Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Hoteller nær Botanisk Have

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Mest populære hoteller nær Botanisk Have

Skt. Petri
5 out of 5
0.6 km fra Botanisk Have
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.305 pr. nat
4.5/5Wonderful! (1,177 anmeldelser)

"Super godt ud over jeg mangle noget parkeringspladser til blien"…"

Anmeldelse fra 10. mar. 2020

Skt. Petri
Smuk 2-værelses Lejlighed med Designermøbler i Københavns Centrum
Hotel Kong Arthur
4 out of 5
0.6 km fra Botanisk Have
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 978 pr. nat
4.3/5Excellent! (2,276 anmeldelser)
week-end ved Søerne i Kbh

"2 overnatninger på standarddobbeltværelse. Hyggelig atmosfære. Venlig betjening"…"

Anmeldelse fra 1. mar. 2020

Hotel Kong Arthur
Wakeup Copenhagen Borgergade
2 out of 5
0.9 km fra Botanisk Have
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 550 pr. nat
4/5Very Good! (1,479 anmeldelser)
Ok til prisen

"Lille værelse, skidt udsigt. Men rent og pænt."…"

Anmeldelse fra 11. mar. 2020

Wakeup Copenhagen Borgergade
Windsor
3.5 out of 5
0.3 km fra Botanisk Have
Hent priser
3.4/5Good! (797 anmeldelser)

"Jørgensens hotel blev det til, og vi var meget tilfredse med opholdet. God service, og fin morgenmad"…"

Anmeldelse fra 2. feb. 2019

Windsor
citizenM Copenhagen Radhuspladsen
4 out of 5
1.2 km fra Botanisk Have
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 788 pr. nat
4.6/5Exceptional! (880 anmeldelser)
Jeg kommer igen.

"Let at tjekke ind. Dejlig rolig og et lækkert værelse. Det ligger super centralt uden du hører støj fra hverken byen eller andre gæster."…"

Anmeldelse fra 20. feb. 2020

citizenM Copenhagen Radhuspladsen
Scandic Palace Hotel
4 out of 5
1.2 km fra Botanisk Have
Hent priser
4.3/5Excellent! (1,776 anmeldelser)

"Fantastisk historisk hotel - smilende personale. Helt igennem enestående morgenmad."…"

Anmeldelse fra 10. mar. 2020

Scandic Palace Hotel
Imperial Hotel
4 out of 5
1.4 km fra Botanisk Have
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 825 pr. nat
4/5Very Good! (796 anmeldelser)

"Dejligt hotel rene værelser godt og meget venlig personale. Super beliggenhed til alt i København lige ved vesterport station. Lidt væk fra larmen på Rådhuspladsen. God morgenmad men pris lidt i overkanten hvis ikke bestilt sammen med værelse."…"

Anmeldelse fra 8. mar. 2020

Imperial Hotel
Scandic Copenhagen
4 out of 5
1.6 km fra Botanisk Have
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 995 pr. nat
3.9/5Very Good! (1,731 anmeldelser)
ok

"ok til prisen"…"

Anmeldelse fra 9. mar. 2020

Scandic Copenhagen
Villa Copenhagen
4.5 out of 5
1.7 km fra Botanisk Have
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.419 pr. nat
Villa Copenhagen
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Botanisk Have
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel nær Botanisk HaveEr du både til byferie samt fred og ro i storbyens grønne åndehuller, er det værd at lede efter et hotel nær Botanisk Have i København. En overnatning nær Botanisk Have er let at finde, for haven ligger nemlig helt centralt i hovedstaden, hvorfra der er kort afstand til et væld af seværdigheder. Derfor er udbuddet af hoteller og billige hostels ligeledes stort.

Hotel nær den historiske have

Den første botaniske have i byen blev plantet allerede i år 1600, men nutidens store parkanlæg, der indeholder 23.000 plantearter, har ikke meget til fælles med den oprindelige ditto, der menes at have indeholdt rundt regnet 200 forskellige planter primært til medicinske formål. Botanisk Have fra 1874 er faktisk den fjerde af slagsen, og i dag hører den under Statens Naturhistoriske Museum. Der lægges vægt på formidling og forskning, men du er såmænd også velkommen til blot at tage en spadseretur fra dit hotel nær Botanisk Have og ind i parkens mange velanlagte sektioner. Oftest er de store, elegante væksthuse også åbne for offentligheden i dagtimerne.

