Om Havana

Fly til Havana

Drømmer du om at opleve det unikke og autentiske ø-paradis Cuba? Så book fly til Havana, der er Cubas hovedstad og byder på charmerende sydhavsstemning midt i Caribiens underskønne natur. Glæd dig til at opleve en anderledes storby præget af sprudlende livsglæde, et fantastisk køkken og paradisiske sandstrande. Booker du flybilletter til Havana, kan du kort sagt kombinere kulturferie og caribisk strandferie for oplevelser i særklasse.

Indkvartering og billige flybilletter til Havana

Cuba er Caribiens største ø og et populært rejsemål blandt de mange turister, der vil udforske Det Caribiske Øhavs mange paradisiske facetter. Af samme grund kan du ofte finde billige flyrejser til Havana, og du behøver ikke at påregne mere end en enkelt mellemlanding. De billigste afgange finder du i lavsæsonen fra ca. midt i april til midt i december, og her kan du være heldig at spare helt op til 50 % på flybilletten og dit hotel i Havana.

De fleste ruter går via Paris eller Amsterdam, og den samlede rejse kan klares på knap 14 timer inkl. mellemlanding og ophold i lufthavnen. Fra lufthavnen i Havana er der ca. 20 km til centrum, og det nemmeste er at tilbagelægge turen med taxa, eftersom der ikke kører regelmæssige flybusser. Du kan dog også overveje at booke billeje i Havana, hvilket giver dig frihed til at udforske mere af øen og selv klare lufthavnstransporten.

Grundet Cubas kommunistiske styreform skal du ikke forvente endeløse rækker af store luksushoteller, men dette er omvendt blot en del af den umiddelbare og uspolerede charme ved Cuba. Under alle omstændigheder finder du et fint udvalg af 3-stjernede og enkelte 4-stjernede hoteller i Havana, og mulighederne for at sammensætte billige rejser til Havana med hotel er derfor gode.

Fly Havana – oplevelser i hovedstaden

Har du bestilt flybilletter til Havana, kan du glæde dig til en sanselig og stemningsfuld by, som bedst opleves ved at drysse rundt på må og få uden alt for mange faste planer. Her finder du masser af hyggelige spisesteder og livlige salsaklubber, hvor du kan nyde et par glas cubansk rom og støve danserutinerne af. Andre klassiske Cuba-oplevelser omfatter en rundvisning på en af byens cigarfabrikker, hvor de verdensberømte cigarer rulles med imponerende dygtighed. En anden topseværdighed er den storladne bygning Capitolio, der fungerede som regeringssæde frem til revolutionen i 1959.

Må din flybillet til Havana også gerne danne rammen om kulturelle oplevelser, kan du besøge Museo De La Revolución, hvor du kan dykke ned i landets dramatiske og fascinerende historie. Anderledes abstrakt går det for sig på Museo Nacional De Bellas Artes, hvor du kan beundre nogle af Cubas fremmeste billedkunstnere. Andre højdepunkter omfatter Plaza de la Catedral, hvor kolonitidsromantikken blomster i fuldt flor. Dette ses bl.a. i form af en prægtig barok domkirke, hvor selveste Christoffer Columbus ligger begravet. Er du i det litterære hjørne, kan du nyde en cocktail på Hemingways stambar La Floridita. Her får en statue af forfatteren hver dag serveret en friskblandet daiquiri, der efter sigende var Hemingways favoritdrink og blev opfundet her.