Billige flybilletter til Denpasar

Billigste flyrejser til Denpasar

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 3.645, kr for en enkeltbillet og 1.123, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Scoot
Scoot
Scoot
Scoot
Scoot
Scoot
Scoot
Scoot
Lufthansa
Etihad Airways

Om Denpasar

Fly til Denpasar

Selvom mange blot benytter Denpasar som udgangspunkt for andre destinationer på Bali, har dette livlige og multikulturelle sted også masser at byde på. De naturskønne omgivelser er en seværdighed i sig selv, men du finder også mange spændende attraktioner, bl.a. de adskillige spirituelle og kulturelle bygningsværker som f.eks. templet Pura Agung Jagatnata og Bali Museum. Du skal nok planlægge i god tid for at finde billige flyrejser til Denpasar, da mange turister flyver til denne by på vej til andre destinationer i nærheden.

Det bedste tidspunkt at besøge Denpasar på

Højsæson:

Det er højsæson i Denpasar fra juni til september. I disse måneder er der dejligt varmt og tørrere end normalt. Det skønne klima i denne periode gør det til et fantastisk tidspunkt at nyde de hvide sandstrande og det indbydende vand ved strandene Sanur og Kuta, der ligger lige i nærheden. Flybilletter til Denpasar er dyrest i disse måneder, så det er en god ide at bestille på forhånd.

Midtersæson:

Selvom vejret i april og maj måned generelt er mildt, kan der dog være mange regnbyger, og antallet af turister mindskes som regel. Hvis du ikke har noget imod at blive fanget i et uvejr nu og da, er tidspunktet perfekt til at besøge galleriet Taman Wedhi Budaya eller handle på markedet Pasar Badung uden en masse mennesker.

Lavsæson:

Når regntiden rammer byen fra oktober til marts, bliver flybilletterne og overnatningsstederne virkelig billige. Selvom de fleste turister foretrækker at undgå det fugtige og regnfulde klima, kan du, hvis du ikke har noget imod luftfugtighed, komme tæt på de lokale på Bhineka Jaya Cafe eller slappe af på Genesis Hotel and Spa stort set for dig selv.

Oplysninger om Denpasar Lufthavn og lufthavnstransport

Ngurah Rai Internationale Lufthavn (DPS)

