Starten af hovedsektionen

Undersøg priserne på hoteller i Frederikskirken

I aften 21. jul. - 22. jul.
Denne weekend 26. jul. - 28. jul.
Næste weekend 2. aug. - 4. aug.

Mest populære hoteller nær Frederikskirken

Se alle 362 overnatningssteder i Frederikskirken

Anslået pris pr. nat for 2 voksne

Generator Copenhagen
Generator Copenhagen
2.0 ud af 5.00.6 km fra Frederikskirken
Gratis afbestilling
4,0/5 (1691 anmeldelser)
DKK 649/ nat for 2 gæster

Vi havde reserveret et dobbeltværelse med privat badeværelse og havde brug for at få sovet godt. Da vi ankom til Generator blev vi først bekymrede for om vi ville få nattero pga de mange unge mennesker, men vores værelse lå på 6. etage, og der var helt stille og roligt. Oven i købet havde vi en flot ...

Anmeldelse fra 15. apr. 2019
Phoenix Copenhagen
Phoenix Copenhagen
4.0 ud af 5.00.2 km fra Frederikskirken
Gratis afbestilling
4,0/5 (3324 anmeldelser)
DKK 1.170/ nat for 2 gæster

Havde et hyggeligt ophold. Utrolig blød seng og meget venligt personale

Anmeldelse fra 14. apr. 2019
71 Nyhavn Hotel
71 Nyhavn Hotel
5.0 ud af 5.00.6 km fra Frederikskirken
Gratis afbestilling
4,1/5 (1721 anmeldelser)
DKK 2.299/ nat for 2 gæster

Vi havde en et virkelig dejligt og femstjernet ophold og følte os både velkomne og godt taget imod fra start til slut. Da hotellet åbenbart har "lavsæson" i uge 7, blev vi (mod en mindre betaling) opgraderet til et deluxe dobbeltværelse med suveræn udsigt over kanalen, det ny skuespilhus og Inderhavnsbroen. ...

Anmeldelse fra 13. feb. 2019
HOTEL SKT. ANNÆ
HOTEL SKT. ANNÆ
4.0 ud af 5.00.4 km fra Frederikskirken
Gratis afbestilling
4,6/5 (76 anmeldelser)
DKK 1.380/ nat for 2 gæster

Meget hyggeligt og pænt hotel i centrum af København. Imødekommende, professionelt og hjælpsomt personale. Spiste ikke på hotellet, så det kan jeg ikke vurdere. Kan ikke noget negativt at sige.

Anmeldelse fra 29. apr. 2019
Wakeup Copenhagen Borgergade
Wakeup Copenhagen Borgergade
2.0 ud af 5.00.5 km fra Frederikskirken
Gratis afbestilling
4,0/5 (3143 anmeldelser)
Hent priser/ nat for 2 gæster

Super beliggenhed, smilende personale og dejligt lille værelse 😊

Anmeldelse fra 13. jul. 2019
Copenhagen Admiral Hotel
Copenhagen Admiral Hotel
4.0 ud af 5.00.4 km fra Frederikskirken
Gratis afbestilling
4,3/5 (4768 anmeldelser)
DKK 850/ nat for 2 gæster

Fantastisk beliggenhed, med mange serværdigheder omkring

Anmeldelse fra 2. jul. 2019
Hotel Østerport
Hotel Østerport
3.0 ud af 5.00.8 km fra Frederikskirken
Gratis afbestilling
3,7/5 (529 anmeldelser)
DKK 657/ nat for 2 gæster

God placering, fornuftig pris. Hvorfor skal man skrive min. 50 tegn...?

Anmeldelse fra 4. maj 2019
The Square
The Square
4.0 ud af 5.01.9 km fra Frederikskirken
Gratis afbestilling
4,0/5 (4998 anmeldelser)
DKK 1.090/ nat for 2 gæster

Rigtig god beliggenhed både til togstationer, barer og shoppingsteder. Enkeltværelset er lille men ren med tv og køleskab. Rengøringsmænd udenfor larmer ved 4-5.00 om morgenen. Min seng knirker meget, men jeg tror ikke at det er sådan på alle værelserne

Anmeldelse fra 22. apr. 2019
Imperial Hotel
Imperial Hotel
4.0 ud af 5.02.2 km fra Frederikskirken
Gratis afbestilling
4,1/5 (60 anmeldelser)
DKK 995/ nat for 2 gæster

Fint hotel med central beliggenhed. Lækker morgenbuffet

Anmeldelse fra 17. jul. 2019
Kort

Hotel nær FrederikskirkenHvis du søger efter en overnatning nær Frederikskirken i København, behøver du ikke nøjes med det næstbedste. For udbuddet af hoteller nær Frederikskirken er nemlig imponerende. Derfor kan du let finde netop den type hotel, der frister dig, uanset om du er på romantisk tur, storbyferie eller forretningsrejse.

Bo på et hotel helt centralt i byen

Frederikskirken kaldes i daglig tale Marmorkirken, men uanset hvad du vælger at kalde den, er der ikke tvivl om, at den ligger godt i byen. Det er også derfor, at udbuddet af hoteller i alle prisklasser samt billige hoteller nær Frederikskirken er så bredt. Kirken ligger som nabo til Amalienborg, og fra slotspladsen er der da også et smukt vue hen til kirken, der med sin irgrønne kuppel knejser flot over byens tage. Frederikskirken stod færdigbygget i 1894, hvilket er hele 145 år efter, at den første grundsten blev lagt til byggeriet af selve Frederik den 5. Vælger du at bo på hotel nær Frederikskirken kommer du dermed til at bo tæt på et vigtigt kapitel i danmarkshistorien.

Hoteller i et spændende område

Området Frederiksstaden, som Frederikskirken ligger i, er en del af Indre By. Området byder på et væld af seværdigheder, grønne åndehuller og muligheder for at shoppe. Uden anden assistance end dit gode humør kan du let nå seværdigheder som Kongens Have, Nyhavn, Skuespilhuset, Rundetårn og Strøget. Kastellet ligger også nær Frederikskirken, og her finder du blandt andet Den Lille Havfrue. Mon ikke et glimt af den ikoniske statue - og de mange turister, der søger den perfekte billedsouvenir – kan få smilet frem hos både store og små. Og apropos familiens yngste medlemmer, så er det værd at holde Tivoli i baghovedet, hvis der gerne må komme lidt fart over feltet.

Kom let fra hotellet og ud i byen

Mange hoteller tilbyder udlejning af cykler, mens Københavns Metro også er en mulig måde at komme rundt på, hvis du gerne vil omkring i byen på andre måder end at gå. Står den på kulinariske oplevelser og lækkerier, behøver du dog heller ikke bevæge dig langt fra dit hotel nær Frederikskirken. Du finder nemlig hæderkronede restauranter fra snart sagt ethvert verdenskøkken i området. Du går ikke galt i byen, uanset om det er Michelin-stjerner, en frokostplatte med smørrebrød eller bare en kold fadøl, du leder efter. Det er også muligt at leje en bil nær Frederikskirken, hvis du gerne vil lidt videre omkring.

Hoteller tæt på nattelivet

Din ferie ved Frederikskirken kan fuldendes med en gåtur ved en af byens mange kanaler, når mørket er faldet på. Spadserer du langs Nyhavn, kan du se de mange festlige lys under restauranternes parasoller spejle sig i vandet. Måske du er så sent ude, at aftenkaffen hellere skal erstattes af en cocktail eller et godt glas vin, og også det byder området nær Frederikskirken på. Her er både vinbarer og natklubber, så mon ikke du kan finde et sted i byens gader og stræder, der passer til dit humør.