Vigtigt: Denne destination har muligvis rejserestriktioner i forbindelse med COVID-19, herunder restriktioner for overnatningssteder. Tjek oplysninger om destinationen fra nationale myndigheder, lokale myndigheder og sundhedsmyndigheder, inden du booker.

Billige flybilletter til Mexico

Populære byer at besøge i Mexico

Billigste flyrejser til Mexico

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 2.970 for en enkeltbillet og DKK 3.126 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

TAP Portugal
TAP Portugal
British Airways
Delta
United
KLM
Air France
American Airlines
Iberia
KLM
Lufthansa
Air Canada
Lufthansa
British Airways
Austrian Airlines
Delta
Air France
KLM
United
American Airlines

Rejse til Mexico

Expedia tilbyder flyrejser til Mexico, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den rette flyrejse til dig. Så vælg mellem flyrejser til Mexico eller til destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er booke en flyrejse på Expedia.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Mexico på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Mexico.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Mexico med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Mexico. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Mexico!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Mexico under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Mexico tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Mexico, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.