Rejseråd

Vær opmærksom på rejsevejledninger relateret til Corona-virussen (COVID-19), og følg opdateringer fra World Health Organization (WHO). Grundet det hidtil usete antal rejseforstyrrelser kan refusionsprocesser tage op til 30 dage.

Hoteller nær Amalienborg Slot

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Mest populære hoteller nær Amalienborg Slot

Scandic Front
4 out of 5
0.3 km fra Amalienborg Slot
DKK 995
pr. nat
1. maj – 2. maj
4.1/5Very Good! (1,085 anmeldelser)

"Ved ankomst fik vi en opgradering, fantastisk. Fantastisk personale i receptionen, meget venlige og hjælpsomme. Det eneste der gør at det ikke er fuld skrue på smiley, den lille bruser i badet var virkelig ulækker. Men bortset fra det dejligt"…"

Anmeldelse fra 3. nov. 2019

Scandic Front
Copenhagen Admiral Hotel
4 out of 5
0.2 km fra Amalienborg Slot
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 835
pr. nat
6. apr. – 7. apr.
4.3/5Excellent! (5,230 anmeldelser)

"Alt var perfekt.Rolige værelser trods byggerod.Super behageligt personale"…"

Anmeldelse fra 15. feb. 2020

Copenhagen Admiral Hotel
Phoenix Copenhagen
4 out of 5
0.3 km fra Amalienborg Slot
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 1.090
pr. nat
14. apr. – 15. apr.
4/5Very Good! (3,730 anmeldelser)

"Super beliggenhed og lækkert morgenmad. Nemt og parkere"…"

Anmeldelse fra 29. feb. 2020

Phoenix Copenhagen
The Nordic Collection IX
5 out of 5
0.1 km fra Amalienborg Slot
Hent priser
4.6/5Wonderful! (10 anmeldelser)

"Super lækker lejlighed, masser af plads, godt indrettet, stille omgivelser og centralt beliggende. Vi var meget tilfredse med vores ophold. Foreslag; Et tv ville være en god investering. Endvidere så skal viceværten have smurt indgangsporten, den knirker meget højt når den lukker op og i, lyden går ..."…"

Anmeldelse fra 28. jan. 2019

The Nordic Collection IX
The Nordic Collection X
4 out of 5
0.1 km fra Amalienborg Slot
DKK 1.550
pr. nat
6. apr. – 7. apr.
4.4/5Excellent! (5 anmeldelser)
Nearly perfect

"Check out time is challenging at 10am. No storage for suitcases and no drawers to put clothes. Could not turn off heating in the main bedroom so the room was very hot. Nice apartment, great location."…"

Anmeldelse fra 30. dec. 2019

The Nordic Collection X
Hotel Bethel
3 out of 5
0.5 km fra Amalienborg Slot
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 1.045
pr. nat
14. apr. – 15. apr.
4.3/5Excellent! (768 anmeldelser)

"God beliggenhed. Dejlige værelser. Specielt med udsigten over Nyhavn. Fin morgenmad."…"

Anmeldelse fra 23. dec. 2019

Hotel Bethel
71 Nyhavn Hotel
5 out of 5
0.5 km fra Amalienborg Slot
DKK 1.881
pr. nat
1. maj – 2. maj
4.2/5Very Good! (1,828 anmeldelser)

"Super hyggeligt hotel med fantastisk beliggenhed. Meget venligt og hjælpsomt personale."…"

Anmeldelse fra 27. dec. 2019

71 Nyhavn Hotel
Hotel SKT. Annæ
4 out of 5
0.3 km fra Amalienborg Slot
DKK 1.595
pr. nat
3. maj – 4. maj
4.5/5Wonderful! (436 anmeldelser)

"Dejlig charmende hotel"…"

Anmeldelse fra 23. dec. 2019

Hotel SKT. Annæ
Wakeup Copenhagen Borgergade
2 out of 5
0.7 km fra Amalienborg Slot
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 610
pr. nat
6. apr. – 7. apr.
4/5Very Good! (3,511 anmeldelser)

"Nemt enkelt tæt på alt i københavn værelserne er super gode"…"

Anmeldelse fra 12. feb. 2020

Wakeup Copenhagen Borgergade
The Nordic Collection V
4 out of 5
0.2 km fra Amalienborg Slot
DKK 1.550
pr. nat
6. apr. – 7. apr.
5/5Exceptional! (8 anmeldelser)

"Location was great. Clean and well managed. We did not have any issues. Only recommendation would be to improve the washer/dryer. It was not really effective because it took many hours to dry."…"

Anmeldelse fra 21. aug. 2019

The Nordic Collection V
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Amalienborg Slot
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel nær Amalienborg: Der er hoteller i flere prisklasser nær Amalienborg, men det er de 4-stjernede hoteller, der dominerer i området. Overnatter du omkring Amalienborg, er du tæt på Københavns Havn, Strøget, Nyhavn og resten af det centrale København, og under en kilometer fra slottet finder du nemt en overnatning nær Amalienborg.

