Billigste flyrejser til Puerto Vallarta

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Puerto Vallarta

Vil du gerne lege i solen i Puerto Vallarta? Det fortryllede økosystem i Puerto Vallarta byder på smaragdgrønne bølger, billedskønne bugter med klipper og vige omgivet af jungle. I de frodige bjerge i Puerto Vallarta lever eksotiske fugle, jaguarer og leguaner. Og du vil altid kunne mindes synet af springende hvaler og legesyge delfiner. Hvis du gerne vil slappe af på stranden, kan Puerto Vallarta tilbyde flere end et dusin ugenerede og centrale strande.

Når du er klar til at kravle ind i skyggen, kan du vandre ad de brostensbelagte veje i den gammel bydel og besøge nogle af de bedste gallerier, restauranter og natklubber, der findes. Sørg for, at du ikke går glip af den berømte katedral Our Lady of Guadalupe under dit ophold i den gamle by. Hos de folkelige og fantastiske sælgere på Malecon-promenaden kan du gøre en god handel og købe lokale malerier, smykker med opaler og turkis samt forfriskende kokosmælk. Er du på udkig efter en billig ferie til Puerto Vallarta? Når du benytter dig af Expedias fantastiske priser med store besparelser, er smukke solnedgange og varme bølger inden for rækkevidde. Du er kun minutter fra billige flybilletter til en af Mexicos mest populære feriesteder.

Slå til nu, og køb billige flyrejser til Puerto Vallarta

Når du besøger Expedia.dk for at booke flyrejser, kan du forvente at få de laveste priser på flybilletter til Puerto Vallarta. Med vores hurtige og nemme onlinereservationsværktøjer kan du søge efter fantastiske tilbud på flyrejser fra en by i nærheden af dig. Når du har indtastet de ønskede rejsedatoer, kan du præcisere din søgning helt ned til foretrukken lufthavn eller foretrukket flyselskab.

Licenciado Gustavo Díaz Ordaz Internationale Lufthavn er din indgang til paradis

Kloge rejsende er enige i, at det er mest hensigtsmæssigt at lande i Licenciado Gustavo Díaz Ordaz Internationale Lufthavn (PVR), hvis man vil ind til byen. Vores lave priser på direkte flyrejser til Puerto Vallarta hjælper med at skære ned på dit rejsebudget. Udover billige flyrejser kan vi også hjælpe dig med at finde store rabatter på relevante lufthavnshoteller. Vores gode tilbud på flyrejser fra PVR-lufthavnen skal nok får dig til at smile – også når ferien er slut.

Find tilbud på flybilletter til Puerto Vallarta og indkvartering

Hvis du er interesseret i at få mere ud af dine penge, er det en god idé at tjekke vores tilbud på pakkerejser med alt inklusive. Vores fantastiske og billige pakkerejser kombinerer flybilletter med værelser på hoteller i Puerto Vallarta. Kontakt vores venlige rejseeksperter for at få mere at vide om billige rejser til Puerto Vallarta. Hvorfor acceptere høje priser? Besøg Expedia.dk i dag for at få fingrene i billige flyrejser til Puerto Vallarta. Vi er her for at hjælpe dig med at finde de bedste tilbud til en af Mexicos mest populære turistdestinationer, hvor du kan slappe af på stranden og få sand mellem tæerne.

Oplysninger om flyrejsen til Puerto Vallarta

Destinationslufthavn Puerto Vallarta
IATA-kode til destinationslufthavn PVR

Populære flyrejser til Puerto Vallarta

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.