Danmark har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

Hoteller nær Amalienborg Slot

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Mest populære hoteller nær Amalienborg Slot

No 56 - Luxury Apartments by Habitat
3.5 out of 5
0.2 km fra Amalienborg Slot
Hent priser
4/5Very Good! (29 anmeldelser)

"Lejligheden var fin. Der var pænt og rent, men der var meget koldt. Det var ikke muligt at skrue op for varmen. Det var stort set ikke muligt at komme på nettet, hverken med PC eller telefon, hvilket trækker en del ned."…"

Anmeldelse fra 11. jul. 2020

No 56 - Luxury Apartments by Habitat
The Nordic Collection X
4 out of 5
0.1 km fra Amalienborg Slot
Prisen er DKK 1.950 pr. nat fra 1. nov. til 2. nov.
4.5/5Wonderful! (6 anmeldelser)
Brilliant city centre apartment

"Absolutely fantastic spacious apartment in brilliant part of town - only 50 metres away from the Royal Palaces."…"

Anmeldelse fra 19. feb. 2020

The Nordic Collection X
The Nordic Collection IX
5 out of 5
0.1 km fra Amalienborg Slot
Hent priser
4.6/5Wonderful! (10 anmeldelser)

"Super lækker lejlighed, masser af plads, godt indrettet, stille omgivelser og centralt beliggende. Vi var meget tilfredse med vores ophold. Foreslag; Et tv ville være en god investering. Endvidere så skal viceværten have smurt indgangsporten, den knirker meget højt når den lukker op og i, lyden går ..."…"

Anmeldelse fra 28. jan. 2019

The Nordic Collection IX

Få adgang til lavere priser

Med medlemspriser kan du lige nu spare mindst 10% på tusindvis af overnatningssteder.
Copenhagen Admiral Hotel
4 out of 5
0.2 km fra Amalienborg Slot
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 770 pr. nat fra 1. nov. til 2. nov.
4.4/5Excellent! (2,140 anmeldelser)

"Great total experience, wonderful location, great bargain"…"

Anmeldelse fra 20. sep. 2020

Copenhagen Admiral Hotel
Scandic Front
4 out of 5
0.3 km fra Amalienborg Slot
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 756 pr. nat fra 26. nov. til 27. nov.
4.2/5Very Good! (986 anmeldelser)
god oplevelse

"Dejligt centralt hotel. God service og rent, pænt og rummeligt hotelværelse"…"

Anmeldelse fra 9. mar. 2020

Scandic Front
Phoenix Copenhagen
4 out of 5
0.3 km fra Amalienborg Slot
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 767 pr. nat fra 15. nov. til 16. nov.
4.3/5Excellent! (1,223 anmeldelser)

"Fantastisk central beliggenhed . Super venligt og imødekommende personale . Dejligt rent værelse . Værelset lidt varmt at sove i på trods af Air con. Dejlig morgenmad som blev serverer ved bordet. Vil dog uden tvivl vende tilbage og også anbefale til andre 😊."…"

Anmeldelse fra 9. aug. 2020

Phoenix Copenhagen
The Nordic Collection V
4 out of 5
0.2 km fra Amalienborg Slot
Prisen er DKK 2.550 pr. nat fra 1. nov. til 2. nov.
5/5Exceptional! (9 anmeldelser)

"Location was great. Clean and well managed. We did not have any issues. Only recommendation would be to improve the washer/dryer. It was not really effective because it took many hours to dry."…"

Anmeldelse fra 21. aug. 2019

The Nordic Collection V
Hotel SKT. Annæ
4 out of 5
0.3 km fra Amalienborg Slot
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 895 pr. nat fra 8. nov. til 9. nov.
4.4/5Wonderful! (512 anmeldelser)

"Dette. Hotel er skønt at bo på Der er gåafstand til. Næsten alt . I indre by. Personalet er utrolig venligt og hjælpsomt . Dejlig stille rum Skøn morgenmad og der er en virkelig god restaurant. På stedet . Det eneste. Der kunne være bedre er at spejlet , på det skønne badeværelse er tonet. Mørkt. ..."…"

Anmeldelse fra 25. sep. 2020

Hotel SKT. Annæ
Wakeup Copenhagen Borgergade
2 out of 5
0.7 km fra Amalienborg Slot
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 570 pr. nat fra 1. nov. til 2. nov.
4/5Very Good! (1,368 anmeldelser)

"Hurtig og effektiv check-in. Perfekt beliggenhed."…"

Anmeldelse fra 4. aug. 2020

Wakeup Copenhagen Borgergade
Skt. Petri
5 out of 5
1.6 km fra Amalienborg Slot
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.269 pr. nat fra 8. nov. til 9. nov.
4.5/5Wonderful! (1,101 anmeldelser)

"Høfligt personale, imødekommende og venlige, professionelle og dygtige. God mad i smukke omgivelser varme anbefalinger herfra"…"

Anmeldelse fra 18. okt. 2020

Skt. Petri
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Amalienborg Slot
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel nær Amalienborg: Der er hoteller i flere prisklasser nær Amalienborg, men det er de 4-stjernede hoteller, der dominerer i området. Overnatter du omkring Amalienborg, er du tæt på Københavns Havn, Strøget, Nyhavn og resten af det centrale København, og under en kilometer fra slottet finder du nemt en overnatning nær Amalienborg.

