Rejseråd

Vær opmærksom på rejsevejledninger relateret til Corona-virussen (COVID-19), og følg opdateringer fra World Health Organization (WHO). Grundet det hidtil usete antal rejseforstyrrelser kan refusionsprocesser tage op til 30 dage.

Hotel med 1 stjerner i Sjælland, Danmark

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Populære hoteller med 1 stjerner i Sjælland

Holger Danske Hostel and Hotel
1.5 out of 5
Rønebær Alle, 110A, Helsingør
Hent priser
3.1/5 (21 anmeldelser)

"Hotellet er fint til prisen. Man kunne ønske en bedre skiltning, da det er svært at finde, men det kommer, måske har jo ikke været åbent så længe."…"

Anmeldelse fra 14. jun. 2019

Holger Danske Hostel and Hotel
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Sjælland
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel 1 stjerner: Sjælland

Planlægger du et ophold i Sjælland, Sjælland, men helst uden at det koster en formue, og stiller du ikke alt for høje krav med hensyn til service og indretning? Så er et hotel med 1 stjerner i Sjælland lige noget for dig. Her kan du overnatte billigt uden at skulle betale for ekstra faciliteter du finde på hoteller i andre priskategorier.

I forskellige lande verden over er der stor forskel på kravene til hoteller med forskellige antal stjerner. Som udgangspunkt finder du på et hotel med 1 stjerner typisk som minimum en opredt seng, et badeværelse med bruser eller badekar og sæbe inkluderet i prisen. Andre gange kan et 1 stjernert hotel i Sjælland også omfatte yderligere fælles faciliteter for gæsterne, som for eksempel opholdsrum med fjernsyn eller trådløst internet.

Hos Expedia finder du forskellige søgemuligheder, der hjælper dig med at finde det rigtige hotel med 1 stjerner i Sjælland, Sjælland til en fornuftig pris og med de faciliteter, du har brug for.

Søg efter 1 stjernerde hoteller i Sjælland på Expedia.dk. Du kan let finde dine hoteller i Sjælland ved hjælp af en af metoderne herunder:

  • Brug kortet til at finde 1 stjernerde hoteller i det Sjælland-område, du foretrækker
  • Brug filtrene til at se 1 stjernerde hoteller i et specifikt område i Sjælland
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud på 1 stjernerde Sjælland-hoteller – mens de stadig er der

Flere valgmuligheder