Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Billigste flyrejser til Alicante

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Alicante

Fly til Alicante

Expedia gør det lettere end nogensinde at finde billige flybilletter til Alicante. På hjemmesiden kan du få vist de hurtigste eller de billigste flyvninger øverst. Hvis du gerne vil flyve en smule mere behageligt, kan du vælge billetter på business class. Desuden kan du benytte Expedia til at finde hoteller i Alicante.

Den spanske by Alicante ligger flot på Costa Blanca i regionen Valencia. Der er et behageligt klima i Alicante året rundt, hvilket gør den perfekt til en dejligt afslappende badeferie.

Der findes børnevenlige strande og desuden et bredt udvalg af børnevenlige attraktioner, som forlystelsesparker og vandforlystelsesparker.

Med sine 200.000 indbyggere sker der bestemt også noget i Alicante, som derfor er en oplagt mulighed, hvis du skal på ferie med vennerne, og gerne vil kombinere strand med storby. Om aftenen er der liv i gaderne, for eksempel i kvarterer som El Barrio, hvor de lokale går ud. Det er den gamle bydel, så rammerne er på den måde sat til en livlig aften i charmerende omgivelser.

Endnu en mulighed er en romantisk ferie i Alicante i dette virkeligt betagende område. I Alicante og omegn ligger der mange slotte og historiske bygninger, som I kan besøge, og derudover siges Alicante at have den flotteste havnepromenade i Spanien, La Explanada de España. Med udsigt over det azurblå hav bliver det ikke smukkere.

Flyrejser til Alicante

Du kan rejse til Alicante direkte fra Kastrup og Billund og med en enkelt mellemlanding fra Aalborg. Flyv med flyselskaber som Norwegian og Iberia.

Ankomst til Alicante

Du ankommer til Alicante-Elche Airport, hvorfra du kan komme til centrum med bus eller taxa. Der er også rigeligt at se i Alicante omegn, så det kunne være en mulighed at finde billeje i Alicante allerede her.

Strandlivet i Alicante er virkelig dejligt. Det bliver næsten ikke bedre, når du sidder og kigger ud over det flotte hav, nyder et glas sangria, og svalt mærker den friske middelhavsbrise.

Men der er også rigeligt andet at tage sig til her i området. Vinturisme er voksende i Spanien, så tag på vingård, og få samtidig en historisk oplevelse ud af det. Det er nemlig typisk et gammelt slot eller lignende, der er lavet om til en vingård. Så kombinér det historiske med vinen, hør om dens historie og fremstillingsmetoder for derefter at smage på netop den lokale drue, som dyrkes i området.

Når du er kommet tilbage til byen, kan du nyde en paella, Spaniens nationalret, der stammer fra denne region, og består af ris og ellers lige det, du ønsker – for eksempel kylling eller skaldyr.

Når du har fået stillet sulten kan du tage en sejltur til Isla de Tabarca, der er en lille og utroligt smuk ø lidt syd for Alicante. Øen er beboet, så gå lidt rundt i byen og snus til dette afstressende og stille øliv, der i den grad står i kontrast til bylivet.

Alicante har mange spændende facetter, der kan berige dit ophold. Så hvis du ikke har været der endnu, er det egentlig bare at finde nogle flybilletter til Alicante og komme afsted på et spansk eventyr.