Biludlejning Sjælland

Søg og sammenlign fra bilfirmaer i Sjælland

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Gode tilbud på udlejningsbiler i Sjælland

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Se alle udlejningsbiler i Sjælland
Se alle udlejningsbiler

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en udlejningsbil pr. Dag på Sjælland?
Dagspriserne for billeje var helt nede på i løbet af de sidste syv dage. Med så gode priser kan du komme rundt på Sjælland og opleve alle seværdighederne i dit eget tempo uden at sprænge budgettet.
Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje på Sjælland?
Afhængigt af din lejeaftale kan du være berettiget til en refusion. Mange forudbetalte reservationer af billeje giver mulighed for fuld refusion, hvis du afbestiller mindst seks timer før afhentning af bilen. Har du brug for mere information? Hvis du ikke kan finde svaret i din rejseplan, er vores kundeservice altid klar til at hjælpe.
Hvilke biltyper kan jeg leje på Sjælland?
Hverken for lille eller for stor. Kompakte biler er favoritten for mange rejsende, der besøger Sjælland. Denne biltype er ideel til at manøvrere rundt på øen takket være den fine brændstoføkonomi, manøvredygtigheden og den nemme parkering. Den kompakte bil har lidt mere plads end en økonomibil, så du kan komme rundt med lidt mere komfort og manér. Har du brug for noget større? Så kig efter mulighederne mellemstor, standard eller stor.
Hvorfor skal jeg leje en bil på Sjælland hos Expedia?
Der er et væld af gode grunde til at booke billeje hos Expedia. Vi har biludlejningsfirmaer at vælge imellem på Sjælland, og vi sørger for, at du får det allerbedste tilbud takket være vores medlemspriser. Vil du spare endnu mere? Kombiner billeje, overnatning og flyrejser i en pakkerejse. Jo mere du rejser og reserverer med Expedia, jo større fordele kan du se frem til!
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje på Sjælland med Expedia?
Kig på vores brede udvalg af udlejningsbiler, tjek kundeanmeldelser, og sammenlign priser fra de bedste udbydere. Med nogle få, hurtige klik kan Expedia hjælpe dig med at få fingrene i det bedste tilbud på billeje. Har du allerede booket hotel eller flybilletter? Tilføj billeje på Sjælland, og opnå endnu flere besparelser.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil på Sjælland?
Når du lejer bil på Sjælland, er der krav om et gyldigt kørekort og et kreditkort i dit navn. Hvis du fravælger biludlejningsfirmaets forsikring, har du muligvis brug for bevis for dækning. Gennemlæs din forsikrings vilkår og betingelser for at undgå misforståelser ved afhentning.
Hvad koster den billigste udlejningsbil på Sjælland?
Du kunne have booket udlejningsbil på Sjælland inden for de sidste syv dage for kun om dagen. Den næstbedste pris på hjemmesiden var .
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere på Sjælland?
Ja, så glæd dig til at sætte uret til ø-tid og gå på opdagelse på denne smukke destination i dit helt eget tempo. Fra økonomibiler til luksusbiler – du vil helt sikkert finde et køretøj, der passer til dine behov. Du skal bare vælge dine rejsedatoer samt afhentnings- og afleveringssteder for at se de bedste tilbud på langtidsleje af biler på Sjælland.
Hvor finder jeg billeje på Sjælland, hvis jeg er under 25 år?
Alderspolitikker varierer fra udbyder til udbyder på Sjælland, så du bør undersøge reglerne, inden du booker, hvis du er under 25. Desuden skal du finde ud af, om der opkræves et gebyr for unge. Når du har forstået aftalens vilkår og betingelser, kan du bedre undgå overraskelser og misforståelser ved afhentning af bilen.
Hvilken billejeforsikring skal jeg vælge, når jeg rejser til Sjælland?
Vælg først, hvilket køretøj du vil leje, og læs selskabets vilkår og betingelser for billejeforsikring grundigt igennem for at se, om dine behov er dækket af forsikringen.