Rejser til Preston 2023

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser

Mest populære hoteller i Preston

Samlesbury Hotel
Samlesbury Hotel
4 out of 5
Preston New Road, Samlesbury, Preston, England, PR5 0UL
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 560, kr pr. nat fra 23. dec. til 24. dec.
560, kr
pr. nat
23. dec. – 24. dec.
4/5 Very Good! (427 anmeldelser)
Nat og dag
"Ingen varme på værelset. Toilettet løb ellers et godt ophold"

Anmeldelse fra 30. okt. 2015

Samlesbury Hotel
Preston Marriott Hotel
Preston Marriott Hotel
4 out of 5
Garstang Road, Broughton, Preston, England, PR3 5JB
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 800, kr pr. nat fra 8. dec. til 9. dec.
800, kr
pr. nat
8. dec. – 9. dec.
4,1/5 Very Good! (881 anmeldelser)
Godt, men for dyrt hvis man kun skal sove der
"Vi var 4 afsted på ferie, men der var kun håndklæder til 3... derudover var opholdet dyrt i forhold til at vi kun brugte hotellet til at sove på. Men hvis man skal afsted og gerne vil bruge tid på hotellet vil det nok være pengene værd"

Anmeldelse fra 15. jul. 2019

Preston Marriott Hotel
Macdonald Tickled Trout Hotel
Macdonald Tickled Trout Hotel
4 out of 5
Preston New Road Samelsbury, Samlesbury, Preston, England, PR5 0UJ
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 591, kr pr. nat fra 11. dec. til 12. dec.
591, kr
pr. nat
11. dec. – 12. dec.
3,9/5 Very Good! (1.001 anmeldelser)
"Having seen previous reviews for this hotel our expectations were not great. However after one night my disabled wife and I wished we could have stayed longer. Just maybe our review would have been different if we had? However we will certainly be back."

Anmeldelse fra 28. nov. 2022

Macdonald Tickled Trout Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Preston?
Udstik din egen kurs med vores pakkerejser til Preston, der begynder til priser så lave som . Udvælg de hoteller og flyrejser, der svarer til dine planer. Derefter kan du tilføje én eller flere sightseeingoplevelser, så du får en fantastisk ferie.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Preston?
En af de enkleste måder at spare penge (og tid) på er at samle dine reservationer gennem Expedia. Hoteller, flyrejser, oplevelser og udlejningsbiler – vi har det hele. Du kan vælge og vrage en kombination, der passer dig bedst, og opnå besparelser. Vi er selvfølgelig godt klar over, at der ikke er en pakkerejse, som fungerer for alle. Derfor tilbyder vi 500+ forskellige flyselskaber og 1.000.000+ hoteller og overnatningssteder fra hele verden, så du kan sammenstykke din helt personlige feriepakke til Preston.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Preston?
Charmerende sommerhus i hjertet af den gamle landsby. er et velbesøgt bud i Ribchester. En anden mulighed, hvis du foretrækker at overnatte i Longridge, er at gå efter Meadow Cottage at Hill Top Farm.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Preston på?
Det afhænger helt af, hvad du vægter højest. Hvis du gerne vil sikre dig et godt tilbud, så skal du aflægge vist i måned. Hotel- og flypriser er generelt mere overkommelige på dette tidspunkt, end de kan være i . Hvis du drømmer om at opleve den livlige stemning i Preston i den mest travle sæson, så book din rejse i . I er der som regel mere roligt.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Preston?
Selvom ikke alle luftfartsselskaber frigiver billetpriser tidligt, kan du som regel sammenligne flybilletter til internationale flyrejser på Expedia op til et år frem. Her kan du gå efter nogle virkelig gode tilbud. Hvis du planlægger i sidste øjeblik, kan du dog stadig være heldig. Lave priser kan blive tilgængelige et par uger inden afrejse.
Hvad inkluderer pakkerejser til Preston på Expedia?
Billeje, hoteller og flyrejser – vi bringer dig de allerbedste tilbud. Alt, hvad du skal gøre, er at finde din ideelle kombination. Når du har foretaget din reservation, kan du tilføje alt det sjove såsom aktiviteter og oplevelser. Vores pakkerejser gør det nemt at sammensætte en skøn rejse til Preston.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Preston?
Når du samler dine reservationer i en pakkerejse til Preston, er det nemt at planlægge din ferie. Og ikke nok med det – du sparer en del, hvis du kombinerer flyrejser, hoteller og billeje. Når du har booket, kan du også tilføje en oplevelse eller en udflugt.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Preston hos Expedia?
Med en pakkerejse kan du helt selv bestemme. Uanset om du går efter at flyve til Preston på første eller økonomiklasse, så er det bare at vælge mellem flymulighederne. Expedia har adgang til 500+ flyselskaber over hele verden.
Kan jeg rejse til Preston i øjeblikket?
For at få alle de nødvendige oplysninger om rejser til Preston kan du besøge vores COVID-19-rejserådgiver. Her kan du finde info om krav til karantæne, rejserestriktioner og mange andre emner.