Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Biludlejning gennem Expedia i Alicante

Biludlejning Alicante

Alicante på den spanske Costa Blanca-kyst er en sand drømmedestination: endeløse sandstrande og en smuk middelalderby med en historiske bykerne og stemningsfulde strandpromenader. Lej en bil i Alicante, så kan du komme på eventyr i hele den smukke region langs kysten.

En anden fordel ved at have en udlejningsbil ved hånden i Alicante er muligheden for at besøge de lidt mere afsidesliggende strande. På den måde slipper du både væk fra turistmasserne, og får samtidig set noget mere af den smukke Costa Blance-kyst end kun bystranden i Alicante. Lej bil i Alicante lufthavn, så er I klar til at indtage Alicante og omegn på behagelig og afslappet vis!

Alicante – badeby og historisk kulturmetropol

Alicante har mange forskellige kort på hånden, og både børnefamilier, sportsentusiaster, kulturinteresserede og solhungrende badegæster vil derfor få en forrygende ferie i den smukke middelhavsby. Fra de kilometerlange sandstrande til middelalderborge, museer, livlige markeder og tapasbarer – Alicante har det hele. Samtidig flyver flere lavprisselskaber mellem København og Alicante, så en billig flybillet til Alicante burde være en smal sag, og måske kan du være heldig at finde en billig pakkerejse til Alicante, som inkluderer både flyrejse og hotel.

Alicante er især kendt for sin hyggelige gamle bykerne med smalle, snoede stræder og farvestrålende husfacader, historiske monumenter og små butikker. Det hele på en fortryllende baggrund af glitrende middelhavsblåt. Især kvarterene El Barrio og Santa Cruz udviser ægte spansk charme, prøv f.eks. et glas vin i skyggen af den smukke San Nicolas de Bari-katedral. En flot udsigt over både byen og Middelhavet får man ved at besøge byens vartegn, Borgen Santa Bárbara, der samtidig kan fremvise både fangekældre, kanoner, voldgrav, et palads og meget mere.

Billeje Alicante – kør ud i det blå langs Middelhavets kyst

Området omkring byen må du dog heller ikke snyde dig selv for. Benyt dig af billig billeje i Alicante og kør til nogle af landets bedste strande, f.eks Playa de San Juan lidt uden for byen. Det kan også anbefales at besøge en autentisk landsby i bjergene eller et uspoleret fiskeleje langs kysten. Et besøg på en vingård i området er også en unik oplevelse, især hvis du får et par gode flasker med tilbage til dit hotel i Alicante.

Har du børn med på turen, betaler det sig afgjort at booke billig biludlejning i Alicante. Så er I klar til at indtage områdets spændende attraktioner som f.eks. Vergel Safaripark, hvor alt fra løver til zebraer kommer helt tæt på bilen. Der er også klappe-zoo og søløve- og delfinshow, hvis I trænger til at berolige nerverne lidt. Søløver kan I også møde i Aqualandia, Europas største vandland. Her skorter det selvfølgelig heller ikke på vandrutschebaner i alle afskygninger.

Natur- og dykkerbegejstrede bør til gengæld styre udlejningsbilen fra Alicante mod Tabarca-øen godt 11 sømil fra Alicantes kyst. Krystalklart, varmt vand og en frodig og farvestrålende undervandsverden gør øen til en helt særlig oplevelse. Vil du hellere opleve dyrene oven vande, så besøg ’Parque Natural de Las Salinas’ eller ’Parque Natural el Hondo’. Her venter lyserøde flamingoer og andet fugleliv i unikt marskland med store saltsøer. Vil du hellere dyrke sport end at hænge i fuglekikkerten, er Alicante kendt for især golf og vandsport i særklasse.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Alicante

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Alicante?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning i Alicante.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Alicante?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Alicante er .

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Alicante?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Alicante?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Alicante

Udforsk Alicante med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!