Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Gode tilbud på udlejningsbiler i Dubai

Se alle udlejningsbiler i Dubai

Biludlejning gennem Expedia i Dubai

Velkommen til Dubai

På en ferie i Dubai er du i den grad kommet til et sted, hvor landets formåen indenfor ingeniør- og bygningskunnen viser sig hvor end du vender øjet hen. Her får du skyskrabere, kunstige øer og andre arkitektoniske vidundere. Lej en bil i Dubai, og bliv overvældet over stedets rigdom, iværksætteri og moderne arkitektur-skønhed.

Dubais hovedpulsåre er Shiekh Zayed Road, som er en veritabel korridor af skyskrabere, hvoraf en af dem er verdens højeste menneskeskabte konstruktion Burj Khalifa. Den ubegribeligt høje bygning rejser sig over 800 meter i vejret. Med biludlejning i Dubai kan du beskue herlighederne, og er du i nærheden af Burj Khalifa, er du også på vej ind i Dubais centrum.

Tæt på det hele med lejet bil i Dubai

Dubai har naturligvis sin egen internationale lufthavn, der kun ligger fire kilometer fra byen, så når du er med fly til Dubai, lander du tæt på alting. I lufthavnen har du adgang til billig billeje i Dubai, og det kan betale sig at reservere bil når du alligevel bestiller flybillet og hotel.

Selvom det er nemt og bekvemt at bevæge sig omkring i en udlejningsbil i Dubai, så var det måske også en ide at se det hele lidt fra oven. Med Skydive Dubai kan du, under vejledning af kyndige instruktører, springe ud fra 4.000 meters højde og mærke suset i det frie fald i omkring et minut. Herefter udløser din instruktør faldskærmen, og I svæver ned i en fem minutters tid. Hvis faldskærmsudspring ikke lige er din kop te, så er der i stedet mulighed for en spektakulær udsigt fra 124. etage i Burj Khalifa.

Billeje i Dubai og skøjteløb midt i ørkenen

Find dig et godt hotel i Dubai centrum, så har du både en base at foretage dig noget ud fra, og hvor du også har adgang til parkering. For her er unægtelig lidt af hvert at tage sig til. Byens skøjtebane Dubai Ice Rink ligger helt central i Dubai Mall, og her kan man løbe på skøjter, uanset alder eller hvor god man er til det, midt i ørkenen.

Hvis du har familien med, er det oplagt at køre til Dolphin Bay, hvor der er mulighed for at både se og svømme sammen med delfiner i en gigantisk lagune. De mindste børn kan lege med delfinerne på lavt vand, men de lidt større, fra ca. otte år, kan svømme med de fascinerende dyr på lidt dybere vand. Børn fra 12 år kan endda få sig en ”kongelig svømmetur”, hvilket betyder at blive trukket gennem vandet ved at holde fast til finnerne på to af de herlige dyr.

Lej en bil i Dubai og se dig omkring

Brug en halv dags tid til at se dig omkring. Dubais tidligere royale residens Majlis Al Ghorfat, opført i 1955, er for nyligt blevet restaureret og er nu et af verdens mest berømte hoteller. Med billig biludlejning i Dubai kan du også se andre paladser, tårne, samt den berømte moske Jumeirah.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Dubai

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Dubai?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning DKK 245 i Dubai.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Dubai?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Dubai er DKK 273.

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Dubai?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Dubai?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Dubai

Udforsk Dubai med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!