Rejser til Færøerne

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser

Populære destinationer i Færøerne

Mest populære hoteller i Færøerne

Hotel Føroyar
Hotel Føroyar
4 out of 5
Oyggjarvegur 45, Torshavn, 110
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.300, kr pr. nat fra 11. dec. til 12. dec.
1.300, kr
pr. nat
11. dec. – 12. dec.
4,3/5 Excellent! (554 anmeldelser)
Tilfreds kunde.
"God modtagelse, rent værelse, god seng, god internet forbindelse. Restaurant var lukket - cafe var åben og både maden og servicen var fin."

Anmeldelse fra 14. nov. 2022

Hotel Føroyar
Hotel Vágar
Hotel Vágar
2 out of 5
Djúpheiðar 2, Sorvagur, 0380
Prisen er 800, kr pr. nat fra 11. dec. til 12. dec.
800, kr
pr. nat
11. dec. – 12. dec.
3,7/5 Good! (111 anmeldelser)
"Bekvemt og godt hotel til brug for overnatning nær Vagar lufthavn. Savner dog mulighed for at kunne købe noget spiseligt på hotellet."

Anmeldelse fra 27. sep. 2022

Hotel Vágar
Hilton Garden Inn Faroe Islands
Hilton Garden Inn Faroe Islands
3.5 out of 5
Staravegur 13, Torshavn, 100
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 813, kr pr. nat fra 18. dec. til 19. dec.
813, kr
pr. nat
18. dec. – 19. dec.
4,6/5 Exceptional! (232 anmeldelser)
"Rent og meget hjælpsom personale, virkelig god service. Var på tur med min voksne søn og døren ind til toilettet lukker ikke tæt og kan ikke låses, ellers ingen kritik"

Anmeldelse fra 5. sep. 2022

Hilton Garden Inn Faroe Islands
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Færøerne?
Pakkerejserne til Færøerne, hvor priserne starter fra , gør det nemt at opnå besparelser. Vælg hotel, flyrejse og flere komponenter, som det passer dig, for at sammensætte din ideelle drømmerejse.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Færøerne?
Tænk bare på alt det spændende, du kunne foretage dig i Færøerne med nogle ekstra penge. Hvis du kombinerer dine flyrejser og dit hotel i en pakkerejse, så kan du rent faktisk opnå besparelser. Der er et bredt udbud at vælge imellem, når du booker hos Expedia. Du kan vælge blandt 500+ luftfartsselskaber og 1.000.000+ overnatningssteder over hele kloden. Uanset om du skal på rejse med familien i samlet trop eller alene, så kan det være bedre at planlægge det som en pakkerejse til Færøerne.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Færøerne?
Hvis vi snakker overnatning i Tórshavn med venlig service, kan du kigge nærmere på Hilton Garden Inn Faroe Islands og Hotel Føroyar. Hvis du også vil forbi Gjogv, kan du nyde godt af en solid nats søvn hos Gjaargardur Guesthouse Gjogv eller 3 Bedroom Vacation Home in Gjógv.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Færøerne på?
Hvis budgettet er lidt begrænset, er den helt rigtige måned at holde ferie i Færøerne. Til sammenligning er en dyrere måned, hvor du må være forberedt på at betale det mere, hvis du besøger stedet der. Hvis du hellere vil undgå alt for mange mennesker, skal du overveje at rejse i . Det har dog også sin charme at rejse i højsæsonen. Færøerne har rigtig meget at byde på i .
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Færøerne?
Det kan være vanskeligt at ramme det ideelle tidspunkt at købe flybilletter på, men som udgangspunkt er reglen jo tidligere, jo bedre. Mange internationale rejser på Expedia kan bookes op til et år i forvejen. Hvis du ikke har mulighed for det, kan du dog tage det helt roligt. Billige priser dukker nogle gange op kun et par uger inden afrejse.
Hvad inkluderer pakkerejser til Færøerne på Expedia?
Flyrejser, hoteller og billeje – vi giver dig de allerbedste tilbud. Det eneste, du skal gøre, er at finde din ideelle kombination. Når du har foretaget din reservation, kan du tilføje alt det sjove som udflugter og oplevelser. Vores pakkerejser gør det enkelt at planlægge en fantastisk tur til Færøerne.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Færøerne?
Du kan få fingrene i store besparelser, når du kombinerer flyrejser, hoteller og billeje i en samlet pakke. Og når du booker alt på én gang, er planlægningen også en del nemmere. Så hvorfor spilde din tid eller dine penge? Hvad enten du er ved at arrangere en romantisk ferie eller en budgetvenlig familieferie, kan du se nærmere på vores pakkerejser.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Færøerne hos Expedia?
Helt sikkert. Expedia har 500+ flyselskaber at vælge fra verden over. Med så bredt et udbud bliver det en nem sag at finde det perfekte flyselskab, der kan stå for flyveturen til Færøerne.
Kan jeg rejse til Færøerne i øjeblikket?
Du kan finde info om karantænekrav, rejserestriktioner og meget mere for rejser til Færøerne ved at tjekke vores COVID-19-rejserådgiver.

Populære steder at besøge