Valby

København
Valby
En rejse til Valby byder på alsidige oplevelser: Tag på shopping, slap af i en spa, eller se steder, du genkender fra berømte danske film.

Valby byder på mange aktiviteter, uanset om du rejser med eller uden børn. I Valby Vandkulturhus kan du både nyde et par afslappende timer i en varm sauna eller more dig sammen med børnene på rutsjebanen og i vandfaldet. Børn vil også elske at besøge Valbyparken, hvor Danmarks største naturlegeplads ligger. Du har også mulighed for at få en rundvisning på Carlsberg, hvor turen afsluttes med en smagsprøve.

Valby er egentligt en bydel i København, og der er også kun få kilometer til centrum. I 1600-tallet lå her dog kun nogle få gårde og huse, som konkurrerede med bønderne på Amager om at sælge deres afgrøder i København.

Hvis du er fan af den danske filmskat, er det oplagt at tage på et weekendophold i Valby. Byen har været kulisse i flere folkekære film, som Midt om natten, Olsen Banden og Matador, og på en gåtur rundt i gaderne kan du se, om du genkender stederne. Vil du vide mere om filmproduktion, kan du deltage i en rundvisning i Nordisk Films studier.

Valby er også kendt for sin høje bakke, Valby Bakke, som bl.a. er udødeliggjort i Peter Sommers sang af samme navn. Øverst på bakken står Københavns Zoos tårn og hæver sig yderlige 40 meter op i luften. Ikke langt derfra finder du Jesuskirken, som er helt unik, idet den er inspireret af italiensk byggekunst, og derfor ikke ligner de traditionelle danske, hvidkalkede kirker indeni.

Der er gode tog- og vejforbindelser til Valby, så uanset om du foretrækker at køre med offentlig transport eller i egen bil, er du hurtigt og nemt fremme. Der er tilmed kun omkring 13 km til Københavns Lufthavn, så du har også mulighed for at flyve dertil og tage med bus det sidste stykke.

Når du rejser til Valby, kan du ikke blot nyde godt af alle byens mange tilbud, du har også hovedstaden indenfor gåafstand, så du kan krydre din ferie med endnu flere oplevelser. Se Amalienborg, gå en tur på Strøget, eller spis på en af byens Michelin-restauranter.Mest populære hoteller i Valby

Clarion Hotel Copenhagen Airport
Clarion Hotel Copenhagen Airport
4 out of 5
Ellehammersvej 20, Kastrup, 2770
Prisen er 1.245, kr pr. nat fra 19. dec. til 20. dec.
1.245, kr
pr. nat
19. dec. – 20. dec.
Overnat på dette hotel med spa i Kastrup, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, spa med fuld service og morgenmad. Vores gæster fremhæver især morgenmaden ...
4,5/5 Wonderful! (2.674 anmeldelser)
"The hotel and restaurant services were 100% fine, but the front reception was disappointing. It was a lukewarm reception at best."

Anmeldelse fra 17. nov. 2022

Clarion Hotel Copenhagen Airport
Tivoli Hotel
Tivoli Hotel
4 out of 5
Arni Magnussons Gade 2, Copenhagen, 1577
Prisen er 769, kr pr. nat fra 24. dec. til 25. dec.
769, kr
pr. nat
24. dec. – 25. dec.
Overnat på dette hotel med familievenlig profil i København, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, 4 restauranter og 3 barer/lounger. Vores gæster fremhæver ...
4,2/5 Excellent! (4.662 anmeldelser)
"Flot hotel og Ok service. Mindre ting, der gjorde at hotellet ikke får topkarakterer fra os; Housekeeping glemte at tømme vores skraldespand- som ellers var fuldt. Sovesofaens hynder var lagt med bunden i vejret under sofaen og stak ud under sofaen - og de så ikke lækre ud. Ellers godt ophold"

Anmeldelse fra 26. nov. 2022

Tivoli Hotel
CABINN Copenhagen
CABINN Copenhagen
3 out of 5
Arni Magnussons Gade 1, Copenhagen, 1577
Prisen er 653, kr pr. nat fra 22. dec. til 23. dec.
653, kr
pr. nat
22. dec. – 23. dec.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i København, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og et fitnesscenter. Vores gæster fremhæver ...
3,6/5 Good! (2.172 anmeldelser)
Praktisk beliggenhed
"Upersonligt hotel og personalet gik ud fra, at man havde besøgt hotellet før. Lidt ærgerlig slutning påopholdet, da der var brandøvelse om morgenen, så det blev en ret stresset morgen og jeg kom senere afsted end planlagt. Praktisk beliggenhed."

Anmeldelse fra 3. dec. 2022

CABINN Copenhagen
Comfort Hotel Copenhagen Airport
Comfort Hotel Copenhagen Airport
Ellehammersvej 18, Kastrup, Copenhagen, 2770
Prisen er 895, kr pr. nat fra 20. dec. til 21. dec.
895, kr
pr. nat
20. dec. – 21. dec.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Kastrup. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og et døgnåbent fitnesscenter. Vores gæster fremhæver især ...
4,3/5 Excellent! (2.096 anmeldelser)
Dejligt sted - dyr parkering
"Lufthavnsparkering ved hotellet gjorde opholdet 50% dyrere, Dejligt hotel, god mad og lækker morgenbuffet."

Anmeldelse fra 29. nov. 2022

Comfort Hotel Copenhagen Airport
Copenhagen Go Hotel
Copenhagen Go Hotel
2 out of 5
Gemmas Alle 203, Kastrup, 2770
Prisen er 423, kr pr. nat fra 26. dec. til 27. dec.
423, kr
pr. nat
26. dec. – 27. dec.
Overnat på dette hotel med miljøvenlig profil i Kastrup. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og morgenmad. De populære seværdigheder Tivoli og Fields ...
4/5 Very Good! (2.168 anmeldelser)
Fint hotel til prisen
"Små værelser og lille badeværelse, men rent og pænt. Fin parkeringsplads. Morgenmad okay. Man checker ind og ud via en app, som også bruges til at låse værelset op."

Anmeldelse fra 27. nov. 2022

Copenhagen Go Hotel
Wakeup Copenhagen Borgergade
Wakeup Copenhagen Borgergade
2 out of 5
Borgergade 9, Copenhagen, 1300
Prisen er 628, kr pr. nat fra 3. jan. til 4. jan.
628, kr
pr. nat
3. jan. – 4. jan.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i København. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og en døgnåben reception. Vores gæster fremhæver især de ...
4,2/5 Excellent! (1.314 anmeldelser)
"Fint"

Anmeldelse fra 2. dec. 2022

Wakeup Copenhagen Borgergade
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre områder i ValbyValby

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse: