Ferieudlejning i Ronne

Få i gennemsnit 15% rabat på tusindvis af overnatningssteder med Expedia Rewards

De fleste overnatningssteder er fuldt refunderbare. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Søg blandt mere end 2.900.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Ferieudlejning i Ronne

Enticing Holiday Home in Bornholm With Barbecue
3.5 out of 5
Ronne, Hovedstaden
Overnat i denne feriebolig med 3,5 stjerner i Ronne. Nyd godt af gratis Wi-Fi, havegrill og en terrasse. De populære seværdigheder Store Torv og Keramisk Museum ...
Enticing Holiday Home in Bornholm With Barbecue
Vibrant Holiday Home in Bornholm With Terrace
3 out of 5
Ronne, Hovedstaden
Overnat i denne lejlighed med 3 stjerner i Ronne. Nyd godt af gratis Wi-Fi, en terrasse og 3 soveværelser. De populære seværdigheder Forsvarsmuseet og Bornholms ...
3/5 (1 anmeldelse)
Ikke ok
"Senge og hovedpuder bar under al kritik, ellers var det ok, man skulle måske se på soveforholdene var sgu noget skuffet"

Anmeldelse fra 4. nov. 2020

Vibrant Holiday Home in Bornholm With Terrace
3 værelses overnatning i Rønne
Overnat i denne feriebolig i Ronne. Nyd godt af Wi-Fi, havegrill og et tv. De populære seværdigheder Forsvarsmuseet og Bornholms Museum ligger i nærheden. Find ...
5/5 Exceptional! (1 anmeldelse)
Erholung pur
"Das Ferienhaus ist wunderbar gelegen um von dort aus Ausflüge auf Bornholm zu starten. Relativ typisch sind die Zimmer und das Bad recht klein und einfach gehalten, aber theoretisch haben 6 Erwachsene Personen Platz. Die Küche ist ausreichend um zu kochen und das Wohnzimmer ist schön groß mit Zugang ..."

Anmeldelse fra 23. jun. 2022

3 værelses overnatning i Rønne

Få adgang til lavere priser

Med medlemspriser kan du lige nu spare mindst 10% på tusindvis af overnatningssteder.
2 værelses overnatning i Rønne
Overnat i denne feriebolig i Ronne. Nyd godt af Wi-Fi, havegrill og et tv. De populære seværdigheder Nylars Kirke og Nylars Rundkirke ligger i nærheden. Find ...
5/5 Exceptional! (1 anmeldelse)
Schönes geräumiges Ferienhaus
"Das Ferienhaus Idyl war für uns ein guter Ausgangspunkt um Bornholm zu erkunden. Unweit von der Inselhauptstadt Rønne gelegen, befindet sich das Haus in ruhiger Lage direkt an einem der vielen Fahrradwege. Der große Garten mit Terasse, das gemütliche Wohnzimmer, die gut ausgestattete Küche und gemütliche ..."

Anmeldelse fra 11. jul. 2022

2 værelses overnatning i Rønne
6 Person Holiday Home in Rønne
3.5 out of 5
Ronne, Hovedstaden
Overnat i denne feriebolig med familievenlig profil i Ronne, som har 3,5 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, en terrasse og en dvd-afspiller. De populære seværdigheder ...
6 Person Holiday Home in Rønne
4 værelses overnatning i Rønne
Overnat i denne feriebolig i Ronne. Nyd godt af Wi-Fi, parkering på stedet og havegrill. De populære seværdigheder Forsvarsmuseet og Bornholms Museum ligger ...
5/5 Exceptional! (2 anmeldelser)
Dejligt sommerhus
"Lækkert og veludstyret hus med dejlig have, god beliggenhed"

Anmeldelse fra 27. jul. 2021

4 værelses overnatning i Rønne
3 værelses overnatning i Aakirkeby
Overnat i denne feriebolig i Åkirkeby. Nyd godt af Wi-Fi, havegrill og et tv. De populære seværdigheder Ringborgen Rispebjerg og Bornholmertårnet ligger i nærheden. ...
3 værelses overnatning i Aakirkeby
Sandkås Feriecenter
3 out of 5
Brinkevej 7, Sandkas, Allinge, 3770
Overnat på dette lejlighedshotel med 3 stjerner i Allinge. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og morgenmad. De populære seværdigheder Næs Beach og Allinge ...
2,7/5 (69 anmeldelser)
Grådig og dårlig
"Én ting er, at man skruer prisen op mange, mange gange pr. nat pga Folkemøde, men at man så også topper det med uhøflig betjening, nedslidte værelser og ekstra opkrævninger er sgu for frækt til min smag. Øv hvor et sted."

