Starten af hovedsektionen

Undersøg priserne på hoteller i Rosenborg Slot

I aften 23. maj - 24. maj
Denne weekend 24. maj - 26. maj
Næste weekend 31. maj - 2. jun.

Mest populære hoteller nær Rosenborg Slot

Se alle 361 overnatningssteder i Rosenborg Slot

Anslået pris pr. nat for 2 voksne

Generator Copenhagen
Generator Copenhagen
2.0 ud af 5.00,5 km fra Rosenborg Slot
Gratis afbestilling
4,0/5 (1.823 anmeldelser)
DKK 871/ nat for 2 gæster

Sødt Personale og god placering

Anmeldelse fra 17. feb. 2019
Wakeup Copenhagen Borgergade
Wakeup Copenhagen Borgergade
2.0 ud af 5.00,6 km fra Rosenborg Slot
Gratis afbestilling
4,0/5 (3.048 anmeldelser)
Hent priser/ nat for 2 gæster

Nice place and very centrale we will return next time we visit the city

Anmeldelse fra 2. apr. 2019
Hotel Christian IV
Hotel Christian IV
3.0 ud af 5.00,4 km fra Rosenborg Slot
Gratis afbestilling
3,9/5 (1.076 anmeldelser)
DKK 1.186/ nat for 2 gæster

Dejligt ophold, hurtig ind og ud tjekning Rent, en fantastisk morgenbuffe. Kommer gerne igen

Anmeldelse fra 20. jan. 2019
Urban House Copenhagen by MEININGER
Urban House Copenhagen by MEININGER
2.0 ud af 5.01,8 km fra Rosenborg Slot
Gratis afbestilling
4,1/5 (3.188 anmeldelser)
DKK 666/ nat for 2 gæster

Lækker lounge

Anmeldelse fra 19. feb. 2019
Phoenix Copenhagen
Phoenix Copenhagen
4.0 ud af 5.00,9 km fra Rosenborg Slot
Gratis afbestilling
4,0/5 (3.247 anmeldelser)
DKK 1.350/ nat for 2 gæster

Havde et hyggeligt ophold. Utrolig blød seng og meget venligt personale

Anmeldelse fra 14. apr. 2019
Skt. Petri
Skt. Petri
5.0 ud af 5.00,7 km fra Rosenborg Slot
Gratis afbestilling
4,2/5 (1.892 anmeldelser)
Hent priser/ nat for 2 gæster

helt fantastisk, god indretning, bekvemme senge og lige midt i centrum, og morgenmaden er en oplevelse i sig selv, lækkert, god kvalitet og gode smage, helt i top

Anmeldelse fra 25. mar. 2019
Ibsens Hotel
Ibsens Hotel
3.0 ud af 5.00,8 km fra Rosenborg Slot
Gratis afbestilling
4,0/5 (1.547 anmeldelser)
Hent priser/ nat for 2 gæster

Skøn beliggenhed i hyggelige Nansensgade og lækker morgenbuffet med gode råvarer. Hyggeligt værelse med gode senge. Lidt hektisk til morgenmad med mange mennesker på små forhold. Jeg følte at vi skulle skynde os lidt med at spise, så der kunne blive plads til de næste

Anmeldelse fra 1. mar. 2019
Hotel Kong Arthur
Hotel Kong Arthur
4.0 ud af 5.01 km fra Rosenborg Slot
Gratis afbestilling
4,2/5 (2.417 anmeldelser)
Hent priser/ nat for 2 gæster

Super lækkert hotel men en rigtig god service og en høj standart. Rigtig sød og rar personale. Vi havde en fantastisk weekend som var en del af vores bryllupsrejse. Hotel kong Arthur kan klart anbefales og det er bestemt ikke sidste gang vi vælger dette hotel.

