Starten af hovedsektionen
Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Biludlejning gennem Expedia på Bali

Billeje på Bali

Det fantastiske smukke Bali, også kaldet “Gudernes ø”, er nok noget af det nærmeste, man kommer på paradis. Hvis du vil opleve Bali og have mulighed for at udforske øens mange kringelkroge, er det en god idé at leje en bil. Du kan nemt finde biludlejning på Bali, og der er mange valgmuligheder. Hvad enten du er på romantisk ferie med kæresten eller har taget hele familien med på ferie, finder du helt sikkert en bil, der passer til dine behov.

Bali er nok mest kendt for sine smukke sandstrande og mange hindutempler samt sit sunde, fedtfattige og velsmagende køkken, der er præget af smukt anrettede og velkrydrede retter med fisk, skaldyr, fjerkræ eller svinekød.

Lej en bil i Bali Lufthavn – Denpasar, Indonesien (DPS-Ngurah Rai International)

Lufthavnen ligger ca. 13 km syd for hovedstaden Denpasar, og hvis du flyver dertil, er der ved ankomsten flere muligheder for billig biludlejning på Bali. Hvis hele familien er med, kan det være en god idé at leje en stor bil, så børnene har plads til at spille kort eller læse bøger, når I skal fra den ene seværdighed til den anden. Men en stationcar kan også gøre det. Husk at bede om en autostol eller en selepude, hvis du har brug for det. I mange tilfælde kan du selv vælge, om du vil aflevere bilen i lufthavnen eller ved et af de andre kontorer på Bali, når du ikke skal bruge den længere. Det er især smart, hvis du blot ønsker at komme fra lufthavnen til et hotel på Bali.

Hvis du booker en pakkerejse til Bali, kan du typisk opnå besparelser ved at booke hotel, bil og flybillet til Bali på samme tid. Du kan for eksempel også være heldig at få en bedre bil eller et bedre hotel uden merpris.

Udforsk Bali i en lejet bil

Hvis du allerede hjemmefra har arrangeret leje af bil på Bali, skal du blot afhente den på det aftalte sted, og så er I klar til at køre afsted på en uforglemmelig tur. Kun fantasien sætter grænser. Du bestemmer selv, hvad du vil se, og hvor mange gange du vil stoppe.

Besøg for eksempel øens mange hindutempler, blandt andre Pura Luhur Uluwatu, Besakih og Tanah Lot. Eller besøg et af Balis største og ældste monumenter, Gunung Kawi, på en udflugt til øens indre, eller tag på Pasifika Museum, og få mere at vide om Balis historie og kultur. Her finder du blandt andet også spændende kunsthåndværk fra de omkringliggende stillehavsøer. Husk også at køre en tur rundt på øen for at opleve og blive betaget af de smukke rismarker og den frodige natur.

Hvis du har børnene med, vil de elske en tur til Bali Safari & Marine Park, hvor I nemt kan få dagen til at gå med sjove aktiviteter for hele familien. Rid på en elefant, og tag en tur i vandrutsjebanen eller i en af de mange andre forlystelser.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Bali

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Bali?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning i Bali.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Bali?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Bali er .

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Bali?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Bali?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Bali

Udforsk Bali med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!