Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Billigste flyrejser til Mexico City

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Mexico City

Fly til Mexico City

Expedia tilbyder billige flyrejser til Mexico City, så hvad enten du skal på ferie eller forretningsrejse, kan du trygt bestille din flybillet hos os. Du kan også bestille en pakkerejse til Mexico City. Vi har det bedste udvalg af gode og billige hoteller i Mexico City, og du kan endda spare penge, hvis du bestiller både fly og hotel samtidig. Du kan komme til at bo lige i nærheden af dine favoritattraktioner i Mexicos vidunderlige hovedstad.

Når du ankommer med fly til Mexico City International Airport

Hvis du påtænker at udforske Mexico City og omegn helt på egen hånd, kan Expedia tilbyde billig billeje i Mexico City. Når du lander med dit fly i Mexico City International Airport, kan vi sørge for, at der står en bil klar til dig i lufthavnen. På den måde kan du selv køre til dit hotel i Mexico City. Hvis du ankommer i myldretiden, skal du nok væbne dig lidt med tålmodighed. Du kan selvfølgelig også benytte dig af de offentlige transportmidler, såsom bus og metro, eller tage en taxa til dit hotel.

Flyferie til Mexico City – Mexicos hovedstad

Mexicos hovedstad, Mexico City, er højt beliggende midt i landet, ca. 2.000 meter over havets overflade, og omgivet af bjerge. Byen er en af verdens største hovedstæder med mange indbyggere, så her får du virkelig følelsen af at være kommet til en metropol. Den består af mange bydele, idet små byer i tidens løb er vokset sammen.

Seværdigheder i Mexico City

Mexico City har naturligvis et historisk centrum og alt, hvad en storby ellers har at byde på – museer, heriblandt et af verdens mest interessante antropologiske museer, rigtig mange kirker, fantastisk arkitektur, gader med fashionable butikker, utallige markeder, bl.a. markeder med indiansk kunsthåndværk, et flot og kæmpestort hovedtorv, Zócaloen, hvor der er liv og glade dage, og hvor også byens vartegn, katedralen Metropolitana, ligger. Glem ikke at tage en afstikker fra byens larm til et af de rekreative områder. Der er mange parker og sågar kunstigt anlagte strande i Mexico City.

Hvad kan du ellers opleve under din flyferie til Mexico City?

Hvis du har lyst til at komme lidt væk fra storbyen under din flyferie til Mexico City, kan du besøge den antikke ruinby Teotihuacán med de storslåede tempelpyramider. Teotihuacán ligger kun ca. ½ times kørsel fra Mexico City. Ca. 20 km fra centrum af Mexico City finder du Xochimilco, som er et netværk af kanaler, hvor du kan leje en farverig båd og sejle en tur. Det vil være en fordel for dig at besøge disse steder på en almindelig hverdag, da de også er meget populære blandt lokalbefolkningen, når de har fri i weekenden.

Hvis du vil være sikker på at få en fantastisk og uforglemmelig ferieoplevelse, så skynd dig at booke en billig flybillet til Mexico City hos Expedia. Det tager kun et par minutter.