Massachusetts har muligvis indført rejserestriktioner pga. COVID-19, herunder karantæne/isolation.

Rejser til Boston 2021

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Planlæg din ferie til Boston med Expedia

  • Book dit pakkerejsetilbud for 2021 nu! Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i Boston. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

Her kan du overnatte i Boston

Mest populære hoteller i Boston

citizenM Boston North Station
citizenM Boston North Station
4 out of 5
80-120 Causeway Street, Boston, MA
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 733 pr. nat fra 24. jan. til 25. jan.
4.6/5Wonderful! (1,334 anmeldelser)
Dejlig fornyelse af hotelkonceptet

"Alt perfekt, god stil, god mad og hyggelig bar. Det store loungeområde er perfekt indrettet men musikken er for høj til at man kan koncentrere sig om sit arbejde eller føre en telefonsamtale. Værelserne er trods deres størrelse perfekt indrettet"…"

Anmeldelse fra 12. sep. 2019

citizenM Boston North Station
YOTEL Boston
YOTEL Boston
3.5 out of 5
65 Seaport Blvd, Boston, MA
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 620 pr. nat fra 7. feb. til 8. feb.
4.3/5Excellent! (1,813 anmeldelser)

"vi overnatede kun 1 nat. Hotellet ligger perfekt lige over broen og du er i centrum. Værelset var lille, men helt i top vedr. kvalitet og renlighed. Perfekt toilet og badeværelse. Vi boede på 11 etage og havde udsigt til Boston Courthouse ved havnen. Metro lige ved siden af Yotel hotellet direkte ..."…"

Anmeldelse fra 4. aug. 2018

YOTEL Boston
Loews Boston Hotel
Loews Boston Hotel
4 out of 5
154 Berkeley Street, Boston, MA
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 839 pr. nat fra 22. jan. til 23. jan.
4.6/5Wonderful! (997 anmeldelser)

"Very nice hotel in a great location. My only complaint is that the WIfi that they provide is not secure."…"

Anmeldelse fra 18. jan. 2021

Loews Boston Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
0

De mest populære oplevelser i Boston

Strandferie i Boston (og omegn)

Der er intet som en ferie i Boston (og omegn), der kan give dig fornyet energi. Den beroligende lyd af bølgeskvulp og duften af frisk havluft vil ude tvivl genopfriske både krop og sjæl. For at være tæt på byens centrum på din rejse til Boston (og omegn) kan du finde et hotel omkring Revere Beach (kun 9 km væk). Hvis du har planer om blive her i et stykke tid, kan du se nærmere på vores pakkerejser til Boston (og omegn). Du vil ikke bare spare penge, du finder også andre skønne strande såsom Wayland Town Beach og Plum Cove. Det er da win-win!

Godt at vide om Boston (og omegn)

  • Tjek ind på et af vores strandhoteller i Boston (og omegn), og nyd godt af alt, hvad denne destination har at byde på. Dyp tæerne i vandet, og lad dig betage af den vidunderlige solnedgang lige uden for dit overnatningssted.
  • Lejligheder er også populære blandt rejsende, der planlægger en ferie i Boston (og omegn). To gode eksempler er Sunny 2BR in Downtown Crossing by Sonder og The Crimson Apartment 1.
  • Boston (og omegn) rummer ca. 667.100 mennesker, og her er masser at opleve. Vil du gerne i gang med at planlægge rejsen? Tag et kig på vores side med oplevelser i Boston (og omegn) for at finde inspiration.
  • Tilbud på rejser til Boston (og omegn) er en fremragende måde at spare penge på til uforglemmelige oplevelser. Nogle seværdigheder såsom Copley Square, Salem Witch Museum og Boston Harbor bør være i toppen af din ønskeliste.

Spar tid og penge med pakkerejser til Boston (og omegn)

Hvad er den bedste måde at spare penge på min ferie til Boston (og omegn) på?

En pakkerejse til Boston (og omegn) er en af de nemmeste måder at spare tid og penge på. Book din tur hos Expedia, hvor det er en smal sag at opnå en besparelse. Vores database råder over 500+ flyselskaber og 1.000.000+ overnatningssteder verden over. Med sådan et stort udvalg at vælge mellem bliver det ikke noget problem at organisere den helt perfekte ferie. Er du stadig ikke helt sikker? Der opkræves kun afbestillingsgebyr på de færreste reservationer, hvis du bliver nødt til at foretage ændringer.

Hvilke lufthavne kan jeg flyve til, når jeg skal på ferie til Boston (og omegn)?

Med 9.902 fly om måneden er det ret sandsynligt, at du lander i Boston, MA (BOS-Logan Intl.) forud for din rejse til Boston (og omegn). Det er nemlig den eneste store lufthavn i nærheden af byen.

Hvilke slags overnatningssteder er mest populære på en rejse til Boston (og omegn)?

Der er mange slags overnatningssteder at vælge blandt i Boston (og omegn). Til syvende og sidst er det afgørende, hvordan du godt kan lide at rejse. Måske har du mest lyst til at besøge stedets lejligheder på størstedelen af din rejse, eller også er de mange private ferieboliger mere din stil. Der er også nogle forskellige hoteller og lejligheder at overveje.

Hvad er inkluderet i en pakkerejse hos Expedia?

Det er helt afhængigt af, hvilken slags ferie du ønsker. En pakkerejse til Boston (og omegn) kan inkludere fly og hotel, hotel, fly og billeje eller billeje og fly. Du kan også inkludere oplevelser og aktiviteter, hvilket gør dig i stand til at få rabat på næsten det hele!