Afstand: 13 km syd for Denpasar

Du kommer lettest omkring ved at tage en taxi eller leje en bil. Selvom disse metoder kan være ret dyre nogle steder, er de overraskende billige i denne by. De er også forholdsvis hurtige, og turen fra lufthavnen tager kun omkring 30 minutter. De lokale busser er billigere, men turen til byen kan tage op til en time.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Denpasar?
Der er kun én lufthavn i nærheden af Denpasar, nemlig Denpasar (DPS-Ngurah Rai International).
Hvor langt ligger Denpasar (DPS-Ngurah Rai International) fra Denpasar?
Hvis du har planer om at overnatte i centrum af Denpasar, er det en god idé på forhånd at finde ud af, hvordan du kan komme ind til byen. Midtbyen ligger 11 km fra DPS.
Kan jeg flyve til Denpasar i øjeblikket?
Besøg vores COVID-19-rejserådgiver for at få alt at vide om de nuværende rejserestriktioner for Denpasar, inden du skal flyve. Alt fra krav om karantæne til sundhedsvejledninger vises her, så du kan holde dig opdateret.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Denpasar?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Denpasar, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Denpasar med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Denpasar, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Denpasar?
Rejsende fra alle verdenshjørner ankommer til DPS dagligt. Stå af flyet, find din bagage, og bevæg dig ind til Denpasar centrum, som ikke ligger mere end 11 km derfra.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Denpasar?
26 luftfartsselskaber har flyforbindelser til Denpasar fra mindst 36 lufthavne verden over.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Denpasar?
Langt de fleste fly til Denpasar er med luftfartsselskaberne Lion Air, Indonesia AirAsia og Citilink. Blandt disse er Lion Air det mest populære valg, og Cengkareng er den by, flest rejsende flyver fra.
Hvor mange direkte fly er der til Denpasar?
Med omkring 991 direkte fly om ugen vil du være fremme i Denpasar, før du kan nå at spørge: “Er vi snart fremme?”.
Hvor afgår de mest populære fly til Denpasar fra?
Rejsende flyver typisk fra Kelapa Gading, Cengkareng og Grogol, hvis de skal til Denpasar.
Hvor lang tid tager det at flyve til Denpasar Lufthavn?
Hvis det er Kelapa Gading, du rejser fra, kommer du til at være om bord i omkring 1 time og 54 minutter, inden du ankommer til Denpasar. Fra startbanen i Cengkareng tager det som regel 1 time og 54 minutter, og fra Grogol varer det 1 time og 54 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Denpasar?
Enhver rutineret rejsende vil fortælle dig, at du ikke skal vente til sidste øjeblik med at købe din flybillet. Priserne vil tit være dyrere, jo tættere du kommer på rejsedagen. Det er også en god idé at undersøge og sammenligne dine muligheder. Hvis din destination har flere lufthavne, kan du måske finde en billigere flyrejse til en mindre lufthavnsterminal, der givetvis ligger lidt længere væk. Et sidste tip er altid at være forberedt på at købe din rejse. Når du ved, hvad en billet almindeligvis koster, kan du reagere hurtigt, lige så snart du opdager en uimodståelig pris. De bedste flytilbud bliver hurtigt udsolgt!
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Denpasar?
Hvis du ikke er forberedt på det, kan en rejse være krævende. Men det er ikke nødvendigt at bekymre sig. Følg disse nyttige tips til at få en uproblematisk begyndelse på din tur til Denpasar.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • Som det allerførste skal du medbringe pas, rejsepapirer, kreditkort og eventuel medicin. Derefter skal du sørge for en form for underholdning til at fordrive tiden med. En spændende roman og en tablet fyldt med dine yndlingsserier er nogle oplagte bud. Hvis du håber på at tage en lille lur, kan en pude til nakken og nogle støjdæmpende hovedtelefoner også være en god idé. Sidst, men ikke mindst, kan du sikre dig, at der er plads til tandbørste og renseservietter, så du kan være frisk som en fisk, når du står af flyet.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Læg alle store beholdere med hårgelé og hårspray i den indskrevne bagage. Alle former for væsker i din håndbagage på mere end 100 ml bliver konfiskeret i sikkerhedskontrollen. Spidse eller skarpe genstande, som en lommekniv, samt andre objekter, der er brandfarlige eller eksplosive, såsom sprøjtemaling, barberblade og toksiske stoffer, er heller ikke tilladt.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Nøglen til en behagelig flyrejse kan være noget så simpelt som dit valg af tøj. Forbered dig på skift i temperaturen ved at gå efter flere lag. På den måde kan du holde varmen, hvis det bliver køligt om bord på flyet. Sandaler og højhælede sko har det bedre i kufferten. I stedet bør du gå efter flade, lukkede sko såsom hyttesko. Det vil dine fødder sætte pris på.
  • Uheldigvis er en af risiciene ved langdistancefly muligheden for DVT eller dyb venetrombose, der er blodpropper i benene forårsaget af manglende fysisk aktivitet over en lang periode. For at undgå dette bør du udnytte enhver mulighed for at gå lidt ned ad midtergangen. Støttestrømper er også en god måde at reducere risikoen på.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Denpasar?
Tricket består i, at være velforberedt, inden du når frem til sikkerhedskontrollen i lufthavnen. På den måde kan du gå om bord på flyet til Denpasar på et øjeblik. Følg disse nyttige råd, så din rejse kommer rigtig godt fra start:

  • Det vigtigste først: Du vil skulle vise rejsedokumenter og pas til personalet i lufthavnskontrollen. Så hav dem klar for ikke at skulle rode rundt, når du når frem.
  • Derefter skal både håndbagagen og dig scannes. For at få det hele til at gå hurtigere, bør du fjerne alt, der kan få alarmen til at reagere. Ejendele såsom frakke, bælte og høretelefoner skal en tur gennem maskinen.
  • Du bliver nødt til at undvære den digitale verden nogle minutter. Din tablet, telefon og andet elektronisk udstyr må også igennem scanneren.
  • Væsker, såsom parfume eller håndcreme, som du vil medbringe ombord, skal være på maks. 100 ml. Alle beholderne skal kunne være i én genlukkelig plastpose på maks. én liter.
  • Det kan ikke udelukkes, at du bliver bedt om at tage skoene af og sende dem gennem scanneren, så det kan være en smart idé at iføre dig sko, der er lige til at tage af og på.
  • Knive og andre skarpe genstande er ikke tilladt om bord på flyet. De vil blive taget fra dig i sikkerhedskontrollen, så sørg for at pakke eventuelle spidse genstande forsvarligt ned i den indleverede bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Denpasar
DestinationslufthavnNgurah Rai International
Destinationslufthavnens IATA-kodeDPS
DestinationDenpasar
Flyrejsens pris1.122, kr

Populære flyrejser til Denpasar

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 3.645, kr for en enkeltbillet og 1.123, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Turkish Airlines
Air France