Overnat på et dejligt hotel nær Amalienborg og i hjertet af København

Der er mange hoteller i området omkring Amalienborg, og du finder nemt et hotel med gode faciliteter, store, lyse værelser og med både restaurant og bar. Andre hoteller nær Amalienborg tilbyder blot en morgenmadsrestaurant, men da der er et utal af restauranter i området, er det ikke noget problem at gå ud at spise din frokost og aftensmad.

Du kan overnatte i et ombygget pakhus med udsigt over havnen, gå efter et moderne og nyindrettet hotel eller vælge et af de ældre hoteller nær Amalienborg. Find dig godt til rette på et Executive- eller Superior-værelse på et hotel med mange faciliteter eller på et standardværelse på et af de billige hoteller nær Amalienborg.

Reservér et hotel nær Amalienborg i den historiske, gamle bydel Frederiksstaden

Amalienborg har været residensslot for den danske kongefamilie siden 1794, hvor Christiansborg Slot brændte, så kongefamilien skulle finde et nyt sted at bo. Amalienborg er et af de fineste stykker rokokoarkitektur i Europa og består af fire både smukke og spændende palæer. På pladsen foran slottet står en rytterstatue af kong Frederik 5., som grundlagde Amalienborg og den omkringliggende bydel, Frederiksstaden.

På Amalienborg bor både Danmarks regent dronning Margrethe 2. samt kronprinsefamilien, ligesom flere medlemmer af den danske kongefamilie har lejligheder på slottet. Dronningen bor i Frederik 9.s palæ, og når hun er hjemme, er flaget over palæet hejst. I Frederik 8.s palæ bor kronprins Frederik med sin familie. I Christian 8.s palæ ligger Amalienborgmuseet, der udstiller de seneste 150 år af det danske monarkis historie. Du kan blandt andet se tidligere kongers arbejdsværelser, og dronning Margrethes bedstefar, Christian 10.s arbejdsværelse ligger, hvor det lå, da kongen boede i palæet. Også den seneste konge Frederik 9.s arbejdsværelse er flyttet til et rum i palæet.

Find ro på et hotel nær Amalienborg

Frederiksstaden i København er en spændende bydel at holde ferie i, og vælger du et hotel i dette område, kan du nemt komme rundt til både Amalienborg, Amaliehaven, Frederikskirken, som også kaldes Marmorkirken, Designmuseum Danmark, Davids Samling samt flere andre seværdigheder til fods. Eller slap af på dit hotel, spis lidt god mad i hotellets restaurant, få en drink eller to i baren og nyd roen på dit værelse. Har du valgt billeje nær Amalienborg, kan du gå efter et hotel med parkeringsmuligheder, og har du ikke bil med på din tur til Amalienborg, kan du tage bus eller metro for at nå frem til dit hotel. Ankommer du med fly til hovedstaden, kan du fra Kastrup Lufthavn tage metroen til Kongens Nytorv, der ligger i gåafstand til dit hotel eller til Amalienborg.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan er området omkring Amalienborg Slot?
Amalienborg Slot ligger i et imødekommende område af Nyhavn - Amalienborg, som er kendt for sine fascinerende museer og sin imponerende arkitektur. Hvis du leder efter et praktisk sted at overnatte, kan du tage et kig på de 294 hoteller og andre overnatningssteder, der ligger i nærheden.
Hvilket hotel er det bedste tæt på Amalienborg Slot?
I nærheden af Amalienborg Slot er Copenhagen Admiral Hotel et af det mest populære valg til et ophold ifølge data fra vores rejsende, og dette hotel med 4 stjerner tilbyder en restaurant og gratis Wi-Fi. Andre gode valgmuligheder i nærheden omfatter Skt. Petri og Hotel SKT. Annæ.
Hvad kan jeg se og opleve i nærheden af Amalienborg Slot?
Nærstudér samlingerne på Danmarks Nationalmuseum, Designmuseum Danmark eller Davids Samling. Den Lille Havfrue, Rosenborg Slot og Rundetårn er alle velkendte vartegn, som er et besøg værd. Du kan se forestillinger i Københavns Operahus, Det Kongelige Teater og Loppen.
Hvordan kommer jeg til Amalienborg Slot?
Med så mange muligheder inden for transport er det let at se området omkring Amalienborg Slot. Du har let adgang til metrostationerne Marmorkirken Metrostation, Kongens Nytorv Station og Gammel Strand Metrostation. Hvis du ønsker at tage toget indtil byen, er togstationerne Østerport Station, Østerport Station og Nørreport Station dem, som befinder tættest på Indre by. Du kan lære mere om dine muligheder inden for vandtransfer ved stedets havn.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Amalienborg Slot