Billige flybilletter til Mexico

Populære byer at besøge i Mexico

Billigste flyrejser til Mexico

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 4.128 kr. for en enkeltbillet og 5.708 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

LOT-Polish Airlines
Austrian Airlines
Lufthansa
Swiss International Air Lines
British Airways
Air Canada
American Airlines
Turkish Airlines
Iberia
Delta

Rejse til Mexico

Expedia tilbyder flyrejser til Mexico, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den rette flyrejse til dig. Så vælg mellem flyrejser til Mexico eller til destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er booke en flyrejse på Expedia.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg afbestille min flyrejse til Mexico på grund af COVID-19?
Se vilkårene og betingelserne for dit foretrukne luftfartsselskab, hvis du ikke har booket endnu. Klik videre til vores kundeservice, hvis du allerede har købt din flybillet til Mexico. Her vil du finde information, der kan hjælpe dig med at fastslå, hvilke COVID-19-politikker der gør sig gældende for din reservation, og guide dig gennem de næste skridt.
Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til Mexico?
Hos Expedia har vi fundet vores indre gymnast frem for at give dig de mest fleksible flybilletter, der findes. Du skal blot markere feltet “Intet ændringsgebyr” nedenfor “Fleksible ændringspolitikker” for at finde de bedste flyrejser til Mexico.
Hvilke generelle tips er der til rejsende, der rejser til Mexico under COVID-19?
COVID-19-pandemien har ændret verden på utroligt mange måder, herunder hvordan vi kan rejse med ro i sindet. Disse tips vil hjælpe dig med at forstå de nye udfordringer og forberede dig på din rejse til Mexico:

 • Før du booker, skal du tjekke, om der gælder nogen rejseforbud eller -restriktioner – både for dit afrejsested og din destination. Få de nyeste oplysninger ved at tjekke de officielle rejsevejledninger.
 • Når du passerer sikkerhedskontrollen, må du ikke fjerne dit mundbind. Du vil blive bedt om at fjerne det midlertidigt med henblik på at kontrollere din identitet. Rejsende, som nægter at bære mundbind, kan blive pålagt bøder og nægtet adgang.
 • Undgå at give dit boardingkort (elektronisk eller papir) direkte til en medarbejder. I stedet skal du anbringe boardingkortet foran læseren og holde det op, så personalet kan se det.
 • Det er tilladt for passagerer at medbringe en håndsprit på op til 350 ml i håndbagagen. Den vil dog blive fjernet fra din taske eller kuffert med henblik på kontrol.
 • Tøm dine lommer for genstande som din pung, dine nøgler og din telefon, og placer dem i din håndbagage i stedet for i bakkerne. Dette vil mindske risikoen for smittespredning under kontrollen.
 • Tag dine madvarer op før sikkerhedskontrollen. Når du lægger dem i en gennemsigtig plastikpose og lægger dem i en bakke, reducerer det risikoen for, at lufthavnspersonalet skal kontrollere og røre ved dine ejendele.

Hvor finder jeg billige billetter til Mexico?
Book dine billetter i god tid, overvej alternative lufthavne, og betal med miles eller point – der er mange muligheder! En anden er at gøre brug af Expedias søgefunktion til fleksible datoer. Søg efter flybilletter til Mexico, og se de billigste priser for lignende datoer. I løbet af de sidste syv dage var den bedste pris for en flyrejse til Mexico kun 5.708 kr..
Hvor meget koster en flyrejse til Mexico?
I løbet af de sidste syv dage kostede en flyrejse tur-retur til Mexico så lidt som 5.708 kr., mens maksimalprisen var 6.350 kr.. Enkeltbilletter med afgang fra København (CPH) i samme periode kunne fås for helt ned til 4.128 kr..
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i Mexico?
Hvilken lufthavn, du flyver til i Mexico, afhænger i høj grad af byen, du rejser fra, og din endelige destination. Herunder finder du en oversigt over nogle af de mest væsentlige lufthavne i området:

 • Mexico City, Distrito Federal (MEX-Mexico City International) - 13721 fly per måned.
 • Guadalajara, Jalisco (GDL-Don Miguel Hidalgo y Costilla Intl.) - 3960 fly per måned.
 • Monterrey, Nuevo Leon (MTY-General Mariano Escobedo International) - 3005 fly per måned.

Hvor meget koster en flybillet til Mexico?
I løbet af de sidste syv dage lå prisen for flybilletter til Mexico mellem 5.708 kr. og 6.350 kr.. Priserne stiger typisk, jo længere du venter, så søg efter et tilbud i god tid.
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til Mexico?
Du kan ofte finde prisvenlige flybilletter til Mexico i Februar. Det er værd at bemærke, at det i Danmark er dyrest at booke billetter om sommeren eller omkring højtider som påske og jul.
Hvor lang er en flyrejse til Mexico?
Din afrejseby bestemmer, hvor lang tid din flyrejse vil tage. Nedenfor er et par af de mest efterspurgte indenrigsruter til Mexico og deres gennemsnitlige varighed.

 • Cancun, Quintana Roo (CUN-Cancun Intl.) til Mexico City, Distrito Federal (MEX-Mexico City International) - 2 timer og 27 minutter
 • Tijuana, Baja California Norte (TIJ-General Abelardo L. Rodriguez International) til Mexico City, Distrito Federal (MEX-Mexico City International) - 3 timer og 8 minutter
 • Monterrey, Nuevo Leon (MTY-General Mariano Escobedo International) til Mexico City, Distrito Federal (MEX-Mexico City International) - 1 time og 41 minutter

Hvad er de bedste oplevelser i Mexico?

 • Med så mange interessante ting at udforske i Mérida er det ikke så mærkeligt, at de fleste besøgende starter deres tur til Mexico i denne sprudlende by. Brug dine første dage på at se fremtrædende seværdigheder som Plaza Altabrisa, inden du fortsætter til nogle af byens ukendte perler.
 • Mérida er kendt for at have tropisk savanneklima. Inden du tager afsted, er det dog en fordel at tjekke vejrforholdene under din ferie. Uanset om det er varmt, koldt, regnfuldt eller tørt, er det altid en god idé at være forberedt!
 • Vælg Peto som næste stop. Denne by ligger 130 km sydøst for Mérida og rummer Peto-hovedpladsen, der er en af byens mest populære seværdigheder.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Mexico på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Mexico.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Mexico med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Mexico. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Mexico!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Mexico under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Mexico tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Mexico, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.

Populære flyrejser til Mexico

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

LOT-Polish Airlines