Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Hoteller nær Amalienborg Slot

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Mest populære hoteller nær Amalienborg Slot

No 56 - Luxury Apartments by Habitat
3.5 out of 5
0.2 km fra Amalienborg Slot
Hent priser
4/5Very Good! (26 anmeldelser)

"Rigtig fint sted. Men der var ikke gardiner i mange af rummene selvom den ligger på stueetage. Rullegardin i soveværelse gik hele tiden op :("…"

Anmeldelse fra 26. okt. 2018

No 56 - Luxury Apartments by Habitat
The Nordic Collection IX
5 out of 5
0.1 km fra Amalienborg Slot
Hent priser
4.6/5Wonderful! (10 anmeldelser)

"Super lækker lejlighed, masser af plads, godt indrettet, stille omgivelser og centralt beliggende. Vi var meget tilfredse med vores ophold. Foreslag; Et tv ville være en god investering. Endvidere så skal viceværten have smurt indgangsporten, den knirker meget højt når den lukker op og i, lyden går ..."…"

Anmeldelse fra 28. jan. 2019

The Nordic Collection IX
Copenhagen Admiral Hotel
4 out of 5
0.2 km fra Amalienborg Slot
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 835 pr. nat
4.3/5Excellent! (2,062 anmeldelser)

"Skønt sted, glæder mig allerede til næste gang og kan kun anbefale hotellet 👍"…"

Anmeldelse fra 23. jun. 2020

Copenhagen Admiral Hotel
Scandic Front
4 out of 5
0.3 km fra Amalienborg Slot
Hent priser
4.2/5Very Good! (998 anmeldelser)
god oplevelse

"Dejligt centralt hotel. God service og rent, pænt og rummeligt hotelværelse"…"

Anmeldelse fra 9. mar. 2020

Scandic Front
The Nordic Collection X
4 out of 5
0.1 km fra Amalienborg Slot
Prisen er DKK 2.350 pr. nat
4.5/5Wonderful! (6 anmeldelser)
Brilliant city centre apartment

"Absolutely fantastic spacious apartment in brilliant part of town - only 50 metres away from the Royal Palaces."…"

Anmeldelse fra 19. feb. 2020

The Nordic Collection X
Phoenix Copenhagen
4 out of 5
0.3 km fra Amalienborg Slot
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.020 pr. nat
4.3/5Excellent! (1,304 anmeldelser)
Fremragende

"Dejligt og hyggeligt hotel. Utrolig service både ved indtjekning og i restaurant. Værelset hyggeligt, fantastiske senge og fint og rent. Kan på det varmeste anbefales."…"

Anmeldelse fra 10. mar. 2020

Phoenix Copenhagen
Hotel SKT. Annæ
4 out of 5
0.3 km fra Amalienborg Slot
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.040 pr. nat
4.4/5Wonderful! (471 anmeldelser)
Virkelig dejligt hotel

"Virkelig dejligt hotel med meget venligt og imødekommende personale. Dejlige værelser, men mit værelse var lige over indgang og der var meget tydelig larm fra de automatiske døre. Ærgelig oplevelse der udfordrede min nattesøvn."…"

Anmeldelse fra 13. jan. 2020

Hotel SKT. Annæ
Apartment close to Marble Church 1290-1
3-bedroom Apartment Close to Nyhavn and Queens Palace Amalienborg
Bright and Spacious Apartment Close to the Queens Palace
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Amalienborg Slot
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel nær Amalienborg: Der er hoteller i flere prisklasser nær Amalienborg, men det er de 4-stjernede hoteller, der dominerer i området. Overnatter du omkring Amalienborg, er du tæt på Københavns Havn, Strøget, Nyhavn og resten af det centrale København, og under en kilometer fra slottet finder du nemt en overnatning nær Amalienborg.

Overnat på et dejligt hotel nær Amalienborg og i hjertet af København

Der er mange hoteller i området omkring Amalienborg, og du finder nemt et hotel med gode faciliteter, store, lyse værelser og med både restaurant og bar. Andre hoteller nær Amalienborg tilbyder blot en morgenmadsrestaurant, men da der er et utal af restauranter i området, er det ikke noget problem at gå ud at spise din frokost og aftensmad.

Du kan overnatte i et ombygget pakhus med udsigt over havnen, gå efter et moderne og nyindrettet hotel eller vælge et af de ældre hoteller nær Amalienborg. Find dig godt til rette på et Executive- eller Superior-værelse på et hotel med mange faciliteter eller på et standardværelse på et af de billige hoteller nær Amalienborg.

Reservér et hotel nær Amalienborg i den historiske, gamle bydel Frederiksstaden

Amalienborg har været residensslot for den danske kongefamilie siden 1794, hvor Christiansborg Slot brændte, så kongefamilien skulle finde et nyt sted at bo. Amalienborg er et af de fineste stykker rokokoarkitektur i Europa og består af fire både smukke og spændende palæer. På pladsen foran slottet står en rytterstatue af kong Frederik 5., som grundlagde Amalienborg og den omkringliggende bydel, Frederiksstaden.

På Amalienborg bor både Danmarks regent dronning Margrethe 2. samt kronprinsefamilien, ligesom flere medlemmer af den danske kongefamilie har lejligheder på slottet. Dronningen bor i Frederik 9.s palæ, og når hun er hjemme, er flaget over palæet hejst. I Frederik 8.s palæ bor kronprins Frederik med sin familie. I Christian 8.s palæ ligger Amalienborgmuseet, der udstiller de seneste 150 år af det danske monarkis historie. Du kan blandt andet se tidligere kongers arbejdsværelser, og dronning Margrethes bedstefar, Christian 10.s arbejdsværelse ligger, hvor det lå, da kongen boede i palæet. Også den seneste konge Frederik 9.s arbejdsværelse er flyttet til et rum i palæet.

Find ro på et hotel nær Amalienborg

Frederiksstaden i København er en spændende bydel at holde ferie i, og vælger du et hotel i dette område, kan du nemt komme rundt til både Amalienborg, Amaliehaven, Frederikskirken, som også kaldes Marmorkirken, Designmuseum Danmark, Davids Samling samt flere andre seværdigheder til fods. Eller slap af på dit hotel, spis lidt god mad i hotellets restaurant, få en drink eller to i baren og nyd roen på dit værelse. Har du valgt billeje nær Amalienborg, kan du gå efter et hotel med parkeringsmuligheder, og har du ikke bil med på din tur til Amalienborg, kan du tage bus eller metro for at nå frem til dit hotel. Ankommer du med fly til hovedstaden, kan du fra Kastrup Lufthavn tage metroen til Kongens Nytorv, der ligger i gåafstand til dit hotel eller til Amalienborg.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan er området omkring Amalienborg Slot?
Amalienborg Slot ligger i et imødekommende område af København, som er kendt for sine fascinerende museer og sin imponerende arkitektur. Hvis du leder efter et praktisk sted at overnatte, kan du tage et kig på de 320 hoteller og andre overnatningssteder, der ligger i nærheden.
Hvilket hotel er det bedste tæt på Amalienborg Slot?
I nærheden af Amalienborg Slot er Copenhagen Admiral Hotel et af det mest populære valg til et ophold ifølge data fra vores rejsende, og dette hotel med 4 stjerner tilbyder en restaurant og gratis Wi-Fi. Andre gode valgmuligheder i nærheden omfatter Wakeup Copenhagen Borgergade og Skt. Petri.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Amalienborg Slot?
Ja! De fleste af hotelreservationerne er refunderbare, så længe du afbestiller inden for hotellets afbestillingsvindue. Fristen ligger oftest 24-48 timer inden indtjekning. Hvis din reservation ikke er refunderbar, kan du muligvis stadig afbestille og få en refusion inden for 24 timer før din reservation. Vælg datoer, klik “Søg”, og filtrer efter “gratis afbestilling” for at få de mest populære tilbud i Amalienborg Slot.
Hvad kan jeg se og opleve i nærheden af Amalienborg Slot?
Nærstudér samlingerne på Danmarks Nationalmuseum, Ny Carlsberg Glyptotek eller Arbejdermuseet. Rosenborg Slot, Rundetårn og Christiansborg Slot er alle velkendte vartegn, som er et besøg værd. Du kan se forestillinger i Københavns Operahus, Det Kongelige Teater og Loppen.
Hvordan kommer jeg til Amalienborg Slot?
Med så mange muligheder inden for transport er det let at opleve alt i området Amalienborg Slot. Gå til Marmorkirken Metrostation for at tage metroen. Du kan lære mere om dine muligheder inden for vandtransport ved stedets havn.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Amalienborg Slot

Flere valgmuligheder