Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

De mest populære aktiviteter i New Orleans

Se alle 7 aktiviteter i New Orleans

New Orleans-aktiviteter

Lad Expedia hjælpe dig med at opleve de bedste aktiviteter New Orleans har at tilbyde! Hvis du planlægger en rejse til New Orleans kan vi give dig en liste over de mest populære attraktioner samt hjælpe dig med at finde oplevelser du ikke vil gå glip af. Uanset om du rejser til New Orleans med din familie planlægger et romantisk ophold med din udkårne eller er på forretningsrejse

gør vi det nemt for dig at planlægge en uforglemmelig rejse hvor der ikke mangler noget.

Spændende oplevelser og aktiviteter i New Orleans

Hvis du planlægger en tur til New Orleans hvorfor så ikke læse vores hjælpsomme guides om hvad du bør se og opleve i området? Du kan søge blandt aktiviteter få tips til de mest populære udflugtsmål og få hjælp med planlægge din rejse ned til mindste detalje. Expedia gør det nemt for dig at besøge alle de berømte seværdigheder i New Orleans.

At lede efter aktiviteter i New Orleans kan være tidskrævende så lad os hjælpe dig med at planlægge din ferie. Hvad end du søger en aktiv ferie i det fri vil smage på New Orleanss lokale specialiteter eller dykke ned i lokalområdets sprudlende kultur kan vores guides til New Orleanss seværdigheder sikre at du får en uforglemmelig rejse uanset årstiden.

Aktiviteter i New Orleans for enhver smag

New Orleans har noget for enhver og uanset om du planlægger en aktiv sommerferie en romantisk smuttur eller en luksuriøs vinterferie finder du masser af aktiviteter i New Orleans som vil holde dig beskæftiget under hele opholdet. Expedia gør det nemt at reservere både flyrejse hotel og udlejningsbil på forhånd så du ikke behøver at bekymre dig om andet end at gå på opdagelse i New Orleans.

New Orleans er fyldt med steder der bare må ses og opleves. Vi kan hjælpe dig med at beslutte hvor du skal bo i New Orleans og sørge for at din oplevelse af New Orleans og de omkringliggende områder bliver en fest. Læs vores guides om hvor du skal tage hen hvornår du skal gøre det og hvad du skal se. Uanset hvor længe dit ophold varer er det nemt at finde spændende steder i New Orleans der gør at du kan nyde din ferie til fulde og ikke går glip af noget. Overlad den lokale ekspertise og besværet til os. God tur!

Kort

Hvor kan jeg overnatte i New Orleans

French Quarter

Et af New Orleans' ældste områder er populært på grund af den eklektiske blanding af romantisk historie, fantastisk arkitektur, jazz og sort magi.

LivemusikDansJazz

Kenner - Louis Armstrong International Airport

Kenner - Louis Armstrong International Airport er kendt for sine mange spisemuligheder, og du kan lægge vejen forbi Lafreniere Park og Pontchartrain Center, når du er i området.

ShoppingMiddagBaseball

Garden District

Dette historiske område har fået sit navn til minde om de plantageområder, byen blev bygget på.

HaveLivemusikDans

Arts/Warehouse District

Tag en tur ind i hjertet af det moderne New Orleans, og gå på opdagelse i renoverede lagerbygninger og moderne gallerier i dette smarte distrikt.

LivemusikDansMuseum

Uptown Historiske Distrikt

De mange spisemuligheder og de maleriske haver står øverst på listen hos mange rejsende, der besøger Uptown Historiske Distrikt. En tur til Magazine Street eller Audubon Park kan eventuelt fuldende dit ophold.

LivemusikDansArkitektur

Faubourg Marigny

De mange spisemuligheder og den gode livemusik står øverst på listen hos mange rejsende, der besøger Faubourg Marigny. En tur til Royal Street eller Bourbon Street kan eventuelt fuldende dit ophold.

LivemusikDansFestival