Danmark har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

Hoteller nær Frederikskirken

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Mest populære hoteller nær Frederikskirken

Generator Copenhagen
2 out of 5
0.6 km fra Frederikskirken
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 563 pr. nat
4/5Very Good! (991 anmeldelser)
Fint værelse til pengene

"Nem indtjekning. Rent værelse og gode senge. Tilgængeligt og tæt på seværdighederne."…"

Anmeldelse fra 12. feb. 2020

Generator Copenhagen
No 56 - Luxury Apartments by Habitat
3.5 out of 5
0.1 km fra Frederikskirken
Hent priser
4/5Very Good! (26 anmeldelser)

"Rigtig fint sted. Men der var ikke gardiner i mange af rummene selvom den ligger på stueetage. Rullegardin i soveværelse gik hele tiden op :("…"

Anmeldelse fra 26. okt. 2018

No 56 - Luxury Apartments by Habitat
Bedste Beliggenhed i Centrum
0.5 km fra Frederikskirken
Hent priser
5/5Exceptional! (2 anmeldelser)
Perfect

"Lovely apartment. Airy, light-filled and in tasteful Danish style. Very clean and tidy. Location was very central, with lots of shops and restaurants nearby. Jesper, our host, was incredibly polite and responsive. One night there was quite a loud rave next door (or above?) but I think that was just ..."…"

Anmeldelse fra 30. jul. 2019

Bedste Beliggenhed i Centrum
Phoenix Copenhagen
4 out of 5
0.2 km fra Frederikskirken
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 893 pr. nat
4.3/5Excellent! (1,279 anmeldelser)

"Vi havde skrevet i vores bestilling, at vi havde 1 års bryllupsdag, så de havde stilt champagne og noget frugt og chokolade på værelset til os. Selvom indcheckning reelt er kl. 15, var værelset ledigt, og vi fik det derfor med det samme. Værelset i sig selv var rigtig dejligt, men boblerne fungerede ..."…"

Anmeldelse fra 30. jul. 2020

Phoenix Copenhagen
Scandic Front
4 out of 5
0.4 km fra Frederikskirken
Prisen er DKK 1.058 pr. nat
4.2/5Very Good! (998 anmeldelser)
god oplevelse

"Dejligt centralt hotel. God service og rent, pænt og rummeligt hotelværelse"…"

Anmeldelse fra 9. mar. 2020

Scandic Front
Hotel SKT. Annæ
4 out of 5
0.4 km fra Frederikskirken
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.138 pr. nat
4.4/5Wonderful! (474 anmeldelser)

"God placering, hyggeligt. For lidt elevator kapacitet"…"

Anmeldelse fra 17. jul. 2020

Hotel SKT. Annæ
Wakeup Copenhagen Borgergade
2 out of 5
0.5 km fra Frederikskirken
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 550 pr. nat
4/5Very Good! (1,427 anmeldelser)

"Fint og rent hotelværelse med en super beliggenhed tæt på mange attraktioner og Metro...og til en god pris..:)"…"

Anmeldelse fra 15. jul. 2020

Wakeup Copenhagen Borgergade
Copenhagen Admiral Hotel
4 out of 5
0.4 km fra Frederikskirken
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 835 pr. nat
4.3/5Excellent! (2,045 anmeldelser)

"Bedste placering for en turist i København. Byen puls og adgang til alt, bare perfekt."…"

Anmeldelse fra 25. jul. 2020

Copenhagen Admiral Hotel
Apartment close to Marble Church 1290-1
Skt. Petri
5 out of 5
1.4 km fra Frederikskirken
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.230 pr. nat
4.5/5Wonderful! (1,157 anmeldelser)

"God placering, pænt og rent , super personale ved receptionen( Sophie 👍) meget fin service Vi havde en enkelt overnatning og der var stille og roligt, vi sov godt Et rigtig godt sted"…"

Anmeldelse fra 1. aug. 2020

Skt. Petri
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Frederikskirken
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel nær FrederikskirkenHvis du søger efter en overnatning nær Frederikskirken i København, behøver du ikke nøjes med det næstbedste. For udbuddet af hoteller nær Frederikskirken er nemlig imponerende. Derfor kan du let finde netop den type hotel, der frister dig, uanset om du er på romantisk tur, storbyferie eller forretningsrejse.

