Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Anna W Gustafson på trover

Hoteller i Hundested

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Hoteller i Hundested

Hotel Strandparken
3 out of 5
Kalundborgvej 58, Holbæk
Prisen er DKK 1.070 pr. nat
30.5 km fra centrum
3.7/5Good! (291 anmeldelser)

"Dejligt hotel med meget smuk beliggenhed. Vi kommer igen med en stor gruppe"…"

Anmeldelse fra 5. feb. 2020

Hotel Strandparken
Helenekilde Badehotel
3.5 out of 5
Strandvejen 25, Tisvildeleje
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.895 pr. nat
15.6 km fra centrum
4.4/5Excellent! (32 anmeldelser)
Vi havde forventet os mere

"Jeg tror måske, vi havde forventet os lidt mere ifht prisen. Der var spindelvæv i vindueskarmen og på badeværelset, begge ikke nogen der lige var kommet. Der var en vandskade og larm fra affugter, strømmen gik flere gange så denne heldigvis ikke om natten. Informationen ved indcheckning var ikke ..."…"

Anmeldelse fra 28. aug. 2019

Helenekilde Badehotel
Modern Holiday Home in Hundested Near the Ocean
3.5 out of 5
VED DIGET 2, Hundested, Hovedstaden
Hent priser
2.54 km fra centrum
Modern Holiday Home in Hundested Near the Ocean
Stylish Holiday Home in Hovedstaden With Terrace
3.5 out of 5
SØLILJEVEJ 20, Hundested, Hovedstaden
Hent priser
3.78 km fra centrum
Stylish Holiday Home in Hovedstaden With Terrace
Beautiful Holiday Home in Hundested With Terrace
3 out of 5
BUKKETORNVEJ 14, Hundested, Hovedstaden
Hent priser
4.32 km fra centrum
Beautiful Holiday Home in Hundested With Terrace
Comfortable Holiday Home in Hundested With Jacuzzi
3 out of 5
ÆBLEHAVEN 27, Hundested, Hovedstaden
Hent priser
3.29 km fra centrum
Comfortable Holiday Home in Hundested With Jacuzzi
Hundested Kro og Hotel
3 out of 5
Nørregade 10, Hundested, Hovedstaden
Hent priser
3.02 km fra centrum
3.1/5 (102 anmeldelser)

"En overnatning på Hundested kro og hotel. Dejlig komfortable ophold. Søde og venlige personale. Manglede ikke noget til morgenmad dér var meget at vælge i mellem . Rigtig godt og behageligt ophold.. Tak Hundested kro og hotel for at gøre mit ophold behagelig"…"

Anmeldelse fra 17. dec. 2019

Hundested Kro og Hotel
3 Værelses Overnatning i Jægerspris
Præstegårdsvej, Jægerspris, Hovedstaden
Hent priser
7.09 km fra centrum
3 Værelses Overnatning i Jægerspris
3 værelses overnatning i Hundested
Nødebovejen, Hundested, Hovedstaden
Hent priser
3.05 km fra centrum
3 værelses overnatning i Hundested
3 værelses overnatning i Hundested
Nødebovejen, Hundested, Hovedstaden
Hent priser
2.81 km fra centrum
1/5 (1 anmeldelse)
Tolle Lage, aber sehr einfache Ausstattung , überteuert

"Das Grundstück liegt phantastisch und das Haus ist grundsätzlich auch in Ordnung, allerdings ist es deutlich überteuert, denn der Zustand und die Ausstattung des Hauses entsprechen in keiner Weise den Erwartungen, die man in dieser Preiskategorie haben kann."…"

Anmeldelse fra 30. aug. 2018

3 værelses overnatning i Hundested
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Hundested
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Hundested

Hundested på Nordsjælland har nogle af Danmarks bedste badestrande og er derfor det perfekte sted til en badeferie i Danmark. Udvalget af hoteller i Hundested begrænser sig til et 3-stjernet hotel, der ligger i hjertet af byen, men hvis man ikke har noget imod at overnatte uden for byen, er udvalget meget større.

Overnatning i Hundested

Hundested og omegn byder på et stort udvalg af 3- til 4-stjernede hoteller med forskellige faciliteter, som swimmingpool, internet, forretnings- og spafaciliteter. Nogle af hotellerne i Hundested og omegn tillader også, at gæsterne medbringer deres kæledyr. Hotellerne er beliggende tæt på seværdighederne i området og har du enten din egen eller en lejet bil, kommer du nemt omkring.

Det skal du lave i Hundested

Overnatter du på hotel i Hundested, befinder du dig i hjertet af byen og har ikke langt til de flotte badestrande, så det er oplagt at tage til stranden og nyde livet, hvis vejret indbyder til det. Hvis du gerne vil kombinere strand med oplevelser og seværdigheder, er der noget at lave for enhver i Hundested.

Start f.eks. dagen med at stå tidligt op, og se fiskekutterne komme ind med dagens fangst og gæstesejlerne, der nyder livet på havnen. Besøg derefter polarforskeren Knud Rasmussens Hus, der er et levende museum midt i det unikke naturområde ved Spodsbjerg Fyr. Er du til storslåede naturoplevelser, så tag vandrestøvlerne med og gå på opdagelse i området.

