Billigste flyrejser til Moskva

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 311 for en enkeltbillet og DKK 1.149 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Anmeldelser fra verificerede kunder

Jan 25, 2020

Ikke sidste gang vi flyver med dem

Om Moskva

Fly til Moskva

Tag kæresten i hånden, og gå en tur tværs over Den Røde Plads, og mærk historiens vingesus. Oplev de smukke kunstværker på Tretjakovgalleriet, besøg Lenins mausoleum, og nyd synet af den imponerende Vasilij-katedral. Moskva er én af de byer, der bare skal ses.

Moskva er en meget stor by med næsten dobbelt så mange indbyggere som i Danmark, og du kan flyve til to forskellige lufthavne. Moskva Domodedovo Lufthavn ligger 42 kilometer væk fra den russiske hovedstad, og Sheremetyevo Internationale Lufthavn ligger 29 kilometer fra byen. Du kan flyve direkte fra Kastrup Lufthavn, men hvis du vil flyve fra Billund, skal du påregne en enkelt mellemlanding undervejs.

Moskva Domodedovo Lufthavn

Velkommen til Moskvas største lufthavn. Lufthavnen byder på gode faciliteter, og hvis du har tid, kan du handle i dens mange butikker. Sæt dig på en café, eller spis på én af restauranterne. Mulighederne er mange i Moskva Domodedovo Lufthavn.

Der er forskellige transportmuligheder ind til den pulserende storby. Du kan blandt andet tage højhastighedstoget, en taxa eller en af busserne, der afgår hvert kvarter til Domodedovskaya Metrostation. Du kan selvfølgelig også leje en bil i lufthavnen.

Sheremetyevo Internationale Lufthavn

Denne moderne lufthavn byder også på fine faciliteter og gode indkøbsmuligheder. Turen fra lufthavnen og ind til Moskva kan klares hurtigt og komfortabelt med højhastighedstoget, med bus eller i en taxa. Du kan også leje en bil i Terminal D. Det kan være en god idé, hvis du vil opleve området uden for storbyen på egen hånd.

Billige flybilletter til spændende oplevelser i Moskva

I Ruslands smukke hovedstad kan du hurtigt få tiden til at gå. De mange oplevelser, der venter dig her, får let ferien til at flyve af sted. Tag på byvandring med en engelsktalende guide, sæt dig på en bænk i den smukke Gorky Park, mens børnene morer sig med forlystelserne, eller køb ind i byens mange butikker. Fristelserne er mange i Moskva.

Byen byder også på mange kulturelle oplevelser. Du kan se opera og ballet i verdensklasse på det smukke Bolsjoj Teatr. Teatrets historie kan spores helt tilbage til 1776, og hvis du ikke nåede at reservere en billet til en forestilling, så tag med på en rundvisning i den flotte bygning.

De små medlemmer af familien kan også være med i Moskva. Tag dem med i forlystelsesparken Poklonnaya Gora, der ligger i den smukke Park Pobedy, eller inviter dem med en tur i Moskva Statscirkus. En flyrejse til Moskva er for hele familien.

Billige flybilletter til spændende seværdigheder i Moskva

Ud over Kreml og Den Røde Plads, som helt klart skal ses, byder Moskva også på et væld af andre interessante seværdigheder. Løgkuplerne pryder de smukke ortodokse kirker i bybilledet, og du må ikke snyde dig selv og rejsefællerne for en rundvisning i Kristus Frelser-kirken eller et besøg i den smukke Vasilij-katedral ved Den Røde Plads. Dette imponerende bygningsværk er nok den bedst kendte kirke i Moskva. De historieinteresserede kan besøge Statshistorisk Museum, mens de kunstinteresserede kan gå rundt blandt værkerne på Tretjakovgalleriet eller på Andrei Rublev-museet for tidlig russisk kunst.

Oplysninger om flyrejsen til Moskva

Destinationslufthavn Sheremetyevo
IATA-kode til destinationslufthavn SVO
Destination Moskva

Populære flyrejser til Moskva

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 311 for en enkeltbillet og DKK 1.149 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.