trover photo by Annette Loske

Hotel Rønne

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Hoteller i Ronne

Fredensborg Badehotel
4 out of 5
Strandvejen 116, Ronne
Hent priser
Ingen anmeldelser
Fredensborg Badehotel
Griffen Spa Hotel
4 out of 5
Nordre Kystvej 34, Ronne
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 1.250
per night
Jan 25 - Jan 26
4/5Very Good! (5 anmeldelser)
Forventninger blev ikke indfriet.

"Hotellet oplyste en højere pris end det der var bekræftet fra Hotels.com. Resultatet blev den pris der var bekræftet fra Hotels.com, men det gav en dårlig start på opholdet. Hele spa'en var kun for personer over 16 år, det bevirkede at vi ikke kunne anvende omend bare en del af dem som familie, ej ..."…"

Anmeldelse fra 4. jan. 2020

Griffen Spa Hotel
Hotel GSH
4 out of 5
Strandvejen 79, Ronne
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 1.300
per night
Jan 27 - Jan 28
4/5Very Good! (145 anmeldelser)
Helt perfet.

"Fantastisk ophold i fantastiske omgivelser. - Tæt på alt, uanset hvad man vil eller skal. Personale var helt perfekt og virkelig serviceminded."…"

Anmeldelse fra 11. sep. 2019

Hotel GSH
Det Lille Hotel
2.5 out of 5
Ellekongstræde 2B, Ronne
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 650
per night
Jan 25 - Jan 26
4.1/5Very Good! (48 anmeldelser)
Per og Jette. Hip hip. Perfekt.

"Per og Jette driver et godt hotel med hygge og nærvær Man føler sig velkommen"…"

Anmeldelse fra 12. okt. 2019

Det Lille Hotel
Hotel Posthuzed
3 out of 5
LILLE TORV 18, Ronne
DKK 950
per night
Feb 14 - Feb 15
4.4/5Wonderful! (44 anmeldelser)
Enkelt men godt

"Enkelt, måske nærmest lidt spartansk, men rent og pænt og super venligt personale . Meget centralt, med fine parkeringsmuligheder"…"

Anmeldelse fra 3. okt. 2019

Hotel Posthuzed
Sverres Hotel
2.5 out of 5
Snellemark 2, Ronne, Bornholm
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 700
per night
Jan 25 - Jan 26
4/5Very Good! (216 anmeldelser)

"Vi fik et pænt stort værelse med udmærkede madrasser og sengetøj. Eneste kritikpunkt er brusekabinen: Bruserhovedet passede ikke i holderen, så man skulle hele tiden være opmærksom for at undgå at bruseren røg på gulvet. Desuden er gulvet lavet uden korrekt fald, så vandet løber ikke hen til afløbet. ..."…"

Anmeldelse fra 13. jan. 2020

Sverres Hotel
Penalhuzet
2.5 out of 5
Stampen vej 2, hus 30, Ronne
Gratis afbestilling
DKK 800
per night
Jan 26 - Jan 27
4.7/5Exceptional! (6 anmeldelser)
Dejligt ophold lige ved strand og tæt til by

"Penalhuzet ligger i et dejligt stille område og dog kun få kilometer fra Rønne. Man kan svagt høre den dejlige lyd fra havets bølger, og der er ikke mange meter til en fin sandstrand. Servicen er i top fra værtsparret. Selv i lufthavnen blev vi hentet.Kan varmt anbefales."…"

Anmeldelse fra 19. aug. 2019

Penalhuzet
Hotel Skovly
3 out of 5
Nyker Strandvej 30, Ronne
Hent priser
4.1/5Very Good! (59 anmeldelser)
Fantastiske omgivelser!