Anmeldelse fra 18. jun. 2022

Sandkås Feriecenter
Modern Holiday Home in Hasle With Sprawling Gardens
Overnat i denne feriebolig med 3 stjerner i Hasle. Nyd godt af gratis Wi-Fi, en terrasse og en dvd-afspiller. De populære seværdigheder Gronbechs Gaard og Keramiker ...
Modern Holiday Home in Hasle With Sprawling Gardens
Spacious Holiday Home in Nexo With Sauna
4 out of 5
Nexo, Hovedstaden
Overnat i denne feriebolig med 4 stjerner i Nexø. Nyd godt af gratis Wi-Fi, en sauna og en terrasse. De populære seværdigheder Balka Strand og Bornholmertårnet ...
Spacious Holiday Home in Nexo With Sauna
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Ronne
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre typer overnatningssteder i Ronne, der muligvis også er noget for dig

Griffen Spa Hotel

Griffen Spa Hotel

4 out of 5
Nordre Kystvej 34, Ronne, 3700
Griffen Spa Hotel
Det Lille Hotel

Det Lille Hotel

2.5 out of 5
Ellekongstræde 2B, Ronne, 3700
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Det Lille Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Sommerhusudlejning i Ronne 

Mange forbinder sommerferien med et klassisk sommerhus bygget i træ og en solbeskinnet terrasse, hvor morgenmaden kan indtages til lyden af fuglenes kvidren. Alt sammen i idylliske rammer et stenkast fra sandklitterne og en lang, bred sandstrand. Der er altså skruet helt op for feriestemningen i et sommerhus, samtidig med at du typisk har alle hjemlige faciliteter lige ved hånden, såsom køkken, vaskemaskine og tørretumbler. Uanset om du er til det charmerende og traditionelle eller en luksusferie med moderne præg, kan du planlægge drømmeferien med sommerhusudlejning hos Expedia. 

Tag på sommerhusferie i Ronne året rundt 

Der er lagt op til masser af hygge og socialt samvær, når du lejer et sommerhus. Denne ferieform er ideel, hvis du gerne vil komme lidt ud i naturen og slappe af med dine nærmeste i fredelige omgivelser. Udover traditionelle sommerhuse finder du også luksussommerhuse og sommerhuse med pool. Sidstnævnte egner sig rigtig godt, hvis du planlægger en ferie uden for sommersæsonen, hvor solen ikke altid skinner fra en skyfri himmel. Desuden er sommerhuse i den dyrere ende af skalaen ofte udstyret med faciliteter som pejs, sauna, boblebad og spillerum, hvilket skaber de bedste forudsætninger for en god ferie året rundt – og i alt slags vejr. Udover sommerhuse kan du også finde andre typer af ferieboliger på Expedia, heriblandt villaer, campinghytter og ferielejligheder. 

Prislejet for sommerhusudlejning i Ronne 

Det billigste sommerhus til leje i Ronne kan i øjeblikket fås til 742, kr pr. nat. Efterår og vinter er den periode, hvor du typisk finder billige sommerhuse. Hvis du bare har brug for en afslappet ferie i fredelige omgivelser, uanset vejr og aktivitetsmuligheder, kan du gå efter dette tidspunkt.  

Det bedste tidspunkt at leje sommerhus i Ronne 

Juni, juli og august er de mest populære måneder, så her er efterspørgslen ofte stor. Hvis du planlægger din ferie i denne periode, er det en god idé at være ude i god tid. Modsat er november, december og januar mindre eftertragtede måneder, så hvis du leder efter et billigt sommerhus til ferien, kan du med fordel kigge nærmere på denne periode. 

