Louisiana har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

New OrleansUnited States of America

New Orleans' karakteristiske energi og fællesskabsfølelse charmerer besøgende med skøn jazz, afslappet atmosfære, karakteristisk koloniarkitektur og fransk islæt.

Når du rejser til New Orleans, oplever du en afslappet by, der byder besøgende velkommen, som om de har boet der hele deres liv. Dette er også årsagen til, at byen kaldes for "the Big Easy".

Man kan naturligvis ikke se bort fra, at New Orleans blev alvorligt beskadiget af orkanen Katrina i 2005, men samfundet har arbejdet hårdt for at genopbygge byen. Det er muligvis en sydstatsting, men ikke en gang en storm som den kunne ødelægge humøret hos indbyggerne i "the Big Easy".

Årsagen til New Orleans' enestående viljestyrke skal findes i byens historie. Byen blev grundlagt i 1718 af den daværende franske regent, Phillippe d’Orleans, men var besat af Spanien i årtier, før Frankrig igen overtog byen. I 1803 blev byen endelig solgt til USA. Som forventet har sådan en usædvanlig fortid medført, at byen har været populær blandt immigranter fra hele verden, og derfor er byen i dag af en herlig blanding af kreolere, afroamerikanere og fransktalende indbyggere.

Det Franske Kvarter er kendt i hele verden som et symbol på byens mangfoldighed, og på din rejse til New Orleans finder du i dette kvarter den kendte, fabelagtige spanske arkitektur i kolonistil og transportsystemet med de fantastiske, vakkelvorne sporvogne. En af de mest kendte dele af kvarteret er naturligvis Bourbon Street, som er berømt for sine barer og jazzklubber. Det er her, du finder den bedste jazz i byen. Alle de store har spillet på Bourbon Street, og du får ikke rigtig status som "en af de store", før du har spillet der.

Der findes dog meget andet end jazz og barer i Det Franske Kvarter. Her ligger den berømte Café du Monde, som er kendt for sit lækre franske bagværk og cikoriekaffe. Voodoo er også en del af New Orleans. Selvom denne usædvanlige religion mest anses for at være en turistattraktion, bliver den praktiseret af nogle få lokale. Oplev den på tæt hold med et besøg i Marie Laveau's House of Voodoo på Bourbon Street.

Video af New Orleans

Her kan du overnatte i New Orleans

French Quarter som omfatter historiske bygningsværker, en by og gadeliv

French Quarter

4.5/5Wonderful!(3 anmeldelser af området)

Det fantastiske natteliv og den gode livemusik er blot nogle af højdepunkterne i French Quarter. Læg vejen forbi Bourbon Street eller Jackson Square, mens du udforsker området.

French Quarter
Central Business District, New Orleans, Louisiana, USA

Central Business District

4.5/5Wonderful!(2 anmeldelser af området)

Det fantastiske natteliv og den gode livemusik er blot nogle af højdepunkterne i Central Business District. Læg vejen forbi Canal Street eller Harrah's New Orleans Casino, mens du udforsker området.

Central Business District
Uptown Historiske Distrikt, New Orleans, Louisiana, USA

Uptown Historiske Distrikt

De mange spisemuligheder og de maleriske haver står øverst på listen hos mange rejsende, der besøger Uptown Historiske Distrikt. En tur til Magazine Street eller Prytania Theatre kan eventuelt fuldende dit ophold.

Uptown Historiske Distrikt
Garden District som omfatter et hus, en park og blomster

Garden District

Haverne og restauranterne er bare nogle af de ting, som er med til at gøre Garden District unik. Læg vejen forbi Lafayette Kirkegård eller Magazine Street, når du udforsker området.

Garden District
Warehouse District, New Orleans, Louisiana, USA

Warehouse District

De mange spisemuligheder og de fascinerende museer står øverst på listen hos mange rejsende, der besøger Warehouse District. En tur til National World War II Museum eller Louisiana Children's Museum kan eventuelt fuldende dit ophold.

Warehouse District
National World War II Museum som omfatter interiør og flyvemaskine

Lower Garden District

Lower Garden District er kendt for sine smukke haver, og du kan se seværdigheder i området som Mardi Gras World og Port of New Orleans.

Lower Garden District

Mest populære hoteller i New Orleans

Omni Royal Orleans Hotel
Omni Royal Orleans Hotel
4 out of 5
621 Saint Louis St, New Orleans, LA
Prisen er DKK 873 pr. nat fra 22. nov. til 23. nov.

Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i New Orleans, kun 5 minutters gang fra Bourbon Street, Jackson Square og Preservation Hall. ...

4.4/5Wonderful! (1,785 anmeldelser)
Great hotel

"Great hotel - great service and great location"…"

Anmeldelse fra 6. maj 2019

Omni Royal Orleans Hotel
Royal Sonesta New Orleans
Royal Sonesta New Orleans
4.5 out of 5
300 Bourbon St, New Orleans, LA
Prisen er DKK 969 pr. nat fra 22. nov. til 23. nov.

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i French Quarter, kun 10 minutters gang fra Bourbon Street og Jackson Square. Derudover ligger Det Franske Marked og ...

4.3/5Excellent! (2,003 anmeldelser)
Super beliggenhed

"Perfekt hotel midt i centrum. Lækkert hotel og venligt personale. Rent og nydeligt. Kan kun anbefale det"…"

Anmeldelse fra 23. nov. 2017

Royal Sonesta New Orleans
The Westin New Orleans
The Westin New Orleans
4.5 out of 5
100 Rue Iberville, New Orleans, LA
Prisen er DKK 1.043 pr. nat fra 22. nov. til 23. nov.

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i French Quarter kun få skridt fra Shops at Canal Place og Canal Street. Derudover ligger Audubon Aquarium of the Americas ...

4.1/5Very Good! (1,572 anmeldelser)

"Ebrything was near to the places where need to go tru the canal fresh markets the other stores Burban street ebrything good"…"

Anmeldelse fra 25. okt. 2020

The Westin New Orleans
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i New Orleans

De mest populære oplevelser i New Orleans

Byer i nærheden af New Orleans

Billede taget af John Souter

Slidell

Billede taget af Brian V. Rowe

Chalmette

Billede taget af Gerard Nastor

Gretna

Billede taget af TurtlesTravel

Kenner