Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Rejser til Malta

I dette fascinerende lille ørige kan du nyde udsigten over det krystalblå Middelhav, udforske gamle templer og besøge fremragende museer.

Malta er et ørige, der ligger i Middelhavet syd for Sicilien. Her kan du se smukt bevaret middelalderarkitektur, få et indblik i den spændende krigshistorie og besøge nogle af de ældste fritstående bygningsværker på kloden.

På Malta kan du starte udforskningen af øen i landets hovedstad, Valetta. Den blev grundlagt til ære for stormester Jean Parisot de la Valette af johanitterordenen, efter at det lykkedes ham at forsvare øen mod en osmannisk hærs invasionsforsøg. Her kan du besøge St. John’s Co-Cathedral, som er en imponerende barok katedral, der er opført og udsmykket af ordenens riddere. Der er indlagt gravsten af marmor i gulvet, du kan se værker af Caravaggio og andre berømte kunstnere, og bygningen er et regulært skatkammer af historiske kulturgenstande.

Du kan fortsætte udforskningen af Maltas fortid med et besøg i Casa Rocca Piccola, som er et adelshjem fra 1500-tallet fyldt med antikke møbler og gamle kunstværker. Hvis du holder af militærhistorie, skal du besøge National War Museum, hvor du kan høre om Maltas lange og spændende rolle i konflikter i Europa og verden. Turen går videre til Fort Rinella, hvor du kan se et befæstningsværk fra den britiske kolonitid. Du kan også besøge Lascaris War Rooms og blive klogere på den rolle, Malta spillede under anden verdenskrig.

Du skal heller ikke snyde dig selv for en tur til øens gamle hovedstad, Mdina, som er en flot bevaret middelalderby. Nyd stemningen i de smalle, snoede gader omgivet af huse og kirker. Hvis du vil endnu længere tilbage i tiden, kan du besøge Hal Saflieni Hypogeum i Paola. Det er en underjordisk begravelsesplads, der blev bygget for 5.000 år siden. Hvis du stadig ikke har fået nok af landets forhistorie, kan du tage færgen til Gozo og gå på opdagelse i megalit-templerne Ggantija. Det er nogle af de ældste fritstående bygningsværker i verden, og de er på UNESCO's verdensarvliste.

Malta er måske nok et af verdens mindste lande, men på grund af dets strategiske position har det spillet en betydelig rolle i Europas historie. Gennem århundrederne har det været besat af utallige stormagter, bl.a. grækerne, romerne, franskmændene og briterne. Landets kulturarv er lige så imponerende, som den er alsidig, så her løber du næppe tør for ting at se på.


Bedste hoteltilbud i Malta

Se alle 859 overnatningssteder i Malta
Grand Hotel Excelsior DKK 802
Grand Hotel Excelsior

Grand Hotel Excelsior

Great Siege Road, Floriana
   
  4,3
  ud af 5 (baseret på 2.001 anmeldelser)
  5.0 ud af 5.0

  Reserver et ophold lige ud til stranden på Grand Hotel Excelsior i Floriana. dette hotel ligger i centrum, mindre end 2 km fra Grand Harbour, Mediterranean Conference Centre og Fort Saint Elmo. Derudover ligger Sliema-færgen og Royal Opera House 15 minutter derfra.

  Hilton Malta DKK 970
  Hilton Malta

  Hilton Malta

  Portomaso, St. Julian's
    
   4,6
   ud af 5 (baseret på 1.408 anmeldelser)
   5.0 ud af 5.0

   Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen i St. Julians, kun 10 minutters gang fra Spinola-bugten, St Georges Strand og Paceville. Derudover ligger Mediterranean Conference Centre 5 km derfra.

   Corinthia Hotel St. George's Bay DKK 703
   Corinthia Hotel St. George's Bay

   Corinthia Hotel St. George's Bay

   St. Georges Bay, St. Julian's
     
    4,3
    ud af 5 (baseret på 1.692 anmeldelser)
    5.0 ud af 5.0

    Reserver et ophold lige ud til stranden på Corinthia Hotel St. George's Bay i St. Julians. dette resort ligger i centrum, kun 15 minutters gang fra St Georges Strand og Paceville. Derudover ligger Spinola-bugten og Balluta-bugten ca. 2 km derfra.

    The Palace DKK 593
    The Palace

    The Palace

    High Street, Sliema
      
     4,3
     ud af 5 (baseret på 1.460 anmeldelser)
     5.0 ud af 5.0

     Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen i Sliema, kun 10 minutters gang fra Bisazza Street og Promenaden i Sliema. Derudover ligger Mediterranean Conference Centre og Fort Saint Elmo ca. 5 km derfra.

     The Westin Dragonara Resort, Malta DKK 830
     The Westin Dragonara Resort, Malta

     The Westin Dragonara Resort, Malta

     Dragonara Road, St. Julian's
       
      4,4
      ud af 5 (baseret på 963 anmeldelser)
      5.0 ud af 5.0

      Dette resort ligger på stranden i St. Julians, kun 5 minutters gang fra St Georges Strand, Dragonara Casino og Paceville. Derudover ligger Spinola-bugten og Balluta-bugten 15 minutter derfra.

      Maritim Antonine Hotel & Spa Malta DKK 314
      Maritim Antonine Hotel & Spa Malta

      Maritim Antonine Hotel & Spa Malta

      George Borg Olivier Street, Mellieha
        
       4,1
       ud af 5 (baseret på 1.413 anmeldelser)
       4.5 ud af 5.0

       Dette hotel med familievenlig profil ligger ved vandet i Mellieha, kun 2 km fra Mellieha Kirke og Mellieha-bugten. Derudover ligger Golden Sands Strand 4,4 km derfra.

       Radisson Blu Resort, Malta St. Julian's DKK 593
       Radisson Blu Resort, Malta St. Julian's

       Radisson Blu Resort, Malta St. Julian's

       St. George's Bay, St. Julian's
         
        4,2
        ud af 5 (baseret på 886 anmeldelser)
        5.0 ud af 5.0

        Dette resort med familievenlig profil ligger ved vandet i St. Julians, kun 15 minutters gang fra St Georges Strand og Paceville. Derudover ligger Spinola-bugten og Balluta-bugten ca. 2 km derfra.

        Seashells Resort at Suncrest DKK 244
        Seashells Resort at Suncrest

        Seashells Resort at Suncrest

        Qawra Coast Road, St. Paul's Bay
          
         3,9
         ud af 5 (baseret på 1.116 anmeldelser)
         4.0 ud af 5.0

         Dette hotel med familievenlig profil ligger ved vandet i San Pawl il-Baħar, kun 10 minutters gang fra Maltas Nationalakvarium og Bugibba Strand. Derudover ligger Maltas Fuglepark 2,4 km derfra.

         De bedste tilbud på fly + hotel