Danmark har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

Hoteller nær Frederikskirken

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Mest populære hoteller nær Frederikskirken

Generator Copenhagen
2 out of 5
0.6 km fra Frederikskirken
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 505 pr. nat fra 1. nov. til 2. nov.
4/5Very Good! (990 anmeldelser)

"Dejligt centralt hotel. Velfungerende og fine omgivelser. Roligt selvom det ligger centralt, og selvom der bor mange unge mennesler"…"

Anmeldelse fra 11. jul. 2020

Generator Copenhagen
No 56 - Luxury Apartments by Habitat
3.5 out of 5
0.1 km fra Frederikskirken
Hent priser
4/5Very Good! (29 anmeldelser)

"Lejligheden var fin. Der var pænt og rent, men der var meget koldt. Det var ikke muligt at skrue op for varmen. Det var stort set ikke muligt at komme på nettet, hverken med PC eller telefon, hvilket trækker en del ned."…"

Anmeldelse fra 11. jul. 2020

No 56 - Luxury Apartments by Habitat
Lejlighed i Copenhagen med 1 Soveværelser som kan Rummer 2
4.4/5Wonderful! (9 anmeldelser)
Authentic Copenhagen historic property

"We had an excellent time and everything in the apartment worked for our Copenhagen vacation. The kitchen was well equipped (no microwave, but all else). The new metro stop is still under construction literally right in front of the flat. Work is only in the daytime. It will be most convenient for ..."…"

Anmeldelse fra 12. aug. 2019

Lejlighed i Copenhagen med 1 Soveværelser som kan Rummer 2

Få adgang til lavere priser

Med medlemspriser kan du lige nu spare mindst 10% på tusindvis af overnatningssteder.
Lejlighed i Copenhagen med 1 Soveværelser som kan Rummer 2
5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
Exquisite Copenhagen Apartment

"Beautiful apartment in a perfect location... Pictures are accurate but the apartment is much larger than you think from the pictures."…"

Anmeldelse fra 9. jul. 2019

Lejlighed i Copenhagen med 1 Soveværelser som kan Rummer 2
Phoenix Copenhagen
4 out of 5
0.2 km fra Frederikskirken
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 770 pr. nat fra 13. nov. til 14. nov.
4.3/5Excellent! (1,223 anmeldelser)

"Fantastisk central beliggenhed . Super venligt og imødekommende personale . Dejligt rent værelse . Værelset lidt varmt at sove i på trods af Air con. Dejlig morgenmad som blev serverer ved bordet. Vil dog uden tvivl vende tilbage og også anbefale til andre 😊."…"

Anmeldelse fra 9. aug. 2020

Phoenix Copenhagen
Scandic Front
4 out of 5
0.4 km fra Frederikskirken
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 756 pr. nat fra 26. nov. til 27. nov.
4.2/5Very Good! (986 anmeldelser)
god oplevelse

"Dejligt centralt hotel. God service og rent, pænt og rummeligt hotelværelse"…"

Anmeldelse fra 9. mar. 2020

Scandic Front
Apartment close to Marble Church 1290-1
Wakeup Copenhagen Borgergade
2 out of 5
0.5 km fra Frederikskirken
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 570 pr. nat fra 30. okt. til 31. okt.
4/5Very Good! (1,368 anmeldelser)

"Hurtig og effektiv check-in. Perfekt beliggenhed."…"

Anmeldelse fra 4. aug. 2020

Wakeup Copenhagen Borgergade
Copenhagen Admiral Hotel
4 out of 5
0.4 km fra Frederikskirken
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 770 pr. nat fra 30. okt. til 31. okt.
4.4/5Excellent! (2,140 anmeldelser)

"Great total experience, wonderful location, great bargain"…"

Anmeldelse fra 20. sep. 2020

Copenhagen Admiral Hotel
Hotel SKT. Annæ
4 out of 5
0.4 km fra Frederikskirken
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 995 pr. nat fra 5. nov. til 6. nov.
4.4/5Wonderful! (507 anmeldelser)

"Dette. Hotel er skønt at bo på Der er gåafstand til. Næsten alt . I indre by. Personalet er utrolig venligt og hjælpsomt . Dejlig stille rum Skøn morgenmad og der er en virkelig god restaurant. På stedet . Det eneste. Der kunne være bedre er at spejlet , på det skønne badeværelse er tonet. Mørkt. ..."…"

Anmeldelse fra 25. sep. 2020

Hotel SKT. Annæ
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Frederikskirken
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel nær FrederikskirkenHvis du søger efter en overnatning nær Frederikskirken i København, behøver du ikke nøjes med det næstbedste. For udbuddet af hoteller nær Frederikskirken er nemlig imponerende. Derfor kan du let finde netop den type hotel, der frister dig, uanset om du er på romantisk tur, storbyferie eller forretningsrejse.