Anmeldelse fra 19. nov. 2018
Hotel SP34
Hotel SP34
4.0 ud af 5.01,1 km fra Rosenborg Slot
Gratis afbestilling
4,1/5 (1.678 anmeldelser)
Hent priser/ nat for 2 gæster

Super fint hotel, med hyggelig restaurant, hvor vi fik en rigtig god oplevelse. Dejlig morgenmad med fin service. Kan på det varmeste anbefales.

Anmeldelse fra 13. feb. 2019
Kort

Hotel nær Rosenborg Slot: Der er mange hoteller tæt på Rosenborg Slot i alle kategorier og prisklasser. En overnatning nær Rosenborg Slot er lig med en overnatning i centrum af København, så når du søger efter hoteller nær slottet, kan du vælge blandt næsten alle Københavns centrale hoteller og alligevel befinde dig ganske tæt på slottet.

Nyd et par fridage på et hotel nær Rosenborg Slot

Der er mange hoteller nær Rosenborg Slot, som ligger i gåafstand til slottet, og hvad enten du leder efter et 5-stjernet luksushotel eller et mere prisvenligt hotel, kan du finde det i området omkring Rosenborg. Du kan overnatte på hoteller med for eksempel restaurant, bar, fitnesscenter og tagterrasse eller på budgethoteller med få faciliteter.

Rosenborg Slot blev opført af kong Christian 4. i begyndelsen af 1600-tallet. Dengang var slottet et mindre eremitageslot, men blev udvidet i løbet af kongens regeringstid og var hans absolutte yndlingsslot. Oldebarnet kong Frederik 4. ændrede slottet fra at være kongelig residens til at rumme de kongelige samlinger, der i 1800-tallet blev gjort tilgængelige for offentligheden.

I dag er slottet et spændende sted at besøge, og meget af det henstår, som da kongerne brugte det. Her kan du blandt andet se Christian 4.s skrivestue og sengekammer, ligesom du finder mange smukke, gamle møbler og malerier samt diverse kunstgenstande. Og så er der naturligvis kronjuvelerne, som du ikke må gå glip af, når du besøger Rosenborg.

Hotellerne i for eksempel Nyhavn og omkring Kongens Nytorv ligger alle i gåafstand fra Rosenborg Slot. Hvad med at overnatte i et ombygget pakhus fra 1787 eller på et moderne og nyopført hotel tæt på Rosenborg Slot? Der er også mulighed for at overnatte i Deluxe-værelser med havudsigt samt på Superior- eller standardværelser. Du kan gå efter store familieværelser, hvis du har familien med til København, og rejser du alene, er der både store og små enkeltværelser med få eller mange faciliteter. Det er også muligt at reservere hotellejligheder med plads til op til otte personer nær Rosenborg.

Seværdigheder i gåafstand fra flere hoteller nær Rosenborg Slot.

Parken udenfor Rosenborg Slot hedder i dag Kongens Have og er en af Københavns populære, offentlige parker. På Christian 4.s tid var haven en pragtpark og indeholdt desuden en køkkenhave, der forsynede hoffet med friske grøntsager. I dag kan alle og enhver gå rundt mellem træerne fra 1600-tallet, se på underholdning og gå i Marionetteatret i parken.

På din tur til Rosenborg Slot kan du desuden se flere spændende seværdigheder i nærheden som for eksempel Davids Samling, Marmorkirken, Botanisk Have og Statens Museum for Kunst. Ankommer du med fly, lander du i Kastrup Lufthavn. Derfra kan du tage metroen til Kongens Nytorv, hvorfra der er cirka et kvarters gang til Rosenborg Slot og eventuelt endnu kortere afstand til dit hotel. Eller stå af på Nørreport Station, hvorfra der er cirka 500 meter til Rosenborg Slot. Får du brug for en bil på rejsen, kan du reservere billeje nær Rosenborg Slot, nær dit hotel eller hente din udlejningsbil i lufthavnen, hvis du ankommer med fly til hovedstaden.