Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Annette Loske på trover

Hotel Rønne

Rønne Vandrerhjem
3 out of 5
Arsenalvej 12, Ronne
Prisen er DKK 550 pr. nat
1.17 km fra centrum
4.3/5Excellent! (28 anmeldelser)
Rønnes bedste feriested

"Fantastisk sted. Kan kun anbefales. Service helt i top!!!"…"

Anmeldelse fra 9. aug. 2019

Rønne Vandrerhjem
Hotel GSH
4 out of 5
Strandvejen 79, Ronne
Prisen er DKK 1.300 pr. nat
1.97 km fra centrum
4.1/5Very Good! (151 anmeldelser)
Dejligt sted

"Dejligt sted. Dog var puden for hård og for høj. Alt i alt meget tilfreds. Godt udvalg til morgenmaden og venligt personale"…"

Anmeldelse fra 11. nov. 2019

Hotel GSH
Fredensborg Badehotel
4 out of 5
Strandvejen 116, Ronne
Prisen er DKK 1.995 pr. nat
2.36 km fra centrum
5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
Sku ikke hunden på hårene

"Udefra virker hotellet lidt kedeligt, men den vurdering bliver gjort til skamme, når man træder ind. En lys venlig og nordisk indretning hvor man føler så godt tilpas med en fantastisk udsigt. Kan varmt anbefales."…"

Anmeldelse fra 25. maj 2020

Fredensborg Badehotel
Det Lille Hotel
2.5 out of 5
Ellekongstræde 2B, Ronne
Hent priser
0.11 km fra centrum
4.1/5Very Good! (59 anmeldelser)

"Dejligt sted med rolige omgivelser. Brugte det kun til overnatning."…"

Anmeldelse fra 11. feb. 2020

Det Lille Hotel
Griffen Spa Hotel
4 out of 5
Nordre Kystvej 34, Ronne
Prisen er DKK 1.450 pr. nat
0.71 km fra centrum
4.2/5Very Good! (24 anmeldelser)

"Suveræn beliggenhed, pæne værelser, god mad, venligt personale"…"

Anmeldelse fra 24. jun. 2020

Griffen Spa Hotel
Hotel Posthuzed
3 out of 5
LILLE TORV 18, Ronne
Prisen er DKK 950 pr. nat
0.19 km fra centrum
4.5/5Wonderful! (46 anmeldelser)
Hyggeligt hotel

"Hyggeligt hotel mere eller mindre midt i byen, og et venligt personale der gjorde at man følte sig velkommen."…"

Anmeldelse fra 17. nov. 2019

Hotel Posthuzed
Penalhuzet
2.5 out of 5
Stampen vej 2, hus 30, Ronne
Prisen er DKK 800 pr. nat
3.62 km fra centrum
4.7/5Exceptional! (6 anmeldelser)
Dejligt ophold lige ved strand og tæt til by

"Penalhuzet ligger i et dejligt stille område og dog kun få kilometer fra Rønne. Man kan svagt høre den dejlige lyd fra havets bølger, og der er ikke mange meter til en fin sandstrand. Servicen er i top fra værtsparret. Selv i lufthavnen blev vi hentet.Kan varmt anbefales."…"

Anmeldelse fra 19. aug. 2019

Penalhuzet
Hotel Skovly
3 out of 5
Nyker Strandvej 30, Ronne
Prisen er DKK 1.021 pr. nat
4.7 km fra centrum
4.1/5Very Good! (61 anmeldelser)

"Fantastisk beliggenhed midt i skoven, lige ved Blykobbe Å, meget tæt på stranden. Lidt svært at bedømme faciliteter mv., da meget var lukket ned af corona-hensyn. Rengøring lod lidt tilbage at ønske, men personalet var søde og hjælpsomme."…"

Anmeldelse fra 28. maj 2020

Hotel Skovly
Sverres Hotel
2.5 out of 5
Snellemark 2, Ronne, Bornholm
Prisen er DKK 700 pr. nat
0.39 km fra centrum
4/5Very Good! (228 anmeldelser)

"Godt i forbindelse med sportsaktiviteter"…"

Anmeldelse fra 8. mar. 2020

Sverres Hotel
Ferielejlighed Beliggende på Hyggelig Rideskole i Periferien ..
Pragtfuldt Beliggende Sommerhus med Fantastisk Panoramaudsigt ..
Hent priser
1.62 km fra centrum
Ingen anmeldelser
Wir waren zum angeln dort.

