Rejser til Macao SAR

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser

Populære destinationer i Macao SAR

Mest populære hoteller i Macao SAR

Studio City
Studio City
5 out of 5
Estrada do Istmo, Cotai, 853
Prisen er 687, kr pr. nat fra 4. dec. til 5. dec.
687, kr
pr. nat
4. dec. – 5. dec.
4,3/5 Excellent! (1.000 anmeldelser)
Kinas svar på Vegas - Fantastiak
"Super lækkert hotel på “The Strip” i gå afstand til det meste. Store moderne værelser med masser af plads. Mange shuttle busser til forskellige steder i Macau."

Anmeldelse fra 17. feb. 2019

Studio City
Wynn Macau
Wynn Macau
5 out of 5
Rua Cidade de Sintra, NAPE, Macau
Prisen er 978, kr pr. nat fra 28. nov. til 29. nov.
978, kr
pr. nat
28. nov. – 29. nov.
4,6/5 Exceptional! (319 anmeldelser)
"早餐超棒,房间够大。 购物交通都很便利"

Anmeldelse fra 5. aug. 2021

Wynn Macau
Wynn Palace
Wynn Palace
5 out of 5
Avenida Da Nave Desportiva, Cotai
Prisen er 909, kr pr. nat fra 29. nov. til 30. nov.
909, kr
pr. nat
29. nov. – 30. nov.
4,7/5 Exceptional! (999 anmeldelser)
"It is a wonderful hotel,all around the pretty flowers and great service for us. I will recommend for my friends to this hotel .Because it is the best hotel which i live in macau ."

Anmeldelse fra 21. nov. 2022

Wynn Palace
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Macao SAR?
Udstik din egen kurs med vores pakkerejser til Macao SAR, der begynder til priser fra . Håndpluk de flyrejser og hoteller, der passer ind i rejseplanerne. Derefter kan du tilføje nogle sightseeingoplevelser, så du sikrer dig en fantastisk ferie.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Macao SAR?
En af de enkleste måder at spare penge (og tid) på er at kombinere dine reservationer gennem Expedia. Hoteller, flyrejser, oplevelser og udlejningsbiler – vi har det hele. Du kan vælge og vrage en kombination, der bedst passer dig, og opnå besparelser. Vi er selvfølgelig godt klar over, at der ikke er en pakkerejse, som kan fungere for alle. Derfor tilbyder vi 500+ luftfartsselskaber og 1.000.000+ overnatningssteder kloden over, så du kan skabe din personligt tilpassede tur til Macao SAR.
Hvor skal jeg overnatte i Macao SAR?
Hvis du altid har ønsket at besøge Macau-tårnet og Senado-pladsen, så er byen Macao det helt rette sted.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Macao SAR?
Macao er en by, som de fleste, der besøger Macao SAR, har på rejseplanen. Kig nærmere på Hotel Lisboa eller East Asia Hotel til at forsøde dit ophold her.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Macao SAR på?
Hvis det har førsteprioritet at holde udgifterne på et minimum, er det bedste tidspunkt at holde ferie i Macao SAR på. I ligger priserne som oftest højest, så det vil kunne mærkes på pengepungen, hvis du planlægger turen der. Månederne anses for at være højsæson, så det er ofte på dette tidspunkt, at der sker mest på destinationen. Ellers kan du overveje , hvis du foretrækker en lidt mere rolig ferie.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Macao SAR?
Skønt ikke alle flyselskaber markedsfører deres priser tidligt, er det som regel muligt at begynde at sammenligne international flights on Expedia op til et år frem. På dette tidspunkt kan du gå efter nogle utrolige tilbud. Hvis du er ude i sidste øjeblik, kan du dog stadig have heldet med dig. Sommer tider dukker lave priser op kun få uger inden afrejse.
Hvad inkluderer pakkerejser til Macao SAR på Expedia?
På Expedia kan du vælge enhver kombination af flyrejser, hoteller og billeje for at skabe din ideelle pakkerejse til Macao SAR. Når du har foretaget reservationen, kan du tilføje sjove ting som oplevelser og aktiviteter. Glem ikke, at jo mere du køber, jo mere kan du spare!
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Macao SAR?
Du kan opnå store besparelser, når du kombinerer hoteller, flyrejser og billeje i en samlet pakkerejse. Og når du booker alle delene sammen, er det hele også bare nemmere. Så hvorfor spilde din tid eller dine penge? Uanset om du er ved at arrangere et lækkert weekendophold med din bedre halvdel eller en budgetvenlig tur med familien, kan du se nærmere på vores pakkerejser.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Macao SAR hos Expedia?
Helt sikkert. Expedia har 500+ partnerflyselskaber at vælge blandt over hele verden. Med så bredt et udbud bør det ikke være svært at finde det rette flyselskab, der kan flyve dig til Macao SAR.
Kan jeg rejse til Macao SAR i øjeblikket?
Vores COVID-19-rejserådgiver er det ideelle sted at finde de nyeste oplysninger vedrørende karantænekrav og rejserestriktioner for Macao SAR.