"Vi havde en fantastisk overnatning på Skovly. Vi var afsted en familie på 4 + Farfar der overnattede i seperat værelse. Vi fik en dejlig varm velkomst og Farfar var blevet opgraderet... bare fordi 😊 Omgivelserne er SÅ smukke og idylliske og stemningen på stedet oser af hygge. Morgenbuffeten var ..."…"

Anmeldelse fra 24. sep. 2019

Hotel Skovly
Rønne Vandrerhjem
3 out of 5
Arsenalvej 12, Ronne
Hent priser
4.3/5Excellent! (28 anmeldelser)
Rønnes bedste feriested

"Fantastisk sted. Kan kun anbefales. Service helt i top!!!"…"

Anmeldelse fra 9. aug. 2019

Rønne Vandrerhjem
Ferielejlighed Beliggende på Hyggelig Rideskole i Periferien ..
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Ronne
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Rejseguide for Rønne

Hotel i Rønne: Bornholm er en populær ferieø, og du finder derfor komfortable indkvarteringsmuligheder i alle prisklasser. Der er flere gode og billige hoteller i Rønne at vælge imellem, og herfra har du direkte adgang til mange af øens største oplevelser – fra den lækre diamantspa til de skønne sandstrande og idylliske cykelstier og vandreruter.

Book en overnatning i Rønne på Bornholm, og glæd dig til unikke naturoplevelser, aktiv ferie for fuld skrue og spændende spisesteder med fokus på årstidens lokale kvalitetsråvarer. Går ferieturen hertil, kan du kort sagt forvente at blive forkælet maksimalt inden for alle kategorier, og du kan samtidig nemt finde et hotel i Rønne, som passer til dine behov.

Billige hoteller i Rønne med morgenmad

Din ferie bliver først helt perfekt, når der på forhånd er sørget for det meste, og du bare kan slappe af. Her er et hotel med morgenmad en oplagt idé, og i Rønne finder du flere gode muligheder for en afslappende start på dagen. Vælg mellem hyggelige familiepensionater eller firestjernede luksushoteller – der ligger både blærede og billige hoteller i Rønne. Uanset prisklasse har de fleste heldigvis én ting til fælles: En fantastisk havudsigt og fem minutters gang til stranden. Du kan desuden overveje en pakkerejse til Rønne, idet der ofte er penge at spare ved at booke hele rejsen samlet.

Hverdagsstress nej tak – nyd en overnatning i Rønne

Bornholm er det perfekte sted at slippe hverdagens bekymringer og pligter. Selvom rejsen fra fastlandet er kort, får du alligevel en fornemmelse af at træde ind i en helt anden verden. Når du træder ud af dit hotel i Rønne om morgenen, bliver du mødt af den friske havluft og det helt særlige lys, som øen er berømt for. Du kan leje bil i Rønne, så du hurtigt er fremme ved alle øens unikke seværdigheder og kan opleve den smukke ferieø i dit eget tempo. Det er særlig praktisk, hvis du i stedet for bilfærgen har valgt at flyve til Rønne, og dermed har ladet din egen bil stå derhjemme.

Velindkvarteret og veludhvilet er det tid til at indtage øen. Er du til sport og action, kan du udforske Østersøen i havkajak, på surfbræt eller med dykkerudstyr. Bornholm har nogle af Danmarks bedste dykkermiljøer takket være de spændende klippeformationer, og selvom du ikke har dykket før, kan du komme afsted med en af øens dygtige instruktører. Skal dit hotelophold i Rønne hellere danne rammen om naturoplevelser oven på landjorden, kan du leje en cykel og udforske øens 230 kilometer skiltede cykelruter, der fører dig gennem store skove, kuperede landskaber og langs smukke kyststier.

Skal hele familien på ferie, kan I også roligt booke et billigt hotel i Rønne. Overvej et hotel i Rønne centrum, så er der aldrig langt til den nærmeste isbod. Udover dejlige dage på stranden, kan I besøge lege- og vandlandet Joboland, klatreparken Highpark uden for Gudhjem, Bornholms Sommerfuglepark samt det imponerende NaturBornholm, der er et moderne og interaktivt oplevelsescenter for hele familien. Et dejligt hotel i Rønne danner de perfekte rammer om en afslappet og vellykket ferie for alle.

Flere valgmuligheder

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Ronne