirker rejsetiden. Men når du flyver via Innsbruck, er det oplagt at gøre ophold her og opleve denne skønne by, inden du tager videre til dit hotel i Zell am Ziller eller Zillertal.

Når du skal videre fra lufthavnen, har du flere muligheder. I stedet for at benytte dig af billeje i Zell am Ziller, kan du vælge at leje en bil allerede i lufthavnen, da der ligger flere biludlejningsfirmaer her. Køreturen fra lufthavnen tager ca. 1 time. Foretrækker du at køre med offentlig transport, har du mulighed for at tage enten med bus eller tog. Turen tager lidt over 1 time med tog og knap 3 timer med bus.

Tæt på naturen i Zell am Ziller og Zillertal

I disse fantastiske byer og områderne omkring dem kan du nyde udsigten på en rolig vandretur eller tage på klatretur op ad de stejle bjergskråninger om sommeren. Vinterlandskabet byder omvendt på eventyrlige oplevelser, når hele området er dækket af den fineste puddersne, og du har rig mulighed for at prøve kræfter med lige præcis din foretrukne skisport. Uanset hvornår du booker dine billige flybilletter til Zell am Ziller eller Zillertal, kan du nyde en romantisk stund med din bedre halvdel med et spaophold og en udsøgt middag.