Billigste flyrejser til Rhodos

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Rhodos

Fly til Rhodos

Hvis du leder efter en klassisk græsk øferie, så er det bare om at reservere flybilletter til Rhodos. Den populære ferieø er den største ø i øgruppen Dodekaneserne og byder på både strand, smuk natur, historie og kultur. Rhodos var en af de første steder i Grækenland, der udviklede charterturisme i 1960’erne, og den dag i dag tiltrækker den klippefyldte kystlinje, det krystalblå hav og de udstrakte sandstrande stadig to millioner turister om året – og det er ikke svært at forstå hvorfor. Med over 300 solskinsdage om året er du sikker på at få et ordentligt skud sol og badevand på din tur til Rhodos.

Flybilletter til Rhodos: Sådan kommer du frem

Især i sommerhalvåret er det nemt at finde billige flyrejser til Rhodos. Både fra Kastrup, Billund og Aalborg finder du direkte fly til Rhodos. Flyveturen tager tre timer og 25 minutter fra København, mens den tager tre timer og 40 minutter fra Billund og tre timer og 55 minutter fra Aalborg. Hvis du ikke finder et direkte fly, er der altid mulighed for at tage en mellemlanding i Athen, og på den måde kommer turen derned til at tage omkring fem timer i alt.

Når du når frem til Rhodos Internationale Lufthavn Diagoras (RHO), lander du i Grækenlands fjerde travleste lufthavn, hvor det først og fremmest er de mange charterfly fra resten af Europa, der står for det meste af trafikken. Lufthavnen ligger på den vestlige del af øen, 14 kilometer sydvest for Rhodos By. Hvis du ikke vil tage en taxi, går der en offentlig bus ind til byen, der tager omkring 40 minutter alt efter trafikken. Endelig kan du også gå efter billeje på Rhodos, hvis du alligevel regner med at køre rundt og udforske øen.

Billige fly til Rhodos: overnatning og aktiviteter

Der er nok af muligheder, hvad angår hoteller på Rhodos. De fleste hoteller ligger i selve Rhodos By, men hvis du vil lidt tættere på det græske landsbyliv og overnatte direkte ud til stranden, er der også en række hoteller og resorter i feriebyerne langs kysten syd for. Det er nok også det mest oplagte valg, hvis du har købt flybilletter til Rhodos til hele familien. Her kan både store og små boltre sig ved de mange skønne sandstrande og tage en afkølende dukkert, når det bliver for varmt i solen.

Men Rhodos er mere end bare sol og strand. Hvis du trænger til, at der skal ske lidt, er der masser at tage sig til på øen. Tag ud og gå på opdagelse i de spændende, varierede landskaber med skovklædte bjerge, frugtbare dale og golde, klipperige områder. Eller hvad med et besøg i den hyggelige, historiske bydel i Rhodos By? Den gamle by er en af de smukkeste og bedst bevarede middelalderbyer i middelhavsområdet. Hvis du går på opdagelse i de smalle brostensbelagte sidegader og krogede stræder, kan du komme lidt væk fra turistmylderet. Det er også værd at besøge de mange andre historiske ruiner og templer rundt omkring på øen, som vidner om Rhodos’ spændende historie.

Oplysninger om flyrejsen til Rhodos

Destinationslufthavn Rhodos
IATA-kode til destinationslufthavn RHO

Populære flyrejser til Rhodos

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.