"Wir waren zum angeln dort."…"

Anmeldelse fra 7. apr. 2019

Pragtfuldt Beliggende Sommerhus med Fantastisk Panoramaudsigt ..
2 Værelses Overnatning i Rønne
Hent priser
7.5 km fra centrum
2 Værelses Overnatning i Rønne
3 Værelses Overnatning i Rønne
Fosforitvej, Ronne, Hovedstaden
Hent priser
7.51 km fra centrum
3 Værelses Overnatning i Rønne
Velholdt Sommerhus Beliggende i Rekreativt Område få Kilometer ..
Hent priser
4.16 km fra centrum
5/5Exceptional! (5 anmeldelser)
Cafe Gustav in Rönne: super Salate!

"Cafe Gustav in Rönne: super Salate!"…"

Anmeldelse fra 26. aug. 2017

Velholdt Sommerhus Beliggende i Rekreativt Område få Kilometer ..
2 Værelses Overnatning i Rønne
Kredsen, Ronne, Hovedstaden
Hent priser
0.61 km fra centrum
2 Værelses Overnatning i Rønne
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Ronne
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Rejseguide for Rønne

Hotel i Rønne: Bornholm er en populær ferieø, og du finder derfor komfortable indkvarteringsmuligheder i alle prisklasser. Der er flere gode og billige hoteller i Rønne at vælge imellem, og herfra har du direkte adgang til mange af øens største oplevelser – fra den lækre diamantspa til de skønne sandstrande og idylliske cykelstier og vandreruter.

Book en overnatning i Rønne på Bornholm, og glæd dig til unikke naturoplevelser, aktiv ferie for fuld skrue og spændende spisesteder med fokus på årstidens lokale kvalitetsråvarer. Går ferieturen hertil, kan du kort sagt forvente at blive forkælet maksimalt inden for alle kategorier, og du kan samtidig nemt finde et hotel i Rønne, som passer til dine behov.

Billige hoteller i Rønne med morgenmad

Din ferie bliver først helt perfekt, når der på forhånd er sørget for det meste, og du bare kan slappe af. Her er et hotel med morgenmad en oplagt idé, og i Rønne finder du flere gode muligheder for en afslappende start på dagen. Vælg mellem hyggelige familiepensionater eller firestjernede luksushoteller – der ligger både blærede og billige hoteller i Rønne. Uanset prisklasse har de fleste heldigvis én ting til fælles: En fantastisk havudsigt og fem minutters gang til stranden. Du kan desuden overveje en pakkerejse til Rønne, idet der ofte er penge at spare ved at booke hele rejsen samlet.

Hverdagsstress nej tak – nyd en overnatning i Rønne

Bornholm er det perfekte sted at slippe hverdagens bekymringer og pligter. Selvom rejsen fra fastlandet er kort, får du alligevel en fornemmelse af at træde ind i en helt anden verden. Når du træder ud af dit hotel i Rønne om morgenen, bliver du mødt af den friske havluft og det helt særlige lys, som øen er berømt for. Du kan leje bil i Rønne, så du hurtigt er fremme ved alle øens unikke seværdigheder og kan opleve den smukke ferieø i dit eget tempo. Det er særlig praktisk, hvis du i stedet for bilfærgen har valgt at flyve til Rønne, og dermed har ladet din egen bil stå derhjemme.