Bo på hotel tæt på det hele

Området omkring Botanisk Have indbyder ligeledes til udforskning, så det er en god idé at snøre et par behagelige sko på fødderne. Mange hoteller nær Botanisk Have tilbyder udlejning af cykler, hvis du synes, afstanden til det ønskede mål bliver lidt for lang. Der er også mulighed for billeje nær Botanisk Have, hvis du har brug for det. Lige ved siden af haven finder du Statens Museum for Kunst, der er omgivet af en flot anlagt park. Også Kongens Have, hvori du finder Rosenborg Slot, ligger dør om dør. Er vejret godt, er det værd at tage lidt lækker takeaway eller en kop kaffe med ind i Kongens Have, der får sit helt eget liv, når solen skinner.

Et hotel nær Indre By og Nørrebro

Hvis du skal nyde livet til fulde, mens du er på ferie nær Botanisk Have, kan du spadsere over Dronning Louises Bro til bydelen Nørrebro, der byder på en uanet mængde af alt lige fra restauranter, caféer, cocktailbarer til bodegaer. Her finder du både det hippe og det vilde, det nye og det gamle inden for en radius af få hundrede meter. Her ligger også Assistens Kirkegård, der er endnu et af byens oaser, hvor du kan lede efter H.C. Andersen og Søren Kirkegaards gravstene – en lille leg, som børnene måske også kan være med på. Restauranter og caféer findes selvfølgelig også i rigelige mængder i Indre By, så den største udfordring bliver nok at vælge, hvor du skal stille sulten eller tørsten. Både Indre By og Nørrebro har et rigt natteliv med hyggelige barer og diskoteker, der er værd at opleve, hvis du er en natteravn og kan lide, at der sker noget. Byen sover aldrig, så du kan med garanti finde et sted med en stemning, der matcher dit humør. Er det i stedet romantikken med din udkårne, som ferien handler om, kan du overveje at spadsere en aftentur rundt om Peblinge Sø, hvor neonlysreklamerne smukt spejles i søens stille vand.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan er området omkring Botanisk Have?
Botanisk Have ligger i et imødekommende område af København, som er kendt for sine fascinerende museer og sin kunstscene. Hvis du leder efter et praktisk sted at overnatte, kan du tage et kig på de 351 hoteller og andre overnatningssteder, der ligger i nærheden.
Hvor ligger det bedste overnatningssted i nærheden af Botanisk Have?
Copenhagen Admiral Hotel er et af det mest populære valg til et ophold ifølge data fra vores rejsende, og dette hotel med 4 stjerner tilbyder en restaurant og gratis Wi-Fi. Dette overnatningssted ligger kun 1,4 km fra Botanisk Have. Andre gode valgmuligheder inden for kort afstand omfatter Skt. Petri og Wakeup Copenhagen Borgergade.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Botanisk Have?
Ja. Størstedelen af værelserne er refunderbare, såfremt du afbestiller inden overnatningsstedets afbestillingsfrist. Fristen ligger som regel 24-48 timer inden planlagt ankomst. Hvis din reservation ikke er refunderbar, kan det være, at du stadig har mulighed for at afbestille og modtage en refusion, så længe du afbestiller inden for 24 timer før din reservation. Vælg dine datoer, klik på “Søg”, og anvend filteret “gratis afbestilling” for at se de bedste muligheder i Botanisk Have.
Hvad kan jeg se og opleve i nærheden af Botanisk Have?
Danmarks Nationalmuseum, Ny Carlsberg Glyptotek og Arbejdermuseet fremviser spændende udstillinger. Nogle af de seværdigheder, du ikke har lyst til at gå glip af, er Rosenborg Slot, Rundetårn og Christiansborg Slot. Oplev de dygtige talenter i Københavns Operahus, Det Kongelige Teater og Loppen.
Hvordan kommer jeg til Botanisk Have?
Med så mange transportmuligheder er det ligetil at se området omkring Botanisk Have. Du kan gå til de nærliggende metrostationer Marmorkirken Metrostation, Kongens Nytorv Station og Gammel Strand Metrostation. Hvis du vil tage toget indtil byen, er stationerne Østerport Station, Østerport Station og Nørreport Station dem, der ligger tættest på Indre by. Du kan udforske mulighederne inden for vandtransfer på den lokale havn.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Botanisk Have

Flere valgmuligheder