Bo på et hotel helt centralt i byen

Frederikskirken kaldes i daglig tale Marmorkirken, men uanset hvad du vælger at kalde den, er der ikke tvivl om, at den ligger godt i byen. Det er også derfor, at udbuddet af hoteller i alle prisklasser samt billige hoteller nær Frederikskirken er så bredt. Kirken ligger som nabo til Amalienborg, og fra slotspladsen er der da også et smukt vue hen til kirken, der med sin irgrønne kuppel knejser flot over byens tage. Frederikskirken stod færdigbygget i 1894, hvilket er hele 145 år efter, at den første grundsten blev lagt til byggeriet af selve Frederik den 5. Vælger du at bo på hotel nær Frederikskirken kommer du dermed til at bo tæt på et vigtigt kapitel i danmarkshistorien.

Hoteller i et spændende område

Området Frederiksstaden, som Frederikskirken ligger i, er en del af Indre By. Området byder på et væld af seværdigheder, grønne åndehuller og muligheder for at shoppe. Uden anden assistance end dit gode humør kan du let nå seværdigheder som Kongens Have, Nyhavn, Skuespilhuset, Rundetårn og Strøget. Kastellet ligger også nær Frederikskirken, og her finder du blandt andet Den Lille Havfrue. Mon ikke et glimt af den ikoniske statue - og de mange turister, der søger den perfekte billedsouvenir – kan få smilet frem hos både store og små. Og apropos familiens yngste medlemmer, så er det værd at holde Tivoli i baghovedet, hvis der gerne må komme lidt fart over feltet.

Kom let fra hotellet og ud i byen

Mange hoteller tilbyder udlejning af cykler, mens Københavns Metro også er en mulig måde at komme rundt på, hvis du gerne vil omkring i byen på andre måder end at gå. Står den på kulinariske oplevelser og lækkerier, behøver du dog heller ikke bevæge dig langt fra dit hotel nær Frederikskirken. Du finder nemlig hæderkronede restauranter fra snart sagt ethvert verdenskøkken i området. Du går ikke galt i byen, uanset om det er Michelin-stjerner, en frokostplatte med smørrebrød eller bare en kold fadøl, du leder efter. Det er også muligt at leje en bil nær Frederikskirken, hvis du gerne vil lidt videre omkring.

Hoteller tæt på nattelivet

Din ferie ved Frederikskirken kan fuldendes med en gåtur ved en af byens mange kanaler, når mørket er faldet på. Spadserer du langs Nyhavn, kan du se de mange festlige lys under restauranternes parasoller spejle sig i vandet. Måske du er så sent ude, at aftenkaffen hellere skal erstattes af en cocktail eller et godt glas vin, og også det byder området nær Frederikskirken på. Her er både vinbarer og natklubber, så mon ikke du kan finde et sted i byens gader og stræder, der passer til dit humør.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan er området omkring Frederikskirken?
Frederikskirken ligger i et imødekommende område af København, som er kendt for sine fascinerende museer og sin imponerende arkitektur. Hvis du leder efter et praktisk sted at overnatte, kan du tage et kig på de 493 hoteller og andre overnatningssteder, der ligger i nærheden.
Hvilket overnatningssted er det bedste tæt på Frederikskirken?
I nærheden af Frederikskirken er Copenhagen Admiral Hotel et af de mest populære valg til et ophold ifølge data fra vores rejsende, og dette hotel med 4 stjerner tilbyder en restaurant og gratis Wi-Fi. Andre gode valgmuligheder inden for kort afstand omfatter Wakeup Copenhagen Borgergade og Scandic Front.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Frederikskirken?
Ja, de fleste af reservationerne er refunderbare, hvis du afbestiller inden for hotellets afbestillingsvindue. Fristen er som regel mellem 24 og 48 timer inden indtjekning. Hvis din reservation ikke er refunderbar, kan du muligvis stadig afbestille og modtage en refusion inden for 24 timer før din reservation. Indtast dine datoer, klik på “Søg”, og brug filteret “Gratis afbestilling” for at få de mest populære tilbud i Frederikskirken.
Hvad kan jeg se og opleve i nærheden af Frederikskirken?
Du får sikkert lyst til at kigge lidt samlingerne på Danmarks Nationalmuseum, Guinness World Records Museum og Ny Carlsberg Glyptotek. Monumenterne Amalienborg Slot, Rosenborg Slot og Rundetårn er værd at tage et kig på, mens du udforsker området omkring Frederikskirken. Du kan se forestillinger i Københavns Operahus, Det Kongelige Teater og Loppen.
Hvordan kommer jeg til Frederikskirken?
Med så mange muligheder inden for transport er det ligetil at opleve alt i området Frederikskirken. Gå til Marmorkirken Metrostation for at tage metroen. Du kan lære mere om dine muligheder inden for vandtransfer ved stedets havn.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Frederikskirken

Flere valgmuligheder