Hundested havn er også byens hjerte, og det er her, du finder gallerier, spisesteder, glaspusteriet og bryghuset. Familiens yngste medlemmer vil også blive begejstret over oplevelsesplatformen, hvor de kan klappe fisk og fange krabber.

Hotellet i Hundested er også beliggende tæt på havnen, så det er oplagt at tage på en sæltur til Hesselø i Kattegat. Her kan du se de nysgerrige sæler i deres naturlige omgivelser, og du kommer tæt nok på til at se knurhårene på dem og høre dem blæse vand ud. En oplevelse for både store og små!

Skal der lidt mere fart over feltet, og har du en surfer gemt i maven, så tag til Lynæs havn, der ligger kun to kilometer fra Hundested. Her kan du sammen med windsurfere fra hele landet slå dig løs i bølgerne, og når maven begynder at rumle, kan du stille sulten og slukke tørsten i havnens mange butikker. Når du alligevel befinder dig i Lynæs, må du ikke snyde dig selv for et besøg i Lynæs Kirke, der er opført i kampsten og falder naturligt ind i omgivelserne.

Transport

Når du planlægger en rejse til Hundested eller omegn, skal du være opmærksom på, at det ikke er muligt at ankomme direkte med fly til Hundested. Du skal derimod flyve til København, der er den tætteste lufthavn. Her kan du leje en bil og køre videre til Hundested. Du kan også vælge at tage videre med offentlig transport fra lufthavnen, men det nemmeste er at leje en bil i lufthavnen, da der ikke er mulighed for biludlejning i Hundested. Det er selvfølgelig også muligt at køre selv til Hundested eller benytte sig af offentlig transport.

Hotelbooking: Hundested

Søg efter dit perfekte hotel i Hundested. Find et billigt hotel i Hundested nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Hundested, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Hundested på dine foretrukne datoer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor er det bedste sted at overnatte i Hundested?
Hundested Kro og Hotel er et populært overnatningssted ifølge vores rejsedata. Dette hotel med 3 stjerner har en restaurant. Andre gode muligheder til din rejse omfatter 3 værelses overnatning i Hundested og Feriehus tæt på Stranden.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Hundested?
Ja. Størstedelen af hotelreservationerne er fuldt refunderbare, så længe du afbestiller inden for hotellets afbestillingsvindue. Fristen ligger som regel 24-48 timer inden planlagt indtjekning. Hvis du har foretaget en ikke-refunderbar reservation, kan det være, at du stadig har mulighed for at afbestille og få en refusion, så længe du afbestiller inden for 24 timer før din reservation. Vælg dine datoer, klik på “Søg”, og filtrer efter “gratis afbestilling” for at se de mest populære tilbud i Hundested.
Hvad er det bedste hotel til en familierejse i Hundested?
Hundested Kro og Hotel er et hotel med 3 stjerner, der er velegnet til familier og tilbyder en restaurant. Seværdigheder i området som Troldeskoven og Frederiksborg Slotskirke byder på underholdning for børn i alle aldre.
Hvilket kæledyrsvenlige overnatningssted er bedst i Hundested?
Hundested Kro og Hotel er et hotel, som er velegnet til rejsende med kæledyr, og det populære overnatningssted tilbyder en restaurant til dyrenes ejere.
Hvilket overnatningssted er bedst til et ophold nær stranden i Hundested?
Hundested Kro og Hotel er et populært valg til en strandferie. Tag til Nordsjællands Kattegatkyst eller Gråstenvej strand, hvor du kan hoppe direkte i vandet.
Hvor er det bedst at overnatte, hvis jeg skal på golfferie i Hundested?
Hundested Kro og Hotel er et hotel med 3 stjerner. Det populære overnatningssted er velegnet til en golfferie og tilbyder en restaurant.
Hvordan er det at overnatte i Hundested?
Hundested har masser at byde på, heriblandt sine golfbaner, sin arkitektur og sine museer. Med sine strande er denne by en populær rejsedestination. I Hundested finder du 18 hoteller og andre overnatningssteder at vælge mellem.
Hvad skal jeg se, når jeg besøger Hundested?
Byens naturskønne områder kommer til udtryk ved Nordsjællands Kattegatkyst, Gråstenvej strand og Trekanten. Du kan også tage forbi Knud Rasmussens Hus, når du er i området.
Hvordan kommer jeg rundt i Hundested?
Hvis du vil på tur uden for byen, så hop på et tog fra Østerbjerg Station, Vibehus Station eller Hundested Station. Hundested har måske ikke mange muligheder inden for offentlig transport, men du kan overveje at leje en udlejningsbil for at komme rundt i området.
Hvordan er vejret i Hundested?
August og juli er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 15°C, mens januar og december er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 1°C. I Hundested regner det i gennemsnit 602 mm om året.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Hundested

Flere valgmuligheder