Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i New Orleans

Se alle 15 aktiviteter i New Orleans

New Orleans-aktiviteter

Lad Expedia hjælpe dig med at opleve de bedste aktiviteter New Orleans har at tilbyde! Hvis du planlægger en rejse til New Orleans kan vi give dig en liste over de mest populære attraktioner samt hjælpe dig med at finde oplevelser du ikke vil gå glip af. Uanset om du rejser til New Orleans med din familie planlægger et romantisk ophold med din udkårne eller er på forretningsrejse

gør vi det nemt for dig at planlægge en uforglemmelig rejse hvor der ikke mangler noget.

Spændende oplevelser og aktiviteter i New Orleans

Hvis du planlægger en tur til New Orleans hvorfor så ikke læse vores hjælpsomme guides om hvad du bør se og opleve i området? Du kan søge blandt aktiviteter få tips til de mest populære udflugtsmål og få hjælp med planlægge din rejse ned til mindste detalje. Expedia gør det nemt for dig at besøge alle de berømte seværdigheder i New Orleans.

At lede efter aktiviteter i New Orleans kan være tidskrævende så lad os hjælpe dig med at planlægge din ferie. Hvad end du søger en aktiv ferie i det fri vil smage på New Orleanss lokale specialiteter eller dykke ned i lokalområdets sprudlende kultur kan vores guides til New Orleanss seværdigheder sikre at du får en uforglemmelig rejse uanset årstiden.

Aktiviteter i New Orleans for enhver smag

New Orleans har noget for enhver og uanset om du planlægger en aktiv sommerferie en romantisk smuttur eller en luksuriøs vinterferie finder du masser af aktiviteter i New Orleans som vil holde dig beskæftiget under hele opholdet. Expedia gør det nemt at reservere både flyrejse hotel og udlejningsbil på forhånd så du ikke behøver at bekymre dig om andet end at gå på opdagelse i New Orleans.

New Orleans er fyldt med steder der bare må ses og opleves. Vi kan hjælpe dig med at beslutte hvor du skal bo i New Orleans og sørge for at din oplevelse af New Orleans og de omkringliggende områder bliver en fest. Læs vores guides om hvor du skal tage hen hvornår du skal gøre det og hvad du skal se. Uanset hvor længe dit ophold varer er det nemt at finde spændende steder i New Orleans der gør at du kan nyde din ferie til fulde og ikke går glip af noget. Overlad den lokale ekspertise og besværet til os. God tur!

Kort

Discover neighborhoods in New Orleans

French Quarter

Det fantastiske natteliv og den gode livemusik er blot nogle af højdepunkterne i French Quarter. Læg vejen forbi Bourbon Street eller Jackson Square, mens du udforsker området.

LivemusikDansJazz

Kenner - Louis Armstrong International Airport

Kenner - Louis Armstrong International Airport er kendt for sine mange spisemuligheder, og du kan lægge vejen forbi Esplanade Mall og Lafreniere Park, når du er i området.

ShoppingMiddagBaseball

Central Business District

Det fantastiske natteliv og den gode livemusik er blot nogle af højdepunkterne i Central Business District. Læg vejen forbi Canal Street eller Smoothie King Center, mens du udforsker området.

LivemusikDansUnderholdning

Garden District

Haverne og restauranterne er bare nogle af de ting, som er med til at gøre Garden District unik. Læg vejen forbi Lafayette Kirkegård eller Magazine Street, når du udforsker området.

HaverLivemusikDans

Uptown Historiske Distrikt

De mange spisemuligheder og de farvestrålende haver står øverst på listen hos mange rejsende, der besøger Uptown Historiske Distrikt. En tur til Magazine Street ellet Prytania Theatre kan eventuelt fuldende dit ophold.

LivemusikDansArkitektur

Warehouse District

De mange spisemuligheder og de interessante museer står øverst på listen hos mange rejsende, der besøger Warehouse District. En tur til National World War II Museum ellet BECA Gallery - Bridge for Emerging Contemporary Art kan eventuelt fuldende dit ophold.

LivemusikDansMuseer