Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Rejse til Nibe

Skal du snart rejse til Nibe, Nibe, eller ønsker du at reservere en storbyferie, et weekendophold, en ferie eller en pakkerejse? Så er vores destinations-rejseguide til Nibe et godt sted at starte for at få lidt mere information om Nibe. Læs mere for at være sikker på, at dit ophold i Nibe bliver perfekt.

Ferie Nibe:

Skal du på storbyferie, weekendophold eller forretningsrejse til Nibe? Så kan vores omfattende rejseguide hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit ophold. Rejseguiden indeholder information om alt fra reservation af hotel, den bedste årstid at rejse på, aktiviteter du skal prøve, og steder du skal besøge når du rejser til Nibe. Der er så mange ting at se og opleve, at du ville ønske, du havde mere tid i Nibe for at nå det hele. Selvom du har besøgt Nibe før, vil der altid være nye ting at se og opleve. Skal du besøge Nibe for første gang, er vores guide et godt udgangspunkt for at lære området at kende. Guiden tilbyder inspiration til en byrundtur og til hvilke museer, butikker, markeder, barer og restauranter, du kan besøge. Vi lister de forskellige ture og aktiviteter i Nibe, som du har mulighed for at reservere her hos os. For at få en idé om det lokale område og hotellernes beliggenhed, så tag et kig på et kort over Nibe. Vi har markeret vigtige seværdigheder på kortet, så du kan reservere et hotel med ideel beliggenhed - og som passer til dit budget og dine rejsebehov. Håber du på perfekt vejr under dit besøg i Nibe, kan vores vejrstatistik vise dig de typiske vejrforhold for hele året, så du kan vælge det perfekte tidspunkt for din ferie. Har du endnu ikke fundet det ideelle hotel i Nibe? Du kan gennemse hele vores hoteludvalg ved at bruge et kort eller ved at filtrere i forhold til dine ønsker for at finde det perfekte hotel til din rejse i Nibe. Vores udvalg af hoteller tilbyder noget for enhver smag, fra luksushoteller og familiehoteller til hoteller, der er velegnet til forretningsrejsende. Du kan se anmeldelser fra tidligere Expedia- og TripAdvisor-gæster for hvert hotel for at gøre din beslutning nemmere. Hvis du har brug for et fly til Nibe, tilbyder vi flere forskellige muligheder. Du kan sammenligne fly til Nibe ved at kigge på tidspunkt, ugedag og de forskellige flyselskaber for at finde det fly, der passer bedst til dine rejsebehov. Det kan være fordelagtigt at tage et kig på vores pakkerejser og tilbud på fly og hotel, da du kan opnå besparelser ved at reservere begge dele sammen. Hvis du ønsker at udforske Nibe og det omkringliggende område, kan billeje være en god måde at komme omkring på. Vi har alt fra små bybiler og familiebiler til luksuskøretøjer af forskellig art; transport til og fra lufthavn kan arrangeres. Den bedste løsning er at reservere biludlejning sammen med fly og hotel, da du derved sparer penge. Læs mere, hvis du søger yderligere inspiration til aktiviteter i Nibe. Kort fortalt - Expedia.dk har alt, hvad du behøver til din rejse.


Bedste hoteltilbud i Nibe

Se alle 413 overnatningssteder i Nibe
Store Restrup Slotshotel DKK 700
Anmeldelse fra 17. jul. 2019
Se oplysninger
 
Store Restrup Slotshotel

Store Restrup Slotshotel

   
  3,6 ud af 5
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  God beliggenhed tæt på Ålborg og Nibe. Udemærket værelse i sidefløjene, dog noget små. Pænt og rent. Dejlig morgenmad og sød betjening

  Lyst og Moderne Indrettet Sommerhus Beliggende i Rolige Opgivelser ..
  Lyst og Moderne Indrettet Sommerhus Beliggende i Rolige Opgivelser ..

  Lyst og Moderne Indrettet Sommerhus Beliggende i Rolige Opgivelser ..

    
   0.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette feriested ligger i Nibe, kun 15 km fra Nordjyllands Kunstmuseum, Aalborgtårnet og Aalborg Zoo. Derudover ligger Aalborg Søfarts- og Marinemuseum og Budolfi Katedral ca. 20 km derfra.

   Sommerhus Beliggende Direkte på Havnekajen ved Nibe Lystbådehavn. ..
   Sommerhus Beliggende Direkte på Havnekajen ved Nibe Lystbådehavn. ..

   Sommerhus Beliggende Direkte på Havnekajen ved Nibe Lystbådehavn. ..

   BRYGGEN 57, Nibe
     
    0.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette feriested ligger i Nibe, ca. 25 km fra Aalborg Zoo, Aalborgtårnet og Nordjyllands Kunstmuseum. Derudover ligger Aalborg Søfarts- og Marinemuseum og Budolfi Katedral ca. 25 km derfra.

    Nibe Hallen Bed and Breakfast DKK 410
    Nibe Hallen Bed and Breakfast

    Nibe Hallen Bed and Breakfast

    Hobrovej 36,, Nibe, JUTLAND
      
     2.5 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hostel ligger i Nibe, ca. 25 km fra Aalborg Zoo, Aalborgtårnet og Nordjyllands Kunstmuseum. Derudover ligger Budolfi Katedral og Jens Bangs Stenhus ca. 25 km derfra.

     2 Værelses Overnatning i Nibe
     2 Værelses Overnatning i Nibe

     2 Værelses Overnatning i Nibe

       
      0.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette feriested ligger i Nibe, ca. 20 km fra Aggersundbroen, Frederik VII's Kanal og Limfjorden Museum. Derudover ligger Aggesborg Kirke og Himmerland Golf & Country Club ca. 25 km derfra.

      Radisson Blu Limfjord Hotel Aalborg DKK 956
      Anmeldelse fra 10. aug. 2019
      Se oplysninger
       
      Radisson Blu Limfjord Hotel Aalborg

      Radisson Blu Limfjord Hotel Aalborg

      Ved Stranden 14-16, Aalborg
        
       3,7 ud af 5
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       Lækkert værelse og imødekommende personale

       Zleep Hotel Aalborg DKK 629
       Anmeldelse fra 3. nov. 2019
       Se oplysninger
        
       Zleep Hotel Aalborg

       Zleep Hotel Aalborg

       Jyllandsgade 6, Aalborg
         
        4,3 ud af 5
        3.5 ud af 5.0 Stjerner

        Beliggenheden Enkelt og rent Beliggenhed Beliggenhed

        First Hotel Aalborg DKK 760
        Anmeldelse fra 13. nov. 2019
        Se oplysninger
         
        First Hotel Aalborg

        First Hotel Aalborg

        Rendsburggade 5, Aalborg
          
         3,8 ud af 5
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         hyggelige omgivelser ved havnen. God beliggenhed, nem parkering.

         De bedste tilbud på fly + hotel i Nibe

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.