Sverige har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

Billede taget af Michelle Anglin

Hoteller i Trelleborg

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Filtrer efter

Populære filtre
Antal stjerner
Dit budget
Gæstebedømmelse
Betalingstype
Type af overnatningssted
Område
Populære steder
Faciliteter
Handicapfaciliteter
Rejsetype

Hotel i Trelleborg

Søg efter hoteller i Trelleborg på Expedia.dk. Du kan let finde dine hoteller i Trelleborg ved hjælp af en af metoderne herunder:

  • Vis vores udvalg af fremhævede hoteller i Trelleborg
  • Brug kortet til at finde hoteller i det Trelleborg område, du foretrækker
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område i Trelleborg, vælg bestemt tema, mærke eller hotelklasse fra basis- (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner) i Trelleborg
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud på Trelleborghoteller i – mens de stadig er der

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Trelleborg

Ofte stillede spørgsmål

Hvor er det bedste sted at overnatte i Trelleborg?
Minnesberg Bed & Breakfast er et yndet overnatningssted blandt Expedias rejsende. Dette Bed & Breakfast med 3 stjerner tilbyder gratis morgenmad og gratis Wi-Fi. Andre populære muligheder baseret på anmeldelser inkluderer Smygehus Havsbad og Hotel Dannegården Trelleborg.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Trelleborg?
Ja. Størstedelen af hotelreservationerne er refunderbare, hvis du afbestiller inden hotellets afbestillingsfrist. Fristen ligger oftest 24-48 timer inden planlagt indtjekning. Hvis din reservation ikke er refunderbar, kan du muligvis stadig afbestille og modtage en refusion inden for 24 timer før din reservation. Vælg dine datoer, klik på “Søg”, og filtrer efter “Gratis afbestilling” for at se de bedste tilbud i Trelleborg.
Hvad er det bedste hotel til en familieferie i Trelleborg?
Hotel Dannegården Trelleborg er et hotel med 4 stjerner, der er velegnet for familier og tilbyder en udendørs pool og en restaurant. Seværdigheder i området som Vattenpalatset Aq-va-kul og Malmø Museum byder på underholdning for børn i alle aldre.
Hvad er det bedste kæledyrsvenlige hotel i Trelleborg?
Hotel Dannegården Trelleborg er et hotel, som er velegnet til rejsende med kæledyr, og det populære overnatningssted tilbyder en marina og gratis Wi-Fi til dyrenes ejere. Andre gode muligheder til en ferie med dit kæledyr omfatter Clarion Collection Hotel Magasinet og Hotel Hansa.
Hvilket overnatningssted er bedst til en strandferie i Trelleborg?
Hotel Dannegården Trelleborg er et hotel med 4 stjerner, der tilbyder en udendørs pool og ligger tæt på stranden. Hotel Hansa er en anden god valgmulighed til din strandferie.
Hvilket overnatningssted er bedst til en golfferie i Trelleborg?
Hotel Dannegården Trelleborg er et hotel med 4 stjerner, der har en tilstødende golfbane og tilbyder en marina. Andre gode muligheder nær en golfbane tæller Clarion Collection Hotel Magasinet og Hotel Hansa. Du kan spille et slag golf på Tegelberga Golfklubb, Trelleborgs Golfklubb eller Maglarps Golfklubb under dit ophold.
Hvilke hoteller har pool i Trelleborg?
Hotel Dannegården Trelleborg er et hotel med 4 stjerner, der tilbyder en udendørs pool, en restaurant og gratis Wi-Fi. Idala Gård er en anden mulighed, der har pool på stedet.