Hotel på Læsø

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Hoteller i Læsø

Østerby Hotel
2.5 out of 5
DKK 695
per night
Jan 19 - Jan 20
Østerby Hotel
Havnebakken Bed and Breakfast
Læsø Camping & hytteby
Hent priser
4.6/5Wonderful! (5 anmeldelser)
Perfekt

"Dejligste campingplads med den skønneste beliggenhed kommer meget gerne igen!"…"

Anmeldelse fra 9. jul. 2019

Læsø Camping & hytteby
Strandgaarden Badehotel
Hent priser
4.3/5Excellent! (30 anmeldelser)
Super

"Dejligt ophold med lækker morgenmad"…"

Anmeldelse fra 23. sep. 2019

Strandgaarden Badehotel
Hotel Havnebakken
DKK 825
per night
Feb 15 - Feb 16
Hotel Havnebakken
Hotel Nygaard
3 out of 5
Hent priser
4.2/5Very Good! (23 anmeldelser)

"Meget dårlig udvalg af kanaler på tv"…"

Anmeldelse fra 22. sep. 2019

Hotel Nygaard
Læsø Strand
4 out of 5
Hent priser
3.8/5Good! (5 anmeldelser)

"Fantastisk lækker lejlighed, eminent beliggenhed tæt på strand og indkøbs- muligheder."…"

Anmeldelse fra 15. jun. 2019

Læsø Strand
Sommerhus Beliggende i Naturskønne Omgivelser i Udkanten af ..
6 Person Feriebolig i Læsø
12 Person Feriebolig i Læsø
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Læsø
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotelophold på Læsø

Trænger du til at komme væk og opleve noget nyt? Så forlad fastlandet og book en overnatning på Læsø! Det lille ferieparadis i Kattegat lokker med dejlige strande, fantastisk gastronomi og ikke mindst et afstressende tempo. Her får du fornemmelsen af at være langt væk fra alt, selvom overfarten er kort. Læsøs popularitet er steget støt de seneste år, og derfor er der mange forskellige muligheder for overnatning på Læsø. Vælg mellem hyggelige hoteller og kroer, feriecentre, sommerhuse, vandrehjem og ferielejligheder, alt efter pengepung og komfortønsker. Vil du kombinere byliv og natur, kan du desuden vælge at overnatte på hotel i Frederikshavn og nøjes med at tage på dagsture til Læsø. Uanset hvad du vælger, giver et besøg eller en overnatning på Læsø adgang til unikke oplevelser som f.eks. sælsafari, hummerfestival, besøg på øens berømte saltsyderi, rideture på islandske heste og meget mere. Øen er et besøg værd året rundt, men de fleste lægger vejen forbi om sommeren. Her kan du cykle, vandre eller ride øen rundt, selvfølgelig med mulighed for en forfriskende dukkert undervejs.

Overfart til øen og billig overnatning på Læsø

Selvom en overnatning på Læsø kan føles som at befinde sig i en fjern verden, er overfarten faktisk hurtig og ukompliceret. Færgen fra Frederikshavn til Læsø tager 90 minutter, og går 3-6 gange dagligt. Er du på udkig efter et billigt hotel på Læsø, kan du evt. booke en pakkerejse til Læsø med færge og overnatning samlet. Vil du hellere tage et fly til Læsø, kan du flyve til Aalborg Lufthavn og tage videre med tog til Frederikshavn. Kommer du fra Sjælland, kan du benytte direkte rutetaxaflyvning fra Roskilde til Læsø. Vær også opmærksom på, at du kan leje bil på Læsø, nærmere bestemt miljøvenlige elbiler. Elbilerne kan køre 120 km, hvilket burde være mere end nok til en ø på 118 km2.

Oplevelser i forbindelse med din overnatning på Læsø

Når du har fået booket din ferielejlighed eller dit hotel på Læsø, er det bare med at komme ud og udforske denne unikke plet på danmarkskortet. Tag på safaritur med Rønnerbussen og oplev de fredede områder omkring Kringelrøn, og videre over Vadehavet til øen Hornfiskrøn. Tag på tur med Naturstyrelsens færge, Seadog, der tilbyder mange forskellige oplevelsesture i farvandet omkring Læsø, herunder ture til øgruppen Hirsholmene, sælsafari og fisketure. Eller hvad med at cykle øen rundt? Grundet sin beskedne størrelse er Læsø som skabt til at blive udforsket med cykel, på hesteryg eller til fods. Dit hotel på Læsø kan også danne rammen om et skønt wellness- eller gourmetophold. Besøg Læsø Kur, der er et moderne nordisk kurbad i unikke rammer, nærmere bestemt den tidligere Vesterø Havnekirke. Kurstedet har specialiseret sig i behandlinger med det særlige Læsø sydesalt, hertil komme saunaer, dampbade m.m. Hvad gourmetoplevelser angår, kan du glæde dig til friske, lokale råvarer som kantareller, rødspætter, krabber og jomfruhummer. Sidstnævnte er især i fokus til den årlige jomfruhummerfestival den første lørdag i august, hvor en række stjernekokke kæmper om den gyldne klo.

Flere valgmuligheder

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Læsø