Velindkvarteret og veludhvilet er det tid til at indtage øen. Er du til sport og action, kan du udforske Østersøen i havkajak, på surfbræt eller med dykkerudstyr. Bornholm har nogle af Danmarks bedste dykkermiljøer takket være de spændende klippeformationer, og selvom du ikke har dykket før, kan du komme afsted med en af øens dygtige instruktører. Skal dit hotelophold i Rønne hellere danne rammen om naturoplevelser oven på landjorden, kan du leje en cykel og udforske øens 230 kilometer skiltede cykelruter, der fører dig gennem store skove, kuperede landskaber og langs smukke kyststier.

Skal hele familien på ferie, kan I også roligt booke et billigt hotel i Rønne. Overvej et hotel i Rønne centrum, så er der aldrig langt til den nærmeste isbod. Udover dejlige dage på stranden, kan I besøge lege- og vandlandet Joboland, klatreparken Highpark uden for Gudhjem, Bornholms Sommerfuglepark samt det imponerende NaturBornholm, der er et moderne og interaktivt oplevelsescenter for hele familien. Et dejligt hotel i Rønne danner de perfekte rammer om en afslappet og vellykket ferie for alle.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er det bedste sted at overnatte i Ronne?
Hotel Posthuzed er et populært overnatningssted blandt Expedias rejsende. Dette Bed & Breakfast med 3 stjerner tilbyder gratis morgenmad og gratis Wi-Fi. Ifølge anmeldelser fra vores hjemmeside er Rønne Vandrerhjem og Det Lille Hotel også populære muligheder til din rejse.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Ronne?
Ja, de fleste af hotelreservationerne er refunderbare, så længe du afbestiller inden hotellets afbestillingsfrist. Fristen ligger oftest 24-48 timer inden ankomst. Hvis du har foretaget en ikke-refunderbar reservation, kan du muligvis stadig afbestille og få en refusion inden for 24 timer før din reservation. Indtast dine datoer, klik på “Søg”, og filtrer efter “gratis afbestilling” for at få de bedste tilbud i Ronne.
Hvad er det bedste hotel til en familietur i Ronne?
Hotel Skovly er et hotel med 3 stjerner, der er velegnet for familier og tilbyder gratis parkering og minigolf på stedet. Andre gode muligheder til en familietur omfatter Rønne Vandrerhjem og Hotel GSH. Seværdigheder i området som Aa Kirke og Bornholms Middelaldercenter byder på underholdning for børn i alle aldre.
Hvad er det bedste kæledyrsvenlige overnatningssted i Ronne?
Hotel Skovly er et hotel, som er velegnet til rejsende med kæledyr, og det populære overnatningssted tilbyder også en bar/lounge og en kaffebar/café til dyrenes ejere.
Hvilket overnatningssted er det bedste til en strandferie i Ronne?
Hotel Posthuzed er et overnatningssted med 3 stjerner ved stranden, og det populære overnatningssted tilbyder gratis Wi-Fi og køleskab på værelserne. Andre gode muligheder til et ophold nær stranden omfatter Griffen Spa Hotel og Sverres Hotel. Hvis du vil tilbringe lidt tid ved vandet, kan du tage til Næs Badestrand eller Sandvig Strand.
Hvilket overnatningssted er bedst til en golfferie i Ronne?
Rønne Vandrerhjem er et overnatningssted med 3 stjerner, der tilbyder gratis Wi-Fi og en terrasse, og overnatningsstedet er populært blandt golfspillere. Andre gode muligheder nær en golfbane tæller Hotel GSH og Hotel Skovly.
Hvilet hotel er bedst i Ronne til at blive klogere på lokalhistorien?
Hotel Skovly er et hotel med 3 stjerner, der egner sig godt til historieinteresserede, og det populære overnatningssted tilbyder desuden gratis morgenmad og gratis Wi-Fi. Andre muligheder i nærheden af historiske seværdigheder tæller Griffen Spa Hotel og Hotel GSH. Den Bornholmske Diamant Spa og Store Torv er også et besøg værd.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Ronne

Flere valgmuligheder