Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Gode tilbud på udlejningsbiler i Dubai

Se alle udlejningsbiler i Dubai

Biludlejning gennem Expedia i Dubai

Velkommen til Dubai

På en ferie i Dubai er du i den grad kommet til et sted, hvor landets formåen indenfor ingeniør- og bygningskunnen viser sig hvor end du vender øjet hen. Her får du skyskrabere, kunstige øer og andre arkitektoniske vidundere. Lej en bil i Dubai, og bliv overvældet over stedets rigdom, iværksætteri og moderne arkitektur-skønhed.

Dubais hovedpulsåre er Shiekh Zayed Road, som er en veritabel korridor af skyskrabere, hvoraf en af dem er verdens højeste menneskeskabte konstruktion Burj Khalifa. Den ubegribeligt høje bygning rejser sig over 800 meter i vejret. Med biludlejning i Dubai kan du beskue herlighederne, og er du i nærheden af Burj Khalifa, er du også på vej ind i Dubais centrum.

Tæt på det hele med lejet bil i Dubai

Dubai har naturligvis sin egen internationale lufthavn, der kun ligger fire kilometer fra byen, så når du er med fly til Dubai, lander du tæt på alting. I lufthavnen har du adgang til billig billeje i Dubai, og det kan betale sig at reservere bil når du alligevel bestiller flybillet og hotel.

Selvom det er nemt og bekvemt at bevæge sig omkring i en udlejningsbil i Dubai, så var det måske også en ide at se det hele lidt fra oven. Med Skydive Dubai kan du, under vejledning af kyndige instruktører, springe ud fra 4.000 meters højde og mærke suset i det frie fald i omkring et minut. Herefter udløser din instruktør faldskærmen, og I svæver ned i en fem minutters tid. Hvis faldskærmsudspring ikke lige er din kop te, så er der i stedet mulighed for en spektakulær udsigt fra 124. etage i Burj Khalifa.

Billeje i Dubai og skøjteløb midt i ørkenen

Find dig et godt hotel i Dubai centrum, så har du både en base at foretage dig noget ud fra, og hvor du også har adgang til parkering. For her er unægtelig lidt af hvert at tage sig til. Byens skøjtebane Dubai Ice Rink ligger helt central i Dubai Mall, og her kan man løbe på skøjter, uanset alder eller hvor god man er til det, midt i ørkenen.

Hvis du har familien med, er det oplagt at køre til Dolphin Bay, hvor der er mulighed for at både se og svømme sammen med delfiner i en gigantisk lagune. De mindste børn kan lege med delfinerne på lavt vand, men de lidt større, fra ca. otte år, kan svømme med de fascinerende dyr på lidt dybere vand. Børn fra 12 år kan endda få sig en ”kongelig svømmetur”, hvilket betyder at blive trukket gennem vandet ved at holde fast til finnerne på to af de herlige dyr.

Lej en bil i Dubai og se dig omkring

Brug en halv dags tid til at se dig omkring. Dubais tidligere royale residens Majlis Al Ghorfat, opført i 1955, er for nyligt blevet restaureret og er nu et af verdens mest berømte hoteller. Med billig biludlejning i Dubai kan du også se andre paladser, tårne, samt den berømte moske Jumeirah.

Udforsk Dubai

Udforsk Dubai med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!