Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Biludlejning gennem Expedia på Bali

Billeje på Bali

Det fantastiske smukke Bali, også kaldet “Gudernes ø”, er nok noget af det nærmeste, man kommer på paradis. Hvis du vil opleve Bali og have mulighed for at udforske øens mange kringelkroge, er det en god idé at leje en bil. Du kan nemt finde biludlejning på Bali, og der er mange valgmuligheder. Hvad enten du er på romantisk ferie med kæresten eller har taget hele familien med på ferie, finder du helt sikkert en bil, der passer til dine behov.

Bali er nok mest kendt for sine smukke sandstrande og mange hindutempler samt sit sunde, fedtfattige og velsmagende køkken, der er præget af smukt anrettede og velkrydrede retter med fisk, skaldyr, fjerkræ eller svinekød.

Lej en bil i Bali Lufthavn – Denpasar, Indonesien (DPS-Ngurah Rai International)

Lufthavnen ligger ca. 13 km syd for hovedstaden Denpasar, og hvis du flyver dertil, er der ved ankomsten flere muligheder for billig biludlejning på Bali. Hvis hele familien er med, kan det være en god idé at leje en stor bil, så børnene har plads til at spille kort eller læse bøger, når I skal fra den ene seværdighed til den anden. Men en stationcar kan også gøre det. Husk at bede om en autostol eller en selepude, hvis du har brug for det. I mange tilfælde kan du selv vælge, om du vil aflevere bilen i lufthavnen eller ved et af de andre kontorer på Bali, når du ikke skal bruge den længere. Det er især smart, hvis du blot ønsker at komme fra lufthavnen til et hotel på Bali.

Hvis du booker en pakkerejse til Bali, kan du typisk opnå besparelser ved at booke hotel, bil og flybillet til Bali på samme tid. Du kan for eksempel også være heldig at få en bedre bil eller et bedre hotel uden merpris.

Udforsk Bali i en lejet bil

Hvis du allerede hjemmefra har arrangeret leje af bil på Bali, skal du blot afhente den på det aftalte sted, og så er I klar til at køre afsted på en uforglemmelig tur. Kun fantasien sætter grænser. Du bestemmer selv, hvad du vil se, og hvor mange gange du vil stoppe.

Besøg for eksempel øens mange hindutempler, blandt andre Pura Luhur Uluwatu, Besakih og Tanah Lot. Eller besøg et af Balis største og ældste monumenter, Gunung Kawi, på en udflugt til øens indre, eller tag på Pasifika Museum, og få mere at vide om Balis historie og kultur. Her finder du blandt andet også spændende kunsthåndværk fra de omkringliggende stillehavsøer. Husk også at køre en tur rundt på øen for at opleve og blive betaget af de smukke rismarker og den frodige natur.

Hvis du har børnene med, vil de elske en tur til Bali Safari & Marine Park, hvor I nemt kan få dagen til at gå med sjove aktiviteter for hele familien. Rid på en elefant, og tag en tur i vandrutsjebanen eller i en af de mange andre forlystelser.

Udforsk Bali

Udforsk Bali med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!