Sådan finder du dit ideelle sommerhus i Ronne 

Start med at indtaste dine ønskede rejsedatoer og antallet af rejsende øverst på siden. Herefter får du vist alle tilgængelige ferieboliger i området. Du kan sortere søgeresultaterne efter pris, antal stjerner eller afstand fra centrum, alt efter hvad du går efter. Til venstre på siden ser du listen over filtre, som giver dig mulighed for at søge specifikt efter sommerhuse og andre ferieboliger med bestemte faciliteter, gæstebedømmelse eller betalingstype. Oven over filtrene er der et kort, som giver dig et overblik over alle ferieboligerne og deres beliggenhed. Du kan klikke på et overnatningssted for at se flere oplysninger om blandt andet politikker, faciliteter og rengøringsprocedurer. 

Fleksible afbestillingsmuligheder 

Nogle ferieboliger giver mulighed for gratis afbestilling og fuld refusion, men det er ikke alle. Under prisen på ferieboligen kan du tjekke afbestillingsreglerne, herunder frister for afbestilling, og hvor stor en del af beløbet der refunderes. Vær opmærksom på, at alle sommerhuse og ferieboliger har deres egne individuelle afbestillingsregler. 

Fordele ved at leje et sommerhus gennem Expedia 

Expedia er den oplagte rejsepartner, da alt er samlet på ét sted. Du kan spare tid på ferieplanlægningen, stresse mindre og generelt bare få så meget som muligt ud af din ferie. Med Expedia har du alle de nødvendige oplysninger lige ved hånden, og du kan booke både overnatning, billeje og oplevelser til ferien på samme tid. Derudover har Expedia et rigtig godt udvalg af en lang række forskellige overnatningssteder – ikke kun sommerhuse, men også ferielejligheder, hytter, husbåde, resorter og meget mere. 

Ofte stillede spørgsmål

Er der ferieboliger i Ronne?

Ja, vi kan tilbyde ferieboliger i Ronne, som ligger lige i nærheden af turistattraktioner som Blykobbe Plantage Ronne Nord. Du kan også gå efter en feriebolig, der ligger lidt for sig selv, hvis det vigtigste er at få slappet af. Ronne er kendt for sine museer og sin kunst. Sørg for at afsætte tid til at udforske havnefronten og spaerne under din rejse.

Hvilke fantastiske ferieboliger findes i Ronne?

Enticing Holiday Home in Bornholm With Barbecue: Denne højt bedømte feriebolig i Ronne byder på en terrasse, en havegrill og faciliteter til tøjvask, så du kan nyde dine nye omgivelser. Køkkenet har blandt andet en opvaskemaskine, et køleskab og en kogeplade. Vores rejsende har også givet Peaceful Holiday Home in Rønne near Beach i Ronne gode anmeldelser.

Hvor mange ferieboliger er der i Ronne?

Vælg mellem 69 Expedia-ferieboliger i Ronne, og få en uforglemmelig ferie.

Hvad kan jeg se og opleve i Ronne?

Kulturelle seværdigheder inkluderer blandt andet Bornholms Museum og Keramisk Museum, hvorimod Blykobbe Plantage Ronne Nord blot er en ud af mange familievenlige attraktioner. Den Bornholmske Diamant Spa og Forsvarsmuseet er andre steder, du kan kigge forbi, mens du alligevel er i området.

Hvordan er ferieboligerne i Ronne?

Ferieboliger er overnatningssteder, der er ejet privat, som du kan booke til et kort eller langt ophold i Ronne. Ferieboliger har faciliteter såsom køkken og vaskemuligheder, så du kan føle dig rigtigt hjemme. Hvis du er optaget af rengøring og desinficering, så kan ferieboliger være leveringsdygtige i en følelse af adskillelse væk fra delte hotelelevatorer og hektiske lobbyområder, mens du stadig har mulighed for at rejse. Du får også mere plads i en feriebolig end på et traditionelt hotel, hvilket gør ferieboliger til en oplagt valgmulighed til grupperejser.

Seneste anmeldelser af overnatningssteder i Ronne
Anmeldelser verificeret af Expedia