Overnat på et dejligt hotel nær Amalienborg og i hjertet af København

Der er mange hoteller i området omkring Amalienborg, og du finder nemt et hotel med gode faciliteter, store, lyse værelser og med både restaurant og bar. Andre hoteller nær Amalienborg tilbyder blot en morgenmadsrestaurant, men da der er et utal af restauranter i området, er det ikke noget problem at gå ud at spise din frokost og aftensmad.

Du kan overnatte i et ombygget pakhus med udsigt over havnen, gå efter et moderne og nyindrettet hotel eller vælge et af de ældre hoteller nær Amalienborg. Find dig godt til rette på et Executive- eller Superior-værelse på et hotel med mange faciliteter eller på et standardværelse på et af de billige hoteller nær Amalienborg.

Reservér et hotel nær Amalienborg i den historiske, gamle bydel Frederiksstaden

Amalienborg har været residensslot for den danske kongefamilie siden 1794, hvor Christiansborg Slot brændte, så kongefamilien skulle finde et nyt sted at bo. Amalienborg er et af de fineste stykker rokokoarkitektur i Europa og består af fire både smukke og spændende palæer. På pladsen foran slottet står en rytterstatue af kong Frederik 5., som grundlagde Amalienborg og den omkringliggende bydel, Frederiksstaden.

På Amalienborg bor både Danmarks regent dronning Margrethe 2. samt kronprinsefamilien, ligesom flere medlemmer af den danske kongefamilie har lejligheder på slottet. Dronningen bor i Frederik 9.s palæ, og når hun er hjemme, er flaget over palæet hejst. I Frederik 8.s palæ bor kronprins Frederik med sin familie. I Christian 8.s palæ ligger Amalienborgmuseet, der udstiller de seneste 150 år af det danske monarkis historie. Du kan blandt andet se tidligere kongers arbejdsværelser, og dronning Margrethes bedstefar, Christian 10.s arbejdsværelse ligger, hvor det lå, da kongen boede i palæet. Også den seneste konge Frederik 9.s arbejdsværelse er flyttet til et rum i palæet.

Find ro på et hotel nær Amalienborg

Frederiksstaden i København er en spændende bydel at holde ferie i, og vælger du et hotel i dette område, kan du nemt komme rundt til både Amalienborg, Amaliehaven, Frederikskirken, som også kaldes Marmorkirken, Designmuseum Danmark, Davids Samling samt flere andre seværdigheder til fods. Eller slap af på dit hotel, spis lidt god mad i hotellets restaurant, få en drink eller to i baren og nyd roen på dit værelse. Har du valgt billeje nær Amalienborg, kan du gå efter et hotel med parkeringsmuligheder, og har du ikke bil med på din tur til Amalienborg, kan du tage bus eller metro for at nå frem til dit hotel. Ankommer du med fly til hovedstaden, kan du fra Kastrup Lufthavn tage metroen til Kongens Nytorv, der ligger i gåafstand til dit hotel eller til Amalienborg.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan er området omkring Amalienborg Slot?
Amalienborg Slot ligger i et imødekommende område af København, som er kendt for sine fascinerende museer og sin imponerende arkitektur. Hvis du leder efter et praktisk sted at overnatte, kan du tage et kig på de 452 hoteller og andre overnatningssteder, der ligger i nærheden.
Hvilket hotel er det bedste tæt på Amalienborg Slot?
I nærheden af Amalienborg Slot er Copenhagen Admiral Hotel et af de mest populære valg til et ophold ifølge data fra vores rejsende, og dette hotel med 4 stjerner tilbyder en restaurant og gratis Wi-Fi. Andre gode valgmuligheder i nærheden omfatter Scandic Front og Wakeup Copenhagen Borgergade.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Amalienborg Slot?
Ja! De fleste af hotelreservationerne er refunderbare, så længe du afbestiller inden for hotellets afbestillingsvindue. Fristen ligger oftest 24-48 timer inden indtjekning. Hvis din reservation ikke er refunderbar, kan du muligvis stadig afbestille og få en refusion inden for 24 timer før din reservation. Vælg datoer, klik “Søg”, og filtrer efter “Gratis afbestilling” for at få de mest populære tilbud i Amalienborg Slot.
Hvad kan jeg se og opleve i nærheden af Amalienborg Slot?
Nærstudér samlingerne på Danmarks Nationalmuseum, Guinness World Records Museum eller Ny Carlsberg Glyptotek. Rosenborg Slot, Rundetårn og Christiansborg Slot er alle velkendte vartegn, som er et besøg værd. Du kan se forestillinger i Københavns Operahus, Det Kongelige Teater og Loppen.
Hvordan kommer jeg til Amalienborg Slot?
Med så mange muligheder inden for transport er det let at opleve alt i området Amalienborg Slot. Gå til Marmorkirken Metrostation for at tage metroen. Du kan lære mere om dine muligheder inden for vandtransport ved stedets havn.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Amalienborg Slot

Flere valgmuligheder