Rusland har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

Rejser til Rusland 2021

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Planlæg din ferie til Rusland med Expedia

  • Vores pakkerejsetilbud for 2020 er ikke tilgængelige på nuværende tidspunkt, men du kan nu booke vores pakkerejsetilbud for 2021. Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i Rusland. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

Mest populære hoteller i Rusland

Marriott Moscow Royal Aurora Hotel
Marriott Moscow Royal Aurora Hotel
5 out of 5
11 Petrovka Street, Moskva
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.163 pr. nat fra 21. okt. til 22. okt.
4.5/5Wonderful! (375 anmeldelser)

"Pefekt og pænt hotel. Flinke venlige personale. Rigtig god service. Vi har intet at benævne iht. pris,lokalområdet,hotellet tilstand/komfort."…"

Anmeldelse fra 1. okt. 2018

Marriott Moscow Royal Aurora Hotel
Hyatt Regency Sochi
Hyatt Regency Sochi
5 out of 5
Ordzhonikidze 17, Sochi, Krasnodar Krai
Gratis afbestilling
Prisen er DKK 741 pr. nat fra 8. nov. til 9. nov.
4.7/5Exceptional! (113 anmeldelser)

"В целом всё хорошо, удивило отсутствие воды комплимента) только из минибара"…"

Anmeldelse fra 15. jul. 2020

Hyatt Regency Sochi
Novotel Resort Krasnaya Polyana Sochi
Novotel Resort Krasnaya Polyana Sochi
5 out of 5
Gornaya St. 11, Gorki-Gorod, Esto-Sadok, Krasnaya Polyana, Krasnodar Krai
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 291 pr. nat fra 8. nov. til 9. nov.
4.3/5Excellent! (48 anmeldelser)

"Все понравилось, но все нормальные магазины, рестораны и кафе находятся чуть ниже."…"

Anmeldelse fra 23. mar. 2020

Novotel Resort Krasnaya Polyana Sochi
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Kunst, kultur og historie på en ferie i Rusland

Kunst og historie, kombinerede arkitektoniske stilarter og usædvanligt varierede landskaber venter på dig i verdens største land. Det enorme landområde, der er Rusland, omfatter så forskellige elementer som bundfrosne sibiriske ødemarker, bjerge dækket af gletsjere, kæmpestore skove, dybe søer og strandresorter. Den kejserlige pragt er kun en lille del af historien om landets bymæssige udvikling. I dag kan du finde områder med masser af gallerier, museer og natteliv.

I den vestlige del af landet ligger den blomstrende, moderne hovedstad, Moskva med masser af imponerende arkitektur. Du kan også gå en tur på den berømte Røde Plads og få en rundvisning i det befæstede kompleks Kreml, som huser kirker, paladser og Ruslands regering. Samme sted kan du besøge St. Basil's Katedral, der er berømt for sine mangefarvede, løgformede kupler. Og i Lenins Mausoleum kan du se det balsamerede lig af Sovjetunionens første leder, Vladimir Lenin. Uden for området omkring Den Røde Plads har byen endnu mere at byde på, f.eks. det anerkendte Bolshoi-teater. Ikke langt fra centrum finder du den 119 hektar store Gorky Park, hvor du kan arrangere en picnic eller deltage i en gang volleyball om sommeren og stå på skøjter om vinteren.

Du kan opleve nogle af den store nations afvekslende landskaber på strækningen fra Moskva nordpå til Skt. Petersborg under behagelige former ved at tage en tur med højhastighedstoget Sapsan, der tilbagelægger de 700 kilometer på lige under 4 timer. Det giver dig også mulighed for at besøge Skt. Petersborg, som er landets kulturelle hovedstad. Du kunne bruge en hel ferie – eller flere – alene til at udforske flere hundrede års vestlig kunst på museet Hermitage, der rummer mere end 3 millioner genstande. Du kan også vælge en mere afgrænset tilgang til kunst ved at studere en af surrealismens mestre på Salvador Dalí Museum. Og derudover er det naturligvis også spændende at tage på en sightseeingudflugt langs byens kanaler. 

Mange russere holder ferie ved Sortehavskysten, der er velsignet med en overflod af strande og resorter. Det største ferieområde er Sochi, der breder sig over en knap 150 kilometer lang strækning ud til kysten. Med Kaukasusbjergene lige ved siden af er det også en glimrende skidestination om vinteren, og området var vært for vinter-OL og de paralympiske lege i 2014.

Ruslands enorme naturområder og alsidige natur rummer mulighed for nærmest uendelige friluftsaktiviteter. Du kan vandre op til toppen af vulkanske bjerge på Kamtjatka-halvøen i den østligste del af landet. Du kan også gå en tur langs Baikalsøens bred i Sibirien eller tage på opdagelse blandt skove og søer i Paanajärvi Nationalpark, et vildmarksområde i nærheden af grænsen til Finland.

Men en af de måske mest fascinerende rejseoplevelser, du kan give dig selv, er den storslåede rejse med den transsibiriske jernbane, som er verdens længste jernbane. En af de mest populære ruter er den fra Moskva til Beijing. Turen tager en uge og fører dig gennem enorme ødemarker og forbi landsbyer med små træhuse, der ligger langt væk fra alting.