Ronne
trover-billede af Annette Loske

Hotel Rønne

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Hoteller i Ronne

Rønne Vandrerhjem
3 out of 5
Arsenalvej 12, Ronne
Hent priser
4.3/5Fremragende! (21 anmeldelser)
Hyggeligt vandrehjem i Rønne

"Hyggeligt sted, og er godt gammelt sted til unge med rygsæk mv."…"

Anmeldelse fra 7. apr. 2019

Rønne Vandrerhjem
Det Lille Hotel
2.5 out of 5
Ellekongstræde 2B, Ronne
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 650
pr. nat
21. okt. – 22. okt.
4.2/5Fremragende! (34 anmeldelser)
Fint hotel go beliggenhed

"Dejligt lille sted som ligger meget centralt til gågaden"…"

Anmeldelse fra 2. jul. 2019

Det Lille Hotel
Hotel Posthuzed
3 out of 5
LILLE TORV 18, Ronne
DKK 900
pr. nat
21. okt. – 22. okt.
4.4/5Fremragende! (31 anmeldelser)
Fint hotel i centrum af Rønne

"God og venlig service. Fik lov til at tjekke ind tidligt. Rent værelse og mulighed for at tage kaffe med op på værelset eller på den udendørs solterrasse Hvis du sover med åbent vindue får du også mulighed for at følge med i nattelivet :-)"…"

Anmeldelse fra 21. jul. 2019

Hotel Posthuzed
Sverres Hotel
2.5 out of 5
Snellemark 2, Ronne, Bornholm
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 675
pr. nat
21. okt. – 22. okt.
4/5Meget godt! (167 anmeldelser)

"Beliggende tæt ved centrum og med egen parkeringsplads. Værelset (nr 5) havde ikke god indeluft. Sengene var for bløde. Mogenmaden fin og rengøringen og øvrig service i top. Overordnet for tre overnatninger i oktober 2019 var opholdet i orden til prisen."…"

Anmeldelse fra 15. okt. 2019

Sverres Hotel
Penalhuzet
2.5 out of 5
Stampen vej 2, hus 30, Ronne
Gratis afbestilling
DKK 800
pr. nat
21. okt. – 22. okt.
4.7/5Enestående! (6 anmeldelser)
Dejligt ophold lige ved strand og tæt til by

"Penalhuzet ligger i et dejligt stille område og dog kun få kilometer fra Rønne. Man kan svagt høre den dejlige lyd fra havets bølger, og der er ikke mange meter til en fin sandstrand. Servicen er i top fra værtsparret. Selv i lufthavnen blev vi hentet.Kan varmt anbefales."…"

Anmeldelse fra 19. aug. 2019

Penalhuzet
Hotel GSH
4 out of 5
Strandvejen 79, Ronne
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 1.195
pr. nat
21. okt. – 22. okt.
4/5Meget godt! (125 anmeldelser)
Ok ophold

"Et ok ophold, et lille minus er ved morgen maden, vi spiste omkring kl 9,og det var der osse en masse andre der gjorde, så det kunne mærkes på opfyldning,eller mangel på samme, jeres personale er meget lidt smilende, fra Tina og Hans-erik"…"

Anmeldelse fra 19. jul. 2019

Hotel GSH
Hotel Skovly
3 out of 5
Nyker Strandvej 30, Ronne
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 1.329
pr. nat
21. okt. – 22. okt.
4.1/5Meget godt! (57 anmeldelser)
Dejligt sted

"Helt igennem dejligt sted. God beliggenhed. Dejlig atmosfære. Flinke mennesker. Vi nød opholdet."…"

Anmeldelse fra 17. jul. 2019

Hotel Skovly
I Hjertet af Rønne ved Siden af Stranden
5 Person Feriebolig i Rønne
Sommerhus ca. 2000 Meter fra Rønne Centrum og Direkte ud til ..
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Ronne
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Rejseguide for Rønne

Hotel i Rønne: Bornholm er en populær ferieø, og du finder derfor komfortable indkvarteringsmuligheder i alle prisklasser. Der er flere gode og billige hoteller i Rønne at vælge imellem, og herfra har du direkte adgang til mange af øens største oplevelser – fra den lækre diamantspa til de skønne sandstrande og idylliske cykelstier og vandreruter.

Book en overnatning i Rønne på Bornholm, og glæd dig til unikke naturoplevelser, aktiv ferie for fuld skrue og spændende spisesteder med fokus på årstidens lokale kvalitetsråvarer. Går ferieturen hertil, kan du kort sagt forvente at blive forkælet maksimalt inden for alle kategorier, og du kan samtidig nemt finde et hotel i Rønne, som passer til dine behov.

Billige hoteller i Rønne med morgenmad

Din ferie bliver først helt perfekt, når der på forhånd er sørget for det meste, og du bare kan slappe af. Her er et hotel med morgenmad en oplagt idé, og i Rønne finder du flere gode muligheder for en afslappende start på dagen. Vælg mellem hyggelige familiepensionater eller firestjernede luksushoteller – der ligger både blærede og billige hoteller i Rønne. Uanset prisklasse har de fleste heldigvis én ting til fælles: En fantastisk havudsigt og fem minutters gang til stranden. Du kan desuden overveje en pakkerejse til Rønne, idet der ofte er penge at spare ved at booke hele rejsen samlet.

Hverdagsstress nej tak – nyd en overnatning i Rønne

Bornholm er det perfekte sted at slippe hverdagens bekymringer og pligter. Selvom rejsen fra fastlandet er kort, får du alligevel en fornemmelse af at træde ind i en helt anden verden. Når du træder ud af dit hotel i Rønne om morgenen, bliver du mødt af den friske havluft og det helt særlige lys, som øen er berømt for. Du kan leje bil i Rønne, så du hurtigt er fremme ved alle øens unikke seværdigheder og kan opleve den smukke ferieø i dit eget tempo. Det er særlig praktisk, hvis du i stedet for bilfærgen har valgt at flyve til Rønne, og dermed har ladet din egen bil stå derhjemme.

Velindkvarteret og veludhvilet er det tid til at indtage øen. Er du til sport og action, kan du udforske Østersøen i havkajak, på surfbræt eller med dykkerudstyr. Bornholm har nogle af Danmarks bedste dykkermiljøer takket være de spændende klippeformationer, og selvom du ikke har dykket før, kan du komme afsted med en af øens dygtige instruktører. Skal dit hotelophold i Rønne hellere danne rammen om naturoplevelser oven på landjorden, kan du leje en cykel og udforske øens 230 kilometer skiltede cykelruter, der fører dig gennem store skove, kuperede landskaber og langs smukke kyststier.

Skal hele familien på ferie, kan I også roligt booke et billigt hotel i Rønne. Overvej et hotel i Rønne centrum, så er der aldrig langt til den nærmeste isbod. Udover dejlige dage på stranden, kan I besøge lege- og vandlandet Joboland, klatreparken Highpark uden for Gudhjem, Bornholms Sommerfuglepark samt det imponerende NaturBornholm, der er et moderne og interaktivt oplevelsescenter for hele familien. Et dejligt hotel i Rønne danner de perfekte rammer om en afslappet og vellykket ferie for alle.

Flere valgmuligheder

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Ronne