Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Billigste flyrejser til Cancún

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Cancún

Fly til Cancún

Book en flyrejse til Cancún, og oplev et fantastisk naturparadis ved den smukke, caribiske kystlinje. Cancún ligger på halvøen Yucatán i Mexico og er en populær solskinsoase for turister, der leder efter en badeferie med sol, strand og vand. Udover skønne naturoplevelser og smukke strande, byder flybilletter til Cancún også på gode shoppingmuligheder og et underholdende natteliv. Med en ferie i Cancún kan du blandt andet opleve den tropiske jungle samt de mange spændende seværdigheder i området.

I forbindelse med de populære badestrande i Cancún bydes der på et vælg af vandsportsaktiviteter. Du kan bruge dagen med en god bog og i godt selskab under solen eller et skyggende palmetræ, mens du med jævne mellemrum springer en tur i de krystalklare bølger. Men du kan også benytte nogle af de mange tilbud på spændende aktiviteter. Du kan blandt andet dykke eller snorkle ved verdens næststørste koralrev. Du kan svømme blandt hajer, prøve ferskvandsfiskeri eller dykke i ferskvandshuller.

Billigt fly til Cancún

Turen til Cancún på den anden side af Atlanterhavet er lang, og du vil muligvis skulle have en eller to mellemlandinger på vejen. Så vil du til gengæld også få en fantastisk rejse med oplevelser og indtryk, som du aldrig glemmer.

Brug desuden lidt tid på at undersøge mulighederne for billige hoteller i Cancún, inden du tager afsted. Uanset hvilken hoteltype eller prisklasse, du leder efter, vil du kunne finde lige det hotel, der passer til dine behov i Cancún, og i netop det område, du helst vil bo i.

Fly til Cancún Internationale Lufthavn

Cancún Internationale Lufthavn tilbyder sikker, gratis Wi-Fi til de besøgende i alle områder af lufthavnen. Der findes også en lang række forretninger med parfume, kendte mærkevarer og tilbehør. Ønsker du et måltid mad eller en snack før eller efter din rejse, er der også flere restauranter og spisesteder i Terminal 2 og 3, hvoraf flere har åbent fra tidligt om morgenen til omkring midnat.

Fra lufthavnen kan du tage bussen videre ind til byen. Hvis du rejser på et budget, er dette en god mulighed. Du kan købe billetter hos busfirmaet ADO i alle tre terminalsbygninger, og der er afgange ind til Cancún by cirka en eller to gange i timen. Du kan også vælge at tage en taxa, men husk, at der skal også købes billet til taxaerne inden for i terminalbygningen. En tredje mulighed er de private minibusselskaber, der også afgår fra lufthavnen.

Hvis du foretrækker selv at kunne komme omkring, kan du vælge at finde en udlejningsbil i Cancún Lufthavn. Disse kan bookes online, inden du tager afsted, så bilen er klar, når du ankommer.

Billige flybilletter til Cancún med mulighed for oplevelser og aktiviteter

Oplev den antikke mayakultur via de historiske templer i området omkring Cancún. Gå for eksempel ikke glip af El Rey-ruinerne i selve Cancún by, den antikke by Chichen Itza eller El Meco lige uden for bygrænsen. Tager du til en af de to parker Xcaret og Xel-Ha, kan du svømme i smukke laguner eller slappe af i en behagelig liggestol under palmetræerne, mens du beundrer de tropiske fugle.