Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Biludlejning gennem Expedia i Alicante

Biludlejning Alicante

Alicante på den spanske Costa Blanca-kyst er en sand drømmedestination: endeløse sandstrande og en smuk middelalderby med en historiske bykerne og stemningsfulde strandpromenader. Lej en bil i Alicante, så kan du komme på eventyr i hele den smukke region langs kysten.

En anden fordel ved at have en udlejningsbil ved hånden i Alicante er muligheden for at besøge de lidt mere afsidesliggende strande. På den måde slipper du både væk fra turistmasserne, og får samtidig set noget mere af den smukke Costa Blance-kyst end kun bystranden i Alicante. Lej bil i Alicante lufthavn, så er I klar til at indtage Alicante og omegn på behagelig og afslappet vis!

Alicante – badeby og historisk kulturmetropol

Alicante har mange forskellige kort på hånden, og både børnefamilier, sportsentusiaster, kulturinteresserede og solhungrende badegæster vil derfor få en forrygende ferie i den smukke middelhavsby. Fra de kilometerlange sandstrande til middelalderborge, museer, livlige markeder og tapasbarer – Alicante har det hele. Samtidig flyver flere lavprisselskaber mellem København og Alicante, så en billig flybillet til Alicante burde være en smal sag, og måske kan du være heldig at finde en billig pakkerejse til Alicante, som inkluderer både flyrejse og hotel.

Alicante er især kendt for sin hyggelige gamle bykerne med smalle, snoede stræder og farvestrålende husfacader, historiske monumenter og små butikker. Det hele på en fortryllende baggrund af glitrende middelhavsblåt. Især kvarterene El Barrio og Santa Cruz udviser ægte spansk charme, prøv f.eks. et glas vin i skyggen af den smukke San Nicolas de Bari-katedral. En flot udsigt over både byen og Middelhavet får man ved at besøge byens vartegn, Borgen Santa Bárbara, der samtidig kan fremvise både fangekældre, kanoner, voldgrav, et palads og meget mere.

Billeje Alicante – kør ud i det blå langs Middelhavets kyst

Området omkring byen må du dog heller ikke snyde dig selv for. Benyt dig af billig billeje i Alicante og kør til nogle af landets bedste strande, f.eks Playa de San Juan lidt uden for byen. Det kan også anbefales at besøge en autentisk landsby i bjergene eller et uspoleret fiskeleje langs kysten. Et besøg på en vingård i området er også en unik oplevelse, især hvis du får et par gode flasker med tilbage til dit hotel i Alicante.

Har du børn med på turen, betaler det sig afgjort at booke billig biludlejning i Alicante. Så er I klar til at indtage områdets spændende attraktioner som f.eks. Vergel Safaripark, hvor alt fra løver til zebraer kommer helt tæt på bilen. Der er også klappe-zoo og søløve- og delfinshow, hvis I trænger til at berolige nerverne lidt. Søløver kan I også møde i Aqualandia, Europas største vandland. Her skorter det selvfølgelig heller ikke på vandrutschebaner i alle afskygninger.

Natur- og dykkerbegejstrede bør til gengæld styre udlejningsbilen fra Alicante mod Tabarca-øen godt 11 sømil fra Alicantes kyst. Krystalklart, varmt vand og en frodig og farvestrålende undervandsverden gør øen til en helt særlig oplevelse. Vil du hellere opleve dyrene oven vande, så besøg ’Parque Natural de Las Salinas’ eller ’Parque Natural el Hondo’. Her venter lyserøde flamingoer og andet fugleliv i unikt marskland med store saltsøer. Vil du hellere dyrke sport end at hænge i fuglekikkerten, er Alicante kendt for især golf og vandsport i særklasse.

Udforsk Alicante

Udforsk Alicante med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!