Bo på et hotel helt centralt i byen

Frederikskirken kaldes i daglig tale Marmorkirken, men uanset hvad du vælger at kalde den, er der ikke tvivl om, at den ligger godt i byen. Det er også derfor, at udbuddet af hoteller i alle prisklasser samt billige hoteller nær Frederikskirken er så bredt. Kirken ligger som nabo til Amalienborg, og fra slotspladsen er der da også et smukt vue hen til kirken, der med sin irgrønne kuppel knejser flot over byens tage. Frederikskirken stod færdigbygget i 1894, hvilket er hele 145 år efter, at den første grundsten blev lagt til byggeriet af selve Frederik den 5. Vælger du at bo på hotel nær Frederikskirken kommer du dermed til at bo tæt på et vigtigt kapitel i danmarkshistorien.

Hoteller i et spændende område

Området Frederiksstaden, som Frederikskirken ligger i, er en del af Indre By. Området byder på et væld af seværdigheder, grønne åndehuller og muligheder for at shoppe. Uden anden assistance end dit gode humør kan du let nå seværdigheder som Kongens Have, Nyhavn, Skuespilhuset, Rundetårn og Strøget. Kastellet ligger også nær Frederikskirken, og her finder du blandt andet Den Lille Havfrue. Mon ikke et glimt af den ikoniske statue - og de mange turister, der søger den perfekte billedsouvenir – kan få smilet frem hos både store og små. Og apropos familiens yngste medlemmer, så er det værd at holde Tivoli i baghovedet, hvis der gerne må komme lidt fart over feltet.

Kom let fra hotellet og ud i byen

Mange hoteller tilbyder udlejning af cykler, mens Københavns Metro også er en mulig måde at komme rundt på, hvis du gerne vil omkring i byen på andre måder end at gå. Står den på kulinariske oplevelser og lækkerier, behøver du dog heller ikke bevæge dig langt fra dit hotel nær Frederikskirken. Du finder nemlig hæderkronede restauranter fra snart sagt ethvert verdenskøkken i området. Du går ikke galt i byen, uanset om det er Michelin-stjerner, en frokostplatte med smørrebrød eller bare en kold fadøl, du leder efter. Det er også muligt at leje en bil nær Frederikskirken, hvis du gerne vil lidt videre omkring.

Hoteller tæt på nattelivet

Din ferie ved Frederikskirken kan fuldendes med en gåtur ved en af byens mange kanaler, når mørket er faldet på. Spadserer du langs Nyhavn, kan du se de mange festlige lys under restauranternes parasoller spejle sig i vandet. Måske du er så sent ude, at aftenkaffen hellere skal erstattes af en cocktail eller et godt glas vin, og også det byder området nær Frederikskirken på. Her er både vinbarer og natklubber, så mon ikke du kan finde et sted i byens gader og stræder, der passer til dit humør.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan er området omkring Frederikskirken?
Frederikskirken ligger i et imødekommende område af København, som er kendt for sine fascinerende museer og sin imponerende arkitektur. Hvis du leder efter et praktisk sted at overnatte, kan du tage et kig på de 348 hoteller og andre overnatningssteder, der ligger i nærheden.
Hvilket overnatningssted er det bedste tæt på Frederikskirken?
I nærheden af Frederikskirken er Copenhagen Admiral Hotel et af det mest populære valg til et ophold ifølge data fra vores rejsende, og dette hotel med 4 stjerner tilbyder en restaurant og gratis Wi-Fi. Andre gode valgmuligheder inden for kort afstand omfatter Wakeup Copenhagen Borgergade og Scandic Front.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Frederikskirken?
Ja, de fleste af reservationerne er refunderbare, hvis du afbestiller inden for hotellets afbestillingsvindue. Fristen er som regel mellem 24 og 48 timer inden indtjekning. Hvis din reservation ikke er refunderbar, kan du muligvis stadig afbestille og modtage en refusion inden for 24 timer før din reservation. Indtast dine datoer, klik på “Søg”, og brug filteret “gratis afbestilling” for at få de mest populære tilbud i Frederikskirken.
Hvad kan jeg se og opleve i nærheden af Frederikskirken?
Du får sikkert lyst til at kigge lidt samlingerne på Danmarks Nationalmuseum, Ny Carlsberg Glyptotek og Arbejdermuseet. Monumenterne Amalienborg Slot, Rosenborg Slot og Rundetårn er værd at tage et kig på, mens du udforsker området omkring Frederikskirken. Du kan se forestillinger i Københavns Operahus, Det Kongelige Teater og Loppen.
Hvordan kommer jeg til Frederikskirken?
Med så mange muligheder inden for transport er det ligetil at opleve alt i området Frederikskirken. Gå til Marmorkirken Metrostation for at tage metroen. Du kan lære mere om dine muligheder inden for vandtransfer ved stedets havn.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Frederikskirken

Flere valgmuligheder