Rejseråd

Vær opmærksom på rejsevejledninger relateret til Corona-virussen (COVID-19), og følg opdateringer fra World Health Organization (WHO). Grundet det hidtil usete antal rejseforstyrrelser kan refusionsprocesser tage op til 30 dage.

Hotel på Læsø

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Hoteller i Læsø

Strandgaarden Badehotel
Hent priser
5.65 km fra centrum
4.3/5Excellent! (30 anmeldelser)
Super

"Dejligt ophold med lækker morgenmad"…"

Anmeldelse fra 23. sep. 2019

Strandgaarden Badehotel
Hotel Nygaard
3 out of 5
Hent priser
2.82 km fra centrum
4.2/5Very Good! (23 anmeldelser)

"Meget dårlig udvalg af kanaler på tv"…"

Anmeldelse fra 22. sep. 2019

Hotel Nygaard
Havnebakken Bed and Breakfast
DKK 850
pr. nat
2. maj – 3. maj
5.48 km fra centrum
Havnebakken Bed and Breakfast
Læsø Strand
4 out of 5
Hent priser
5.61 km fra centrum
3.8/5Good! (5 anmeldelser)

"Fantastisk lækker lejlighed, eminent beliggenhed tæt på strand og indkøbs- muligheder."…"

Anmeldelse fra 15. jun. 2019

Læsø Strand
Hotel Havnebakken
3 out of 5
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Hent priser
5.52 km fra centrum
Hotel Havnebakken
Læsø Camping & hytteby
Hent priser
4.67 km fra centrum
4.5/5Wonderful! (6 anmeldelser)

"Dejligt sted"…"

Anmeldelse fra 24. okt. 2019

Læsø Camping & hytteby
6 Person Feriebolig i Læsø
Huset er Bygget som et Bjælkehus med Loft til kip og Store Massive ..
Ingen anmeldelser
Lage und Preis

"Lage und Preis"…"

Anmeldelse fra 10. sep. 2016

Huset er Bygget som et Bjælkehus med Loft til kip og Store Massive ..
4 Værelser Overnatning i Læsø
3 Værelses Indkvartering i Læsø
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Læsø
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotelophold på Læsø

Trænger du til at komme væk og opleve noget nyt? Så forlad fastlandet og book en overnatning på Læsø! Det lille ferieparadis i Kattegat lokker med dejlige strande, fantastisk gastronomi og ikke mindst et afstressende tempo. Her får du fornemmelsen af at være langt væk fra alt, selvom overfarten er kort. Læsøs popularitet er steget støt de seneste år, og derfor er der mange forskellige muligheder for overnatning på Læsø. Vælg mellem hyggelige hoteller og kroer, feriecentre, sommerhuse, vandrehjem og ferielejligheder, alt efter pengepung og komfortønsker. Vil du kombinere byliv og natur, kan du desuden vælge at overnatte på hotel i Frederikshavn og nøjes med at tage på dagsture til Læsø. Uanset hvad du vælger, giver et besøg eller en overnatning på Læsø adgang til unikke oplevelser som f.eks. sælsafari, hummerfestival, besøg på øens berømte saltsyderi, rideture på islandske heste og meget mere. Øen er et besøg værd året rundt, men de fleste lægger vejen forbi om sommeren. Her kan du cykle, vandre eller ride øen rundt, selvfølgelig med mulighed for en forfriskende dukkert undervejs.

Overfart til øen og billig overnatning på Læsø

Selvom en overnatning på Læsø kan føles som at befinde sig i en fjern verden, er overfarten faktisk hurtig og ukompliceret. Færgen fra Frederikshavn til Læsø tager 90 minutter, og går 3-6 gange dagligt. Er du på udkig efter et billigt hotel på Læsø, kan du evt. booke en pakkerejse til Læsø med færge og overnatning samlet. Vil du hellere tage et fly til Læsø, kan du flyve til Aalborg Lufthavn og tage videre med tog til Frederikshavn. Kommer du fra Sjælland, kan du benytte direkte rutetaxaflyvning fra Roskilde til Læsø. Vær også opmærksom på, at du kan leje bil på Læsø, nærmere bestemt miljøvenlige elbiler. Elbilerne kan køre 120 km, hvilket burde være mere end nok til en ø på 118 km2.

Oplevelser i forbindelse med din overnatning på Læsø

Når du har fået booket din ferielejlighed eller dit hotel på Læsø, er det bare med at komme ud og udforske denne unikke plet på danmarkskortet. Tag på safaritur med Rønnerbussen og oplev de fredede områder omkring Kringelrøn, og videre over Vadehavet til øen Hornfiskrøn. Tag på tur med Naturstyrelsens færge, Seadog, der tilbyder mange forskellige oplevelsesture i farvandet omkring Læsø, herunder ture til øgruppen Hirsholmene, sælsafari og fisketure. Eller hvad med at cykle øen rundt? Grundet sin beskedne størrelse er Læsø som skabt til at blive udforsket med cykel, på hesteryg eller til fods. Dit hotel på Læsø kan også danne rammen om et skønt wellness- eller gourmetophold. Besøg Læsø Kur, der er et moderne nordisk kurbad i unikke rammer, nærmere bestemt den tidligere Vesterø Havnekirke. Kurstedet har specialiseret sig i behandlinger med det særlige Læsø sydesalt, hertil komme saunaer, dampbade m.m. Hvad gourmetoplevelser angår, kan du glæde dig til friske, lokale råvarer som kantareller, rødspætter, krabber og jomfruhummer. Sidstnævnte er især i fokus til den årlige jomfruhummerfestival den første lørdag i august, hvor en række stjernekokke kæmper om den gyldne klo.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor er det bedste sted at overnatte i Læsø?
Ifølge vores rejsedata er Hotel Havnebakken et populært overnatningssted. Dette hotel med 3 stjerner tilbyder gratis morgenmad og en restaurant. Andre gode muligheder til dit besøg omfatter Hotel Nygaard og Havnebakken Bed and Breakfast.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Læsø?
Ja, de fleste af hotelreservationerne er refunderbare, så længe du afbestiller inden for hotellets afbestillingsvindue. Fristen er som regel mellem 24 og 48 timer inden planlagt indtjekning. Hvis din reservation ikke er refunderbar, kan du muligvis stadig afbestille og få en refusion inden for 24 timer før din reservation. Indtast dine datoer, klik på “Søg”, og filtrer efter “gratis afbestilling” for at få de mest populære tilbud i Læsø.
Hvilket overnatningssted er det bedste til et ophold nær stranden i Læsø?
Strandgaarden Badehotel er et populært valg til en strandferie. Tilbring en afslappet eftermiddag på Stoeredal.
Hvilket overnatningssted er bedst til en golfferie i Læsø?
Strandgaarden Badehotel er et hotel med 3 stjerner, der har en golfbane og tilbyder gratis Wi-Fi.
Hvordan er det at overnatte i Læsø?
Læsø har masser at byde på, heriblandt sine golfbaner, sine parker og sine museer. I Læsø finder du 221 hoteller og andre overnatningssteder at vælge mellem.
Hvad skal jeg se i Læsø?
Læsø, Stoeredal og Museumsgården er nogle af de mest populære seværdigheder i byen. Du kan også tage forbi Læsøtårnet, når du er i området.
Hvordan er vejret i Læsø?
Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 19°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på -2°C. I Læsø regner det i gennemsnit 668.40 mm om året.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Læsø

